#سوپ_شلغم
برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دوتا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک روبا آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه
ونیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
کیک کدو حلوایی شهناز پز😋😋😋
آرد 2 لیوان
شکر 1 و یک چهارم لیوان
تخم مرغ 3 عدد درشت
پوره کدو حلوایی 1 لیوان فشرده
ماست 5 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده نصف لیوان ( خرد شده ، نه پودر شده)
روغن مایع 1 لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
داخل کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و بهمراه شکر 5 دقیقه با همزن برقی با دور تند هم بزنید سپس روغن و ماست را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر خوب بزنید تا یکدست شود حالا همزن برقی را کنار بزارید و بقیه مواد را با لیسک به صورت دورانی هم بزنید
بعد پوره کدو را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید ( برای تهیه پوره کدو را با یک الی دو لیوان آب بپزید ، وقتی آب کدو تمام شد ان را له کنید ، بهتره بعد پخت داخل ابکش بریزید تا کاملا آبش کشیده شه ).
آرد ، دارچین و بکینگ پودر را مخلوط کنید و چند بار الک نمائید و به مایه کیک اضافه کنید ( مخلوط آرد را کم کم و در سه مرحله اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید ) ، در اخر نیز گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
قالب کیک را با کره چرب و آرد پاشی کنید ( ارد اصافیشو با تکون دادن بگیرید) سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی ان را صاف کنید ( به اندازه 2/3 قالب را پر کنید چون کیک پف خواهد کرد ).
قالب کیک را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده بودید و گرم شده است به مدت 40 – 50 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید ( در 30 دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید )
قبل از گذاشتن قالب داخل فر یکی دوبار قالب را آروم به زمین بزنید تا مواد همه جای قالب یکدست پخش شه
برای کیک های میوه ای هم بهترین قالب ، قالب میان تهی می باشد
پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید ، کیک کدو حلوایی را میتوانید ساده برش بزنید و سرو کنید یا با شکلات و … تزئین کنید ؛ سرو این کیک بهمراه شیر داغ یا قهوه بهترین گزینه است
نکته ها :
این کیک بسیار خوش طعم است و مزه کدو حلوایی را احساس نخواهید کرد ، میتوانید بجای گردو از خشکبار دیگری نیز داخل کیک استفاده کنید.
پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی بود
مواد لازم برای سس مخصوص کیک
پوره کدو حلوایی نصف پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
خامه ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱ پیمانه
وانیل نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه سس کیک
ابتدا پوره کدو حلوایی را همراه با شکر ونصف لیوان شیر داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و
چند ثانیه بزنید تا یکدست شود. حالا نشاسته ذرت رو همراه با باقی مانده شیرتوی یک قابلمه
مناسب بریزید وروی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید وهم بزنید تا نشاسته کاملا در شیر حل شود
سپس پوره کدو حلوایی را به ان اضافه کنید و روی حرارت متوسط اجاق به صورت مداوم هم
بزنید تا به غلظت فرنی برسد ،حالا گاز را خاموش کنیدوخامه ووانیل را به سس اضافه کنید وهم بزنید تا کمی از حرارت بیافتد در مرحله اخرسس
را به صورت گرم روی کیک کدو حلوایی که حسابی خنک شده است بریزیدوکیک را همرا چای
یا قهوه سرو کنید
نوش جان 😋😋
نکته:
میزان شکر در تهیه این کیک به مزه کدو حلوایی
شما بستگی دارد.
اگر کدو حلوایی شیرین است ،میزان شکری که در دستور گفته شده کافی هست ودر صورتی که
کدو زیاد شیرین نیست می توانید شکر بیش تری
به کیک اضافه کنید.
امیدوارم درست کنید واز این کیک پائیزی 🍂🍂
خوشمزه لذت ببرید
نوش جان 😋😋😋😋😋😋😋😋😋
@mivhe71
الویه 😋 ..گلها ...زرده تخم مرغ .هویج پخته و سس میکس کردم و با ماسوره زدم
دوستان حتما الویه با بیسکوییت ترد تجربه کنین خیلی ترکیب خوشمزه ای میشه فقط زود استفاده کنین ک زیاد بمونه نرم میشه☺️😋
@mivhe71