میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#رول بادمجان و فیله مرغ
مواد لازم :
بادمجان بلند ۲ عدد
فیله مرغ ۸تکه
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نمک،فلفل به میزان دلخواه
روش تهیه :
۱- بادمجان ها را پوست گرفته و از بلندا برش میزنیم .
۲- بادمجانها را در روغن کمی سرخ میکنیم در حدی که بادمجانها نرم شوند اما برشته نشوند و بعد روی دستمال حوله ای آشپزخانه گذاشته تا روغنش گرفته شود .
۳- فیله ها را کوبیده و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم .
۴- یک ورق از بادمجان را گذاشته و روی آن فیله را قرار میدهیم و بعد روی فیله ها را مقداری پنیر میریزیم از یک طرف رول میکنیم و با خلال دندان فیکس کرده و داخل آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ میکنیم.
نکته :
اگر ورقه های بادمجان را نازک برش بزنید نیازی به سرخ کردن اولیه نیست .
در انتهای کار بجای سرخ کردن میتوانید از فر استفاده کنید . با دمای ۱۸۰ درجه پنجره وسط با مدت ۴۰ دقیقه داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی سرو کنین.
البته من خودم سرخش كردم
@mivhe71
#بورک_بیکن
مواد لازم:
خمیر یوفکا
۲۰۰گرم بیکن
۲۰۰گرم پنیر چدار
دوتا فلفل سبز
دوتا گوجه فرنگی
دوتا تخمرغ
پودر سوخاری
طرز تهیه
اول بیکن رو نواری خورد کنید،بعد سبزیجات رو تقریبا ریز خورد کنید،
حالا حدود دو قاشق روغن بریزید توی تابه و اول بیکن رو بریزید و کمی تفت بدید بعد فلفل سبز و گوجه خورد شده رو اضافه کنید و تفت بدید و بهش نمک و فلفل و ادویه ی دیگه اگه دوست دارین اضافه کنید و اجازه بدید باهم کمی تفت بخورن،
خمیر رو بردارید و به شکل مثلثی برش بزنید،
اول یک قاشق از پنیر چدار رنده شده بذارید وسط خمیر و بعد یک تا دو قاشق از مواد بیکن و سبزیجات بذارید روش و خمیر رو لوله ای ببنیدید،
(ورق بزنید و طرز بستن خمیر رو ببینید)
بعد که خمیر رو بستید آخرشو کمی خیس کنید و رو هم بذارید تا باز نشه،
بعد خمیر بزنید تو تخمرغ هم زده و بعد تو پودر سوخاری بغلطونید و بعد تو روغن سرخ کنید
@mivhe71