#دمی_گوجه
واسه دمی گوجه من اول پیاز رو خرد کردم و دو تا سیر رنده کردم توش و توی روغن تفت دادم همین که گوجه ها رو تو پیاز داغ تفت دادم و عطرش بلند شد انگار رنگ و شادی پاشید به زندگیم، زردچوبه و آویشن و دارچین وپاپریکا و کاری و ادویه دودی و یه دونه عصاره ی مرغ زدم بهش و گذاشتمش لای برنجی که با زردچوبه و یه قاشق رب و کمی زعفرون پخته بودم و با کلی سیب زمینی سرخ شده دم کردم و این شد نتیجه اش
@mivhe71
#برياني_عربي
پیاز رو به همراه خیلی کم روغن و زرد چوبه و چند حبه سیر تفت میدیم.گوشت و با پیاز خوب تفت میدیم حالا ادویه ها رو اضاف میکنیم و باز خوب تفت میدیم.بعد فلفل سبز و هل و دارچین و برگ بو اضاف میکنیم و هم میزنیم تا عطر ادویه ها پخش بشه،سپس آب جوش اضاف میکنیم و شعله گاز رو کم میذاریم تا گوشت بپزه...وقتی گوشت کامل پخت در میاریم و در روغن سرخ میکنیم و میذاریم لای برنج آبکش شده به همراه هل و دارچین و برگ بویی که باهاش گوشت رو پختیم...
میتونید موقع دم برنج مقداری آب گوشت هم بریزید رو برنج تا مزه دار بشه .موقع سرو سیب زمینی سرخ شده و کشمش هم میریزیم رو برنج.
موقع سرو میتونید آب باقیمانده از گوشت هم به همراه غذاتون میل کنید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پاستیل_خانگی
مواد لازم:✏️
پودر ژله با رنگ دلخواه۱ بسته
ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
گلوکز مایع۱ قاشق غذاخوری
آب جوش نصف لیوان
طرز تهیه🥣
ابتدا آب جوش را داخل یک کاسه استیل می ریزیم، سپس پودر ژله را به همراه ژلاتین و گلوکز اضافه می کنیم. حالا کاسه را به روش بن ماری بخار آب کتری در حال جوش یا سماور قرار می دهیم و مواد را در آب حل می کنیم. ژله، ژلاتین و گلوکز باید به طور کامل در آب حل شود. حالا یک قالب سلیکونی انتخاب می کنیم و با مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل قالب را چرب می کنیم. در ادامه مایه پاستیل را داخل قالب می ریزیم و داخل فریز قرار می دهیم.
توجه داشته باشید که پاستیل باید به مدت ۴ ساعت در فریزر قرار گیرد تا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان دست هایمان را با روغن مایع کمی چرب می کنیم و پاستیل ها را دانه بدانه با دقت از قالب خارج می کنیم.
بفرمایید اینم از پاستیل های خوشرنگ و خوشمزه ما 😋🍭
@mivhe71