eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز 2 عدد متوسط سیب زمینی 2 عدد بزرگ فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد گوجه فرنگی 4 عدد بزرگ نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان دلخواه طرز تهیه : ابتدا پیازها رو خرد کرده و با مقداری روغن داخل یک تابه مناسب تفت میدیم تا پیازها کاملا طلایی بشن. گوشت چرخ کرده رو به تابه اضافه میکنیم، بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو هم اضافه میکنیم و مواد رو به خوبی تفت میدیم تا گوشت چرخ کرده بپزه. گوجه فرنگی ها رو پوست گرفته و به همراه فلفل دلمه ای داخل خرد کن میریزیم، خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم. حالا درب تابه رو میذاریم تا گوجه فرنگی ها آب بندازن و گوشت به طور کامل بپزه. هر از گاهی یک بار به غذا سر میزنیم و کمی مخلوط میکنیم تا ته نگیره. بعد از اینکه آب درون تابه کشیده شد و گوشت پخت نمک رو اضافه میکنیم. سیب زمینی ها رو هم پوست گرفته و به صورت نگینی خرد میکنیم و تو یک تابه مناسب کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها رو سرخ می کنیم. و در آخر غذا رو به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سبزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ماهیا رو با یکم زردچوبه، ادویه مخصوص ماهی، فلفل سیاه،آبلیمو تازه و یکم زعفرون مخلوط کردم که تمام مواد جذب ماهی بشه یه پیاز بزرگ رو خلالی خرد و به ماهیا اضافه کردم و چندساعتی تو یخچال گذاشتم تا مرینیت بشه پیازا رو جدا و یکم به ماهیا آرد سفیدو ادویه ماهی زدم و بعد داخل تابه رژیمی سرخ کردم که روغن کمتری جذب کنن و علاوه بر سرخ شدن مغزپخت هم بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ۳۰۰ گرم کدو حلوایی ۱/۵ لیوان شکر ۱ عدد چوب دارچین ۴-۵ عدد میخک طرز تهیه: کدو رو به پهنای دلخواه خرد کنید. روی آنها شکر بریزید و یک شب استراحت دهید هم شکر به خورد کدو میره هم خوشمزه تر میشه. در طول این مدت شکر آب می اندازد ، بدون اینکه درب آن را ببندید روی اجاق بگذارید ، چوب دارچین و میخک را اضافه کنید. حدودا ۲۰-۱۵ دقیقه میپزد. اگر درب قابلمه را بگذارید شربت غلیظ نمیشود و مثل آب باقی میماند. روی حرارت متوسط بپزید و در طول پخت هم نزنید تا تغییر شکل ندهد. سپس در یک ظرف مناسب بریزید و در یخچال بگذارید و موقع سرو روی آن پودر پسته یا گردو بپاشید. @mivhe71