#پودینگ_شیری
شیر ۳ لیوان
شکر ۵ قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال نصف قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته گل ۳ قاشق غذاخوری
رویه پرتقالی
آب پرتقال ۲ لیوان
شکر یک سوم لیوان
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
ابتداپودینگ شیری رودرست میکنیم شیر،شکر،رنده پوست پرتقال،وانیل،نشاسته ذرت وگل روباهم مخلوط کرده روی حرارت ملایم میزاریم تابه غلظت موردنظرمون برسه (ازفرنی یکم غلیظتر)بعدداخل ظرف سرو میریزیم میزاریم داخل یخچال یکساعت تاخودشوبگیره بعدموادپرتقالی رودرست میکنیم آب پرتقال،نشاسته ذرت وشکرروباهم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تایکمی غلیظ بشه بعدمیزاریم ازداغی بیفته بعدروی پودینگ میریزیم دوباره یک ساعت دیگه میزاریم داخل یخچال بعدازاین تایم دسرمون آمادس
@mivhe71
#كيك_مرغ_هندوانه
سينه مرغ پخته شده 1 عدد
نان تست 1 بسته
سس مايونز 2 ليوان
ماست خامه ايي 1 ليوان
پيازچه خرد شده نصف ليوان
نمك،فلفل بميزان لازم
جعفري خرد شده بميزان لازم
گوجه فرنگي 2عدد
مرغ پخته را ريش ريش كرده پيازچه را همراه نمك و فلفل بهش اضافه ميكنيم توي يك ظرف سس مايونز،ماست را باهم مخلوط كرده يك مقدار از همين سس را با مرغهاي ريش ريش قاطي كرده و نيمي ديگر را كنارگزاشته نان تست رو با كاتر گرد قالب زده از مواد مرغ داخل نان تست قرار داده لايه بعدي رو مواد قرار ميدهيم بعد ماباقي سس ك كنار گزاشته بوديم كناره هاي نان تست بماليد و بعد با جعفري و گوجه فرنگي تزيين كنيد
@mivhe71
🍘ناگت سیب زمینی با سبزیجات
🔸مواد لازم :
▫️سیب زمینی 4 عدد
▫️هویج 1 تا 3 عدد
▫️چغندر سفید 1عدد
▫️کلم بروکلی 1 ساقه
▫️زردک 1عدد
▫️روغن زیتون 1 فاسق غذاخوری
▫️نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
🍘دستور تهیه :
مواد تشکیل دهنده ناگت سبزیجات، همان طور که از نامش پیداست، فقط سبزیجات است. ناگت سبزیجات بر خلاف ناگت مرغ و گوشت، در مدت زمان کوتاه تهیه میشود.ابتدا سیب زمینی را به همراه سبزیجات (هویج، کلم بروکلی، چغندر سفید، زردک) و مقدار لازم نمک و فلفل سیاه درون یک قابلمه میگذاریم تا بجوشند، پس از جوشاندن، آنها را به صورت پوره در آورید. (میتوانید این کار را یا به صورت دستی انجام داده یا از دستگاه غذا ساز استفاده کنید.) نمک و فلفل سیاه را به همراه روغن زیتون به آن اضافه کنید. این پوره آماده شده را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در یخچال نگهداری کنید تا خود را بگیرد.پس از گذشت این زمان، ناگتها را به صورت قطعات کوچک با قالبهای دلخواه، در آورده و پس از غلتاندن در آرد سوخاری، در روغن داغ سرخ کنید.
@shirini71