#چيكن_كوردن_بلو
سينه مرغ : ٢ عدد (٣٠٠ گرم)
رنده پوست ليمو ترش : ١ قاشق مربا خوري
آب ليمو ترش : ٢ قاشق مربا خوري
سس خردل : ٢ قاشق مربا خوري
ژامبون گوشت : ٤ اسلايس
پنير چدار ورقه اي : ٤ ورق
تخم مرغ : ١ عدد
آرد سفيد، پودر پانكو ، نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم
سينه مرغ را از طول برش بزنيد و باز كنيد، روي سينه مرغ نمك، فلفل سياه و آب ليمو ترش بريزيد با بيفتك كوب سينه مرغ را آرام آرام بكوبيد تا پهن شود،آب ليمو باعث ميشود سينه مرغ راحتتر كوبيده و پهن شود، سس خردل بماليد و يك ورق ژامبون روي سينه مرغ قرار دهيد، سپس پنير گودا و دوباره ژامبون بچينيد، سينه مرغ را خيلي محكم رول كنيد و روي سلفون بگذاريد دو طرف سلفون را ببنديد و چند بار روي سطح كار بغلتانيد تا مرغ كاملا بسته شود
مرغ رول شده را يك ساعت داخل يخچال بگذاريد سپس از سلفون خارج كنيد به آرامي و بترتيب داخل آرد سفيد، تخم مرغ و پودر پانكو بغلتانيد در روغن داغ سرخ كنيد و يا داخل فر ٢٠٠ درجه بگذاريد
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#خاگینه_تابه_ایی
#عصرونه
این اندازه برا یه ماهیتابه به قطر ۲۰ سانت هستش به نسبت ماهیتابتون مواد رو کم و زیاد کنید
.
۵ عدد تخم مرغ ۵ قاشق غذاخوری آرد و ۵ قاشق غذاخوری ماست سفت و یک پنس نمک و یک قاشق چایخوری پکینگ پودر و چند قطره زعفران دم کرده غلیظ رو با همزن زدم تا صاف و یکدست بشه
ته ماهیتابه رو دوسه قاشق روغن ریختم و گذاشتم داغ شد نصف مواد رو ته ماهیتابه ریختم و ماهیتابه رو روی شعله پخش کن گذاشتم و روی درب ماهیتابه دم کنی گذاشتم و حرارت رو کم کردم تا خودش رو بگیره
بعد کمی گردوی درشت خرد شده و پودر دارچین و زنجبیل رو مخلوط کردم
روی مواد ماهیتابه ریختم و بعد باقی مواد رو روی گردوها ریختم
و دوباره درب ماهیتابه رو با دم کنی گذاشتم تا خوب خودشو بگیره
و بعد خاگینه رو برگردوندم تا طرف دیگش هم سرخ بشه
و روش شهد خنک شده ریختم و گذاشتم چند جوش بزنه تا شربت جذب خاگینه بشه
برا شربت هم ۲ لیوان شکر را با ۱ لیوان اب گذاشتم بجوشه و نصف لیوان گلاب و کمی هل و وانیل و زعفران و یه قاشق ابلیمو ریختم و از رو حرارت برداشتم و گذاشتم یخچال تا خنک بشه
simin__nahani
🆔@mivhe71
#پودینگ_نارگیل_ولیمو
یک دسر خنک ومقوی
امیدوارم درست کنیدولذت ببرید
طرزتهیه
یک ونیم بسته ژله آلوورارابانصف لیوان آبجوش حل میکنیم یک ونیم لیوان آب نارگیل مخلوط میکنیم برشهای نارگیل رابهش اضافه میکنیم و برش لیمورابه دیواره قالبمون میچسبیم وموادآماده شده راداخل قالب میریزیم میزاریم تویخچال تاببنده بعد یک بسته ژله لیمورابا یک لیوان آبجوش حل میکنیم میزاریم کمی خنک شه روی پودینگ بسته شده میریزیم میزاریم یخچال حدود3الی4ساعت تاکاملا ببنده
@mivhe71