eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍥پای پنیر یخچالی🧇 🧉مواد مورد نیاز :🍮 پودر بیسکویت ( ترجیحا پتی بور ) : 150 گرم کره ذوب شده : 75 گرم پنیر خامه ای : 150 گرم شکلات تخته ای : 100 گرم ژلاتین : 1 قاشق مرباخوری آب : 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال ( آب آناناس ) : 2 قاشق غذاخوری 🍬 🍬 🍬 🍬 🍴مراحل آماده سازی :🍴 ابتدا برای لایه زیرین پای، بیسکویت را با آسیاب پودر کرده و از الک ریز رد کنید، سپس کره بن ماری شده روی بخار کتری رابه آن اضافه کنید، این خمیر را در قالب مخصوص پای بریزید و به کف و دیواره ها به خوبی فشار دهید تا انسجام کافی را داشته باشد. ظرف پای را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا لایه زیرین خودش را بگیرد. در مرحله بعد، ژلاتین را با نصف استکان آب روی بخار کتری به روش بن ماری ذوب کرده ،سپس پنیر خامه ای را با همزن بزنید ( در صورت تمایل می توان از 75 گرم پنیر خامه ای و 75 گرم خامه قنادی استفاده کرد )، و شکلات گرم ذوب شده را به این مخلوط بیفزائید. ژلاتین را در آب معمولی و آب پرتقال حل کنید و به مایه شکلاتی پنیری بیفزائید. خمیر را از یخچال درآورید و مایه پنیری را روی آن ریخته و صاف کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : نان بربری خیس شده دو کف دست(یا قسمت بالایی نان بربری به اصطلاح کله ی نان) آب یک لیوان سیب زمینی پخته شده و سرد شده سه عدد متوسط گوشت چرخ کرده 100 گرم یا شش قاشق غذا خوری پیاز رنده شده کوچک یک عدد. سبوس نان بربری به میزان لازم نمک فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم(زردچوبه نریزید) تخم مرغ یک عدد رب گوجه نصف قاشق غذا خوری یا یک قاشق سس کچاب روغن به میزان لازم طرز تهیه: اول از همه سیب زمینی هایی که از 24ساعت قبل پختیم و گذاشتیم یخچال حسابی سرد شده رو رنده میکنیم یا میکوبیم و پیاز رنده شده کوچیکمون رو اضافه میکنیم بعد نون بربری خیس شده تو اب رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل بعد رب گوجه یا سس گوجه و تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و همچنین گوشتمون..همه رو خوب ورز میدیم و از مواد به اندازه ی توپ کوچیک برمیداریم و دو طرفشو داخل سبوس نان بربری که میتونید از نونوایی های بربری تهیه کنید میزنیم..کل کتلتامونو به این شکل اماده میکنیم و تو یخچال به مدت دو ساعت استراحت میدیم و بعدتو روغن داغ سرخ میکنیم. ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوفته کباب یونانی یک پیاز قرمز رنده شده،حدود نیم کیلو گوشت چرخکرده مخلوط،دو حبه سیر رنده شده،سه چهارم لیوان پودر سوخاری پانکو که دونه درشته(نداشتید آرد سوخاری معمولی استفاده کنید)،تخم مرغ یک عدد،جعفری ساطوری سه ق غ،نعناع ساطوری شش برگ،پودر اورگانو(پونه کوهی)یک ق مرباخوری،یک ق غ روغن مایع،نمک و فلفل سیاه، طرز تهیه:همه مواد رو با هم مخلوط کنید،به اندازه یک ق غذارخوری از مواد در دستتون بصورت توپ در بیارید ،کوفته ها رو در آرد سفید (آرد گندم) بغلتونید و تکان بدید تا آرد اضافش بریزه بعد نیم ساعت در یخچال بذارید.روش کلاسیک اینه که کوفته ها رو در روغن خوب سرخ‌کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین آش رشته🍛🍛 اگه کشکتون غلیظ هست رقیقش کنین به این صورت که آب جوش داخلش بریزین و بزارین رو حرارات تا دو تا جوش بخوره. با استفاده از زعفران و رنگهای خوارکی هم می تونین کشکتون رو رنگی کنین @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا