#_دمپخت_سیرنرگسی
موادلازم:
برنج: 3 پیمانه
عدس:یک فنجان
نرگسی: 2 عددبزرگ(هویج زرد)
پیازمتوسط یک عدد
شویدتازه خردشده 3 قاشق غذاخوری پر
سیرتازه با مقداری از برگ سبز2شاخه
زردچوبه: یکقاشق چایخوری
فلفل: یکدوم قاشق چایخوری
ادویه: یکدوم قاشق چایخوری
نمک: یکدوم قاشق چایخوری
دارچین یک بند
روغن: به میزان لازم
طرزتهیه:
برنج را در ظرفی بریزید و به مدت یک ساعت همراه کمی نمک خیس کنید.
عدس را پاک کرده، بشویید و در قابلمهای روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
نرگسی ها را بشویید و بعد پوست آنها را جدا کنید. آنها را نگینی خرد و بخارپز کنید.
در قابلمهای به مقدار لازم روغن بریزید. پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید سپس سیر را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. زردچوبه، فلفل و ادویه را هم اضافه کنید و تفت دهید.
شوید، نرگسی و عدس را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. برنج خیس خورده را نیز داخل ظرف بریزید.
در مرحله آخر آب را به اندازهای که روی مواد را بگیرد، اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب آن تمام شود سپس برنج را دم کنید پس از حدود 45 دقیقه دمی آماده سرو است.
من برای تهدیگ یه دونه نرگسی بزرگ روبا کمی نمک وابغوره ویک عددتخم مرغ خوب هم زدم و باروغن کف قابلمه صاف کردم و بعد دمی رو روش ریختم.
با اجازه از شیرازیای باحال من درطبخ این غذا کمی هم آبغوره میزنم تا طعم ملس بدهد
امروز من این غذاروبا مقداری فیله حبه شده مرغ و پیازداغ و نرگسی رشته شده ونمک ادویه وزعفران فلفل وابغوره تفت داده شده که با نصف استکان آب مرغ، پختم وتزیین وسروکردم
🍔 @mivhe71
#دونات_شکم_پر
🍩🍩
مواد لازم :
شیر ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
کره ذوب شده ۲۵ گرم
وانیل کمی
خمیر مایه نصف ق غ
شکر ۱ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
ارد ۲ لیوان و نصف (شاید کمتر یا بیشتر )
🍩 طرز تهیه:
همه مواد جز آرد رو با هم مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر لطیفی بدست بیاد نیم ساعت جای گرم میزاریم تا خمیر دوبرابر بشه خمیر با وردنه باز میکنیم نه زیاد نازک باشه نه خیلی ضخیم قالب میزنیم ومیزاریم روی کاغذ روغنی ۲۰ دقیقه استراحت میدیم سپس در روغن داغ سرخ میکنیم بعد از سرد شدن با چاقو کنار خمیر رو سوراخ کنید و با قیف نوتلا یا شکلات صبحونه بریزید میتونید دونات ها رو در پودر قند یا شکر و دارچین اغشته کنید.
👨🍳 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#حلوا_شیر_و_دارچین
سلام دوستان جونیا، حلوا براتون آوردم حلوا، مزه که دیگه نگو و نپرس
با نظرات و لایکهاتون به ما انرژی بدین
من این سبک حلوا که با موز رول شده رو از ۷/۸سال پیش، اکثر اوقات درست میکردم اما با حلوای #گندم ساده... ولی این سری با حلوای شیر و دارچین امتحان کردم ک عالی شد 👌
امیدوارم شماهم درست کنید و دوست داشته باشید
ورق بزنید و عکس و کلیپ مراحل تهیه ش رو ببینید.... #حلوا
آرد ۲پیمانه
کره ۵۰گرم
روغن مایع۲/۳پیمانه
دارچین۱ق چایخوری
زعفران۱ق چایخوری
شکر۲/۳پیمانه
شیر۱پیمانه
دارچین، زعفرون،شکر و شیر رو باهم مخلوط میکنیم و حرارت میدیم تا بجوش بعد خاموش میکنیم میزاریم کنار
آرد رو با حرارت ملایم تفت میدیم کمی رنگش تغییر کنه
روغن و کره رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم قهوه ای روشن بشه بعد شهد(ترکیب شیر و دارچین و شکر...)اضافه کرده هم میزنیم تا از ظرف جدا بشه و بعد حرارت رو خاموش،میکنیم و قابلمه رو ب حالت گهواره تکون میدیم ...مانند تصویری ک در کلیپ هست
برای رول کردن، مقداری از حلوا رو بین کیسه فریزر گذاشته و پهن میکنیم
یه دونه موز رسیده رو میزاریم روی حلوا مانند تصویر(اگر موز حلالی هست (کمرش خم شده🤭 با دستتون فشار بدید و صافش کنید)
به کمک همون کیسه فریزر حلوا رو بیارید روی موز و اضافه هاش رو جدا کنید
بعد با چاقو اره ای برش بزنید با پودر نارگیل یا پسته بادام.... تزیین کنید.
@mivhe71