#تهچین_مرغ_کاسه_ایی
برنج دو لیوان
ماست پر چرب شیرین یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
مرغ پخته و ریش ریش شده به مقدار لازم
تخم مرغ سه عدد کوچک یا دو عدد درشت
زعفران با دست و دلبازی
کره سی گرم
برنج رو یک مقدار، دون تر از حالت عادی آبکش کنید ( در صورت تمایل یک ق چ زردچوبه توی آب برنج بریزید)
تخم مرغ ها رو با چنگال هم بزنید سپس ماست و روغن و زعفران و کمی نمک اضافه کرده و مخلوط کنید و بعد برنج رو اضافه کنید
کاسه های پیرکس کوچیک رو با کره نرم شده خوب چرب کنید یک لایه برنج بریزید ،یک لایه مرغ و در صورت تمایل پیاز داغ و زرشک و یا پودر دارچین بریزید و لایه دوم برنج رو اضافه کنید و با پشت قاشق صاف و کمی فشرده کنید،روی کاسه ها فویل بکشید و با چاقو چندتا برش روی فویل بزنید و کاسه ها رو در طبقه وسط فر با حرارت صد و هشتاد درجه به مدت یکساعت تا یک و نیم ساعت قرار بدید. (چون حرارت فرها متغیره ،بعد از گذشت یکساعت ،چک کنید اگه به اندازه دلخواهتون ته دیگی و برشته شده بود ،از فر خارج کنید،حرارت توستر من خیلی ملایمه و ته چین من یک ساعت و چهل و پنج دقیقه زمان برد) سه چهار دقیقه بعد از اینکه از فر خارج کردید،فویل رو از روی کاسه ها بردارید و اگه لازم بود با نوک چاقو لبه ها رو آزاد کنید و کاسه ها رو به راحتی توی ظرف مناسب برگردونید.
پ.ن.حتما از جنس کاسه ها مطمئن باشید که مقاوم به حرارت باشن،مارک آرکوپال و آرکوروک فرانسه این ویژگی رو دارن.
پ.ن.جوجه های حلزونی هم به اینصورت درست شدن👇
سینه یا فیله های مرغ رو بصورت نوارهای باریک برش زده و دو سه ساعت با آبلیمو تازه و نمک و پیاز و زعفران مرینیت کنید ،سپس رول کرده و با یه خلال دندون فیکس کنید و در کمی کره یا روغن با حرارت متوسط سرخ کنید یک دقیقه آخر هم یک قاشق زعفران دم کرده روش بریزید که خوش رنگ تر بشه .
پ.ن۲.برای بورانی لبو هم کافیه ،لبوی پخته شده رو از میوه فروشی ها بخرید،پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و با ماست مخلوط کنید
@mivhe71
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده دیزاین کیک های میوه خوابیده عروسکی
گلابی🍐انار پرتقال🍊سیب🍎🍏 ویژه شب یلدا🎂🍉
@mivhe71
#ژله_فالوده
ژله ى الوورا رو با یک ليوان ابجوش حل كردم و بجای اب سرد یک ليوان فالوده رو بهش اضافه كردم و گذاشتم تا ببنده و بعد يه ژله ى رنگی رو درست كردم و لايه ى بعد ريختم. مى تونيد لايه ى اخررو ژله بستنى هم درست كنيد.
@mivhe71