باقلوای قلبی ماریا؛
ابتدا شربت
۲/۵لیوان دسته دارفرانسه شکر را با۲لیوان آب مخلوط کرده روی حرارت گذاشتم همین که جوشید دوسه قطره آبلیمو،دوسه تا هل وکمی زعفران غلیظ اضافه کرده حرارت رو کم کردم ۷تا۸دقیقه که جوشید زیرشو خاموش کردم تا خنک بشه ،چون شیرینی گرم وشربت باید خنک باش
خمیر شیرینی ،۱۰۰گرم کره را با نصف لیوان روغن مایع در ظرفی ریخته وبا چنگال مخلوط کردم نصف لیوان ماست ،نصف لیوان ایرمیک (آرد سمولینا )اضافه کردم وانیل ویک قاشق م بکینگ پودر ویک سفیده تخم مرغ ؛(زردش رو برارومال نگه داشتم )رو اضافه وبا قاشق مخلوط کردم آرد سفید بهش اضافه کردم تا خمیر نرمی که بدست نمیچسبه بدست بیاد (برامن ۲ونیم لیوان آرد
از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته به صورت لوله باز کرده واز هرطرف لوله رول کردم تا خمیر بهم برسه و به شکل قلب درش آورده ورومال زرده وزعفران در فر از قبل گرم شده ؛دمای ۱۸۰درجه قرار دادم تا زیر شیرینی کمی طلایی بشه برامن ۲۵ دقیقه شد ،بعد گریل رو زده طلایی بشه از فر درش آوردم وروشون شربت خنک رو ریختم
تا یک ونیم تا دوساعت بمونه تا شربت جذب شیرینیا بشه
ایرمیک اصلا حذف یا جایگزین نشه لوازم قنادیا دارن
@mivhe71