eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🍥 مواد لازم: کره نرم شده، ½ پیمانه (113 گرم) کره بادام زمینی ½ پیمانه شکر، ½ پیمانه شکر قهوه‌ای، ½ پیمانه تخم مرغ، 1 عدد اسانس وانیل، ½ قاشق چایخوری آرد همه منظوره، 1 و ¼ پیمانه جوش شیرین، ¾ قاشق چایخوری نمک، ½ قاشق چایخوری برای فیلینگ: شکلات چیپسی شیری، 1 پیمانه شکلات چیپسی کم شیرین، 1 پیمانه شیر تغلیظ شده، 1 قوطی (385 گرمی) اسانس وانیل، 1 قاشق چایخوری طرزتهیه: 1- فر را روی 165 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب مینی مافین را با اسپری روغن چرب کنید. 2- با استفاده از همزن دستی کره نرم شده، کره بادام زمینی و شکر قهوه‌ای و شکر سفید را هم بزنید. سپس تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید. آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کرده هم بزنید تا مخلوط شوند. از خمیر به اندازه 1 قاشق غذاخوری بردارید و داخل قالبهای مینی مافین بگذارید. نیازی به شکل دادن خمیر نیست. 3- شیرینی را به مدت 14 تا 16 دقیقه تا زمانیکه رنگ آنها قهوه‌ای روشن شود، بپزید. از فر خارج کرده و بلافاصله با استفاده از یک اسکوپ کوچک و یا قاشق چایخوری اندازه‌گیری روی شیرینی ها فشار دهید و یک گودی درست کنید. یک گودی خوب درست کنید که قراره داخلش مایع فاج شکلاتی بریزید. و بگذارید برای 8 تا 10 دقیقه داخل سینی خنک شوند. سپس آنها را با دقت از قالب خارج کرده و روی پنجره سیمی بگذارید و برای 10 تا 15 دقیقه دیگر خنک کنید. 4- در این فاصله می‌توانید فیلینگ را درست کنید. شکلاتهای چیپسی و شیرتغلیظ شده را داخل کاسه‌ای مخلوط کرده و به روش بن ماری روی بخار آب و یا داخل مایکروفر گرم کنید. مایع کاملا ذوب و شل نشود اما گرم شود به گونه ای که بتوان داخل قیف ریخت. سپس وانیل را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. 5- نیمی از مایع فاج را داخل قیف بریزید و داخل کاپها را با آن پر کنید. خوبی فاج اینه که زود خودش میگیریه. پس داخل کاپها را خوب پر کنید. 6- اگه فاج زود سفت شد مجددا کمی داخل مایکروفر بگذارید تا نرم شود. ممکنه مقداری از مایع فاج اضافه بیاد می تونید اون را برای استفاده در دسرهای دیگه داخل زیپ لاک در یخچال نگهداری کنید. 7- من 1 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی هم گرم کردم و برای تزیین روی کاپها ریختم. این شیرینی داخل ظرف دربسته قابل نگهداری است. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیر 1 کیلو شیره خرما  5 ق غ نمک  2 ق غ سرکه به میزانی که روی سیرها را بپوشاند نکته: سیر ترشی رو می تونین با پوست و یا بی پوست درست کنین، که من اینجا بی پوست درست کردم. ابتدا سیرها رو کاملا پوست گرفته و تمیز شسته و میذاریم آبشون خشک شه (اگر هم بصورت بوته ای درست میکنین، بوته ها رو تمیز بشورین). بعد سیرها رو داخل قابلمه می ریزیم و روی اونها رو با سرکه می پوشونیم و نمک و شیره خرما رو هم بهشون اضافه کرده و خوب هم می زنیم وسپس بمدت 4 تا 5 دقیقه روی شعله میزاریم تا بجوشن. بعد از 5 دقیقه زیر گاز رو خاموش کرده و می زاریم ترشی سرد شه. سرد که شد داخل شیشه می ریزیم. این ترشی خوشمزه روز بعد آماده خوردنه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳عددپیاز ۲عددسینه مرغ نیم کیلو قارچ ۱قاشق غذاخوری فلفل دلمه نگینی خرد شده رب گوجه فرنگی به میزان لازم نمک.پودرفلفل قرمز.دارچین.پودرسیر.پودرلیمدعمانی مرغ رو بازردچوبه ودارچین اب پزمیکنیم پیازهارو سرخ میکنیم قارچ اضاف میکنیم خوب که سرخ شد فلفل دلمه رو هم اضاف میکنیم ادویه هارو میریزیم ورب گوجه رو خوب سرخ میکنیم مرغ رو هم اضاف میکنیم حرارت گازرو کم میکنیم خوب جابیفته @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍟سيب زميني سرخكرده رستوراني ✍سيب زمينيها رو نه خيلي نازك و نه ضخيم خلالي كنيد. در يك قابلمه آب و مقداري نمك رو به جوش بياريد و سيب زمينيها رو سه دقيقه بجوشونيد.نبايد زياد بجوشن چون پخته و نرم ميشن و موقع سرخ كردن خرد و بي كيفيت ميشن.بعد از سه دقيقه سيب زمينيها رو آبكش كنيد و بلافاصله در يك ظرف كه آب يخ(يا خيلي سرد) داخلشه بريزيد و دو دقيقه بذاريد بمونه(يا زير آب سرد بگيريد) بعد دوباره آبكش كنيد و روي يك پارچه بريزيدشون تا آب اضافش بره. حالا در تابه روغن بريزيد و بذاريد كاملا داغ بشه و بعد در روغن سرخ كنيد تا طلايي بشن.هر بار مقداري از سيب زميني رو در تابه بريزيد كه يك رديف سيب زميني در تابه باشه تا خوب سرخ بشن و بعد در آبكش فلزي بريزيد تا روغن اضافش گرفته بشه. هر ادويه اي دوست داريد بايد در اين مرحله به سيب زميني اضافه كنيد يعني بعد از سرخ شدن.بعد هم با سس دلخواه سرو كنيد.😋 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا