eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧆خرماهای شکلاتی من 🍫شکلات سفید با کمی وانیل بن ماری کردم کمی داخل قالب شکلات ریختم که ته قالب رو بگیره بعد خرما رو بدون هسته روی شکلات گذاشتم و دوباره شکلات ریختم و چند ضربه تا یکنواخت بشه و بعد داخل یخچال یا فریزر تا ببنده ..شکلات تلخ هم همینطور و شکلات شیری هم بن ماری کردم و کمی کاکائو اضافه کردم و به همین روش بالا. 🍫برای تزیین هم خرما رو برش زدم و خلال پسته رو چیدم روش برای برگ و برای گل هم خرما رو پنج برگ برش زدم بادم پرک درختی ( گلهای بزرگ ) و زمینی (گل کوچک) چیدم روش @mivhe71
🔴 🔴 ⚠️کانال ا فتتاح شد با کلی تنوع⚠️ 🔶فرق و چیست⁉️ 🔸فرق #حِرص‌ چیست ⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ ♦️تا‌چه‌اندازه‌بای به بهاءبدیم⁉️ ♦️چرادعاها نمیشود⁉️ ✍پاسخ‌های آیت الله در کانالشون👇 استاد: بد اخلاق در خونه ی مرد بد اخلاق است، بد اخلاق در خونه ی زن بد اخلاق است😔 صوت👇😳 https://eitaa.com/joinchat/2482176035C088642de3a ✅ صوت آیت الله مجتهدی با موضوع است در کانال☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سفره افطار👆👆👆👆 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من اومدم با یک پست به شدت خوش‌طعم و سریع که میتونید نیم ساعت قبل افطار هم آماده اش کنید و عطرش کل خونه رو پر کنه این دسر طعم بستنی سنتی میده و میتونید چند قاشق خامه هم بهش اضافه کنین تا خوشمزه تر بشه اما بدون خامه هم محشره👌🏻 مواد لازم برای ۶ ظرف کوچک شیر ۳ پیمانه آرد شیرینی پزی یا گندم ۳ ق‌غ سرصاف شکر ۴ ق‌غ وانیل کمی زعفران دم کرده ۴ ق‌غ گلاب ۳ ق‌غ پودر یا عصاره یا دانه ی هل به مقدار دلخواه خامه اگر دوست داشتید ۲ ق‌غ پودر پسته برای تزئین هم کاملا دلخواهه میتونید از پودر نارگیل یا گل محمدی استفاده کنین کمتر از نصف لیوان شیر سرد رو تو یه کاسه بریزین و آرد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باهم مخلوط بشن داخل یه قابلمه بریزید و بقیه ی شیر رو همراه گلاب و خامه سرد اضافه کنین هم بزنین تا جوش بیاد بعد زعفران دم کرده و هل و شکر رو اضافه کنید و همچنان از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیره و غلیظ بشه درآخر وقتی به غلظتِ نسبتا رقیقی رسید وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط از رو حرارت بردارید چون وقتی از حرارت بیفته غلیظ تر میشه تا داغه داخل ظرف سرو بریزید و روشو با هرچی که دوست داشتین تزئین کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا