#شیرینی_شکری
ﮐﺮﻩ 250 ﮔﺮﻡ
ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﻭﺍﻧﯿﻞ ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 2 ﻋﺪﺩ
ﺁﺭﺩ 500 ﮔﺮﻡ
ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
ﺷﮑﺮ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ
ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ
ﮐﺮﻩ، ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ .
ﺳﭙﺲ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺭﺍ ﯾﮑﯽ ﯾﮑﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺮﻡ ﺭﻧﮓشود
ﺁﺭﺩ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ ﺗﺎ ﺣﺪﯼ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻧﭽﺴﺒﺪ
ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﺻﺎﻓﯽ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻧﺖ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺑﺮﺵ بزنید یا قالب بزنید
ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ ﻫﺎ ﺷﮑﺮ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﭙﺎﺷﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺳﯿﻨﯽ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ.
ﺳﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮﯼ 180 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ
ﮔﺮﺍﺩ ) ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 15 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ
@mivhe71
#نان_قندی
مواد لازم:
زرده تخم مرغ ۲عدد.شکر ۱۱۰ گرم.ماست شیرین و نسبتا غلیظ ۱۲۰ گرم.روغن مایع ۱۱۰ گرم.وانیل ۱ق چ.آرد سفید شیرینی پزی ۳۸۰ گرم.بیکینگ پودر ۲ق چ(۱۰ گرم)،نمک ۱/۴ ق چ
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ،وانیل،شکر و ماست با چنگال یا همزن دستی بزنید تا شکر حل بشه بعد روغن اضافه کنید و مخلوط کنید.آرد،بیکینگ پودر و نمک را کم کم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.نیاز به ورز دادن نیست.سپس خمیر رو در سینی که چرب و آردپاشی شده باز کنید(یا از کاغذ نسوز استفاده کنید) با وردنه میتونید اینکار رو انجام بدین سپس روی خمیر رو سوراخ کنید(وسیله برای اینکار هست اما اگه مثل من ندارین با هر وسیله ای در دسترستون بود)رومال بزنید با یه دونه تخم مرغ کامل،کمی وانیل و یه قاشق شیر.
کنجد بپاشید و بذارین در فری که از قبل با ۱۹۰ درجه سانتی گراد حرارت از پایین با فن گرم شده به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه.
سپس بیرون بیارین و اگه دوست دارین شکل منظم بهش بدین تا گرمه برش بزنید در غیر اینصورت اجازه بدین تا کاملا خنک بشه و بعد به تکه های کوچکتر تقسیم کنید.
این نون کم شیرین و ترد هست.اگه دوست دارین که غیر از وانیل از ادویه جات معطر هم استفاده کنید میتونید هل یا زنجبیل بزنید ولی طعم خود وانیل عالیه.
@mivhe71