eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮 🌰اول شربت این حلوا دو لیوان شیر و یک لیوان شکر رو روی شعله بزارید تا شکر حل بشه چند قاشق زعفرون دم شده و یا نساییده بهش اضافه کنید تا رنگش زرد بشه کمی وانیل هم میتونید بزنید و یا کمی هل نصف لیوان گلاب بریزید پنج دقیقه بعد خاموش کنید فقط مواظب باشید شیر سر نره داخل تابه یا قابلمه یک لیوان آرد رو با یک چهارم لیوان روغن مایع تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه اگه روغن کم بود و راحت هم نخورد کمی دیگه اصافه کنید چون باید راحت هم بخوره و سفت نباشه ما نمیخوایم زیاد سرخ بشه چون ما حلوای زعفرونی شیر میخوایم. قبل از اضافه کردن شربت نیمی از آردی که تفت دادید رو بردارید و داخل یک تابه کوچکتر بریزید ( مثل شیرجوش حتی ) بهش یک قاشق پودر کاکائو اضافه کنید و روی شعله گاز یه تفت مختصر بدید و از شربت شیری که اماده کردید بریزید و هم بزنید تا حلوا با این شربت پخته بشه وقتی شربت رو به ارد اضافه میکنید روی شعله خیلی کم بزارید دراین زمان دوقاشق کره اصافه کنید هم طعم خوبی به حلوا میده هم براق میکنه حلوا رو و هم باعث انسجام میشه. . هم بزنید تا حلوا جمع بشه بعد غلطتش بدید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥓 ۱ عدد سینه مرغ رو یه همراه گوشت ۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه. سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چه اسمی☺️ جناب عباسعلی اسم خودشونو روی این آش خوشمزه گذاشتن‌😉 1 پیمانه پلوپز گندم پوست کنده 200 گرم گوشت گوسفندی ترجیحاً با چربی نصف پیمانه پلوپز عدس نصف پیمانه پلوپز نخود نصف پیمانه پلوپز مخلوط لوبیا سفید و چیتی 2 عدد پیاز درشت 2 حبه سیر ۳ ق پودر نعنا خشک نمک. فلفل. زردچوبه به میزان لازم روغن کرمانشاهی مقداری (اگر نبود روغن مایع) حبوبات رو از روز قبل خیس وچندین بار آبشو عوض کنید. حبوبات را همراه با گوشت داخل زودپز ریخته ، نمک. فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کرده و همراه با ۵ لیوان آب می پزیم. زمان پخت با زودپز حدود ۱ ساعت میباشد. بعد از پخت اول آب غذا را با ملاقه گرفته و گوشت را جدا کرده و با گوشت کوب دستی خوب می کوبیم. بعد حبوبات را می کوبیم. بعد همه مواد کوبیده شده را با هم مخلوط کرده و دوباره آب غذا را که گرفته بودیم با آن مخلوط میکنیم. پیاز را خلالی خورد کرده و سرخ میکنیم ، آخر کار سیر رنده شده را نیز به پیاز اضافه کرده و یک تفت کوچک میدهیم. پودر نعناع خشک را نیز در روغن ریخته و کمی داغ میکنیم فقط مراقب باشید که نسوزد.در مرحله آخر پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ را همراه با روغن به آش اضافه کرده و کاملاً با هم مخلوط میکنیم. مقداری از مواد را نگه دارید تا بعد برای تزئین از آن استفاده کنید. این غذا با کشک هم خیلی خوشمزه است. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جو دوسر پرک رو کمی داخل تابه تفت دادم تا خامی اون گرفته بشه بعد مقداری مغز گردو خرد شده بهش اضافه کردم گذاشتم کنار تا سرد بشه از شب قبل تخم شربتی رو با شیر خيسوندم تا پفکي بشه داخل مخلوط کن انبه یخ زده، موز یخ زده ،شيرنارگيل و کمی خامه ریختم و کاملا میکس کردم حالا انتهاي ظرف سرو از جو دوسر ریختم بعد اسموتي آماده شده و غلیظ رو آروم آروم ریختم تا نيمه ظرف روش رو تخم شربتی ریختم و دوباره اسموتي در آخر هم با خامه تزئین کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا