#سالاد ماکارونی با سینه مرغ
پاستارو بجوشونید تا کامل بپزه،بعد آبکش کنید تا سرد بشه،بعد خیارشور و گوجه و فلفلهای نرگس و ذرت و نخودفرنگی و هر چیزی که دوست دارید توش بریزید،میتونید سینه مرغ پخته شده یا کالباس خرد شده بریزید،بعد سس مایونز و نمک و فلفل و آبلیمو و مخلوط کنید و بریزید رو سالادتون و هم بزنید،من تو سس آب مرغ هم میریزم
@mivhe71
#موس_شکلات
شیر 275 گرم
شکلات 350 گرم
پودر ژلاتین 10 گرم
آب 2 ق س
خامه فرم گرفته 350 گرم
اب و ژلاتين رو بادهم مخلوط میکنیم و روی بخار کتری قرار میدیم تا ذرات ژلاتین در آب حل بشه. شير رو ميجوشونيم و از روی حرارت برمیداریم. ژلاتين اب شده رو به شیر اضافه ميكنيم. حالا این شير رو به شكلات های خرد شده اضافه ميكنيم. هم ميزنيم تا شكلات حل بشه. بعد صبر ميكنيم تا كمي سرد بشه. خامه رو ميزنيم تا فرم بگیره و كم كم خامه رو به شكلات اضافه ميكنيم. فقط دقت كنيد كه بايد خامه رو به شكلات اضافه كنيم. نه اینکه شکلات رو روی خامه بریزیم. اگه دیدین مخلوطتتون یکدیت نشده، یک بار از صافی ردش کنید. بعد توي قالب سیلیکونی میریزیم و براي حداقل 12 ساعت توي فريزر قرارش میدیم تا کامل یخ بزنه. بعد هم از فریزر در میاریم. دسرها به راحتی از قالب در بیارید و دوساعت داخل یخچال بزارید و بعد سرو
@mivhe71
#عدس پلو مغان
عدس رو جداگانه بپزید پیاز را خرد کرده و تفت بدید و سپس گوشت چرخکرده رو اضافه و سرخ کنید نمک، زردچوبه، دارچین، ادویه پلویی و فلفل قرمز رو اضافه کنید و تفت بدیدسبزی قورمه سبزی سرخشده رو به گوشت اضافه کرده و کمی تفت بدید و بعد عدس پخته شده رو بهش اضافه و مخلوط کنید و شعله گاز رو خاموش کنیدحالا برای تهدیگ برنج هر تهدیگی که دلخواهتون هست رو کف قابلمه بندازید و یک لایه برنج و یک لایه از مواد گوشت و عدس رو بریزید لابهلا تا مواد تمام شود و زعفران هم روی برنج بریزید و بگذارید تا دم بکشه و پخته بشه
@mivhe71