میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#شیرین_عسل 🍪🍪
مواد لازم برای خمیر:
125 گرم کره(اگر بوی کرە اذیتتون میکنه کره گیاهی استفاده کنید)
نصف استکان شکر(60)
یک عددتخم مرغ
آرد به میزان لازم (تا جایی که خمیرمون به دست نچسبه آرد میریزیم) من دولیوان استفادە کردم
وانیل نصف قاشق غذاخوری
خمیرمایه نصف قاشق غذاخوری (یا بکینگ پودر)
نمک یک پنس
شیر عسل کاراملی:
شکر نصف لیوان
شیرعسلی نصف قوطی
کره 20گرم
وانیل
پنیر ماسکار پونە یا خامە صبحانه نصف استکان
شکلات برای کاور شیرینی
طرز تهیه:
کره را ذوب کنید و به تخم مرغ زده شده اضافه کرده و بقیه مواد بجز آردو با هم مخلوط کنید تا کرم رنگ بشه سپس به تدریج آرد رو اضافه کنید و با دست ورز بدید تا یک خمیر منسجم که به دست نچسبه بدست بیارید ، خمیر رو به هر شکلی دوس دارید قالب بزنید(خمیر را نازک باز نکنید)و ده دقیقه استراحت بدین سپس اون رو توی فر با دمای 180 درجه بمدت دە دقیقە قرار دهید. (بسته به دمای فر فرق داره)بعد از اینکه بیسکویتها خنک شدن بین هر دو تا بیسکوییت شیرعسلی کارامل بریزید و شیرین عسل رو در شکلات فرو کنید روش رو هم با شکلات آب شده میتونید تزیین کنید
طرز تهیه شیرعسل کاراملی :
ابتدا شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود بعد کره و خامه صبحانه (یا پنیر) و وانیل را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم مدت پنج دقیقه روی حرارت ملایم بماند در نهایت شیرعسلی را اضافه میکنیم به غلظت که رسید برمیداریم بعد میزاریم خنک بشه و روی شیرینی میریزیم و یه لایه دیگه شرینی روش میزاریم
🆔 @shirini71
سمبوسه با قارچ
قارچ خام رو باخردکن دستی خیلی ریز ریز کردم بعد با پیازداغ تفتش دادم و کامل سرخ سرخش کردم. بعد ادویه های دلخواه و رب گوجه زدم. طعمش مثل گوشت بود و اصلا مشخص نبود. سیب زمینی آبپز هم خرد کردم با جعفری و پیازچه خرد کرده مخلوط کردم و داخل نون پیچیدم و سرخ کردم . ورق بزنید عکس تزیین شده رو گذاشتم البته که مواد داخل سمبوسه رو به دلخواه خودتون میتونید تغییر بدین. سمبوسه اصیل جنوب که اصلا گوشت نداره
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
جیب تاجر
نان تست یک بسته،سینه مرغ یک عدد،خیارشور،ذرت،
پیازچه،شوید تازه ،سس مایونز،سس خردل،نمک وفلفل،تخم مرغ ۱ عدد،شیر ۳ ق غ خ،پودر سوخاری
سینه مرغ پخته و ریش ریش میکنید با ذرت،خیارشور،شوید،پیازچه،سس،نمک و فلفل مخلوط میکنیم و داخل یخچال میذاریم تا طعم مواد به خرد هم بره(میتونید بجای مرغ از ژامبون هم استفاده کنید یا هردو)نان تستارو گوشه هاشو برش بزنید و دوتاشو روهم بذارید وبا وردنه صافشون کنید وبه وسیله یه لیوان یا قالب گرد برش بزنید و داخل مخلوط شیر و تخم مرغ بزنید و بعد آردسوخاری و داخل قابلمه کوچک با روغن سرخ کنید هردوطرفش رو و بعد که سرد شد از وسط نصف کنید و از موادی که آماده کردیم داخلش رو پر کنید و سرو کنید
@mivhe71