میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#جوجه_کباب_ترکی
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد درشت
ماست پر چرب ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیموترش ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، سماق قرمز و فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن یک چهارم پیمانه
✅برای تهیه جوجه کباب خوشمزه به سبک ترکی، در ابتدا پیاز را شسته و پوست میکنیم. سپس به صورت خلالی خرد میکنیم و داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. در ادامه ماست چکیده را به پیازها اضافه میکنیم.(ترجمه:نگین.فود.آرت)در این مرحله روغن زیتون را به همراه پودر سیر، پاپریکا، تخم گشنیز، زیره، سماق، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه میکنیم. سپس به خوبی مواد را مخلوط میکنیم تا کاملا به صورت یکدست ترکیب شوند.حالا سینههای مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد میکنیم و به محتویات درون کاسه اضافه میکنیم، سپس به خوبی مخلوط میکنیم تا تمام قسمتهای گوشت مرغ به خوبی به مواد طعم دهنده آغشته شوند.سپس با یک سلفون درب کاسه را بسته و حدود ۲ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا مرغها مزهدار شود. جوجهها را به سیخ کشیده و با منقل کبابی میکنیم. میتوان از فر نیز استفاده کرد. برای این منظور، سینی فر را چرب میکنیم.در این مرحله کبابها را داخل سینی چیده و با فویل آلومینیومی روی آن را میپوشانیم. در ادامه چند سوراخ روی فویل ایجاد میکنیم و درون فری که با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است، قرار میدهیم تا کباب آماده شود.بعد از ۱۵ دقیقه فویل را برداشته و اگر آبی درون سینی جمع شده است با قاشق روی کبابها میریزیم و مجددا داخل فر قرار میدهیم تا آب آن کامل تبخیر و کبابها طلایی شود. وقتی کبابها را از فر درآوردیم روی آن سماق میریزیم و به همراه نان یا برنج سرو میکنیم.نوش جان💖
negin.food.art
╭┄✵🧅🧄🍗🥩🍖✵┄╮
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_خرما_و_گردو
طرز تهیه:
سه لیوان آرد رو با سه ق چ خمیر مایه فوری, چهار ق غ شکر یا عسل و نوك ق چ نمك ، يك پيمانه شير ولرم (گرماش حس بشه ولی انگشت رو نسوزونه) ,
یک عدد تخم مرغ و چهل گرم كره آب شده مخلوط کنید (اگر خمیر مایه تون فوری نیست, اول شکر رو در شیر ولرم حل کنید, بعد خمیر مایه رو روش بپاشید, در ظرف رو بذارید و یک ربع صبر کنید تا پف کنه) .
بعد حسابی خمير رو ورز بدين یا صد بار به سطح کار بکوبید. اگر چسبناك بود یه کم آرد بریزید ولی مراقب باشید! خمیر باید یه کم چسبناک و نرم باشه. خمیر رو در جای گرم, یک ساعت و نیم استراحت بدید. مواد ميانی: ده عدد خرما رو هسته گرفته و له کنید, سه ق غ گردوی آسیاب شده, یک ق چ پودردارچين و دو ق غ گلاب رو با خرما و هل مخلوط کنید تا خمیری و یکدست بشه.
وقتي خمير حجمش دوبرابر شد به آرامی با نوک انگشتات ورز داده و پف اون رو بگيرين. روی سطح آردپاشی شده, خمیر رو بضخامت نيم سانت بصورت دايره بازكنيد و به اندازه کف قالبتون ببرید (قالب من بیست و سه هست) سپس خمیر رو کف قالب چرب و آرد پاشی شده پهن کنید (مثل عکس) و مواد ميانی رو روی خمير با فاصله از لبه ها پخش كنيد. از بقیه خمیر, چند نوار باریک جدا کرده و مطابق عکس های بعدی وسط خمیر بصورت چهار خانه بچینید. بقیه خمیر رو بصورت دایره های یک اندازه درست کرده و اطراف خمیر با فاصله بچینید. يه دونه زرده تخم مرغ رو با یک قاشق خامه صبحانه هم بزنيد و خمیر رو رومال کنید.
در فر 180 درجه و گرم شده بمدت نيم ساعت بپزید،حتما یک ظرف آب داخل فر قرار بدید تا رطوبت نان حقظ بشه.
بعد از پخت اجازه بدين خنك بشه و بعد برش بدید. من روی نان کمی عسل مالیدم تا براق شه.
@mivhe71