میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#دسر_طالبی
مواد لازم :
یدونه طالبی متوسط
نصف لیوان شکر
نصف لیوان شیر
۱۰۰ گرم خامه
۳ قاشق پودر ژلاتین
نصف لیوان آب سرد
طرز تهیه:
طالبی رو پوست بگیرید و خورد کنید . ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کنید وقتی اسفنجی شد بزارید روی حرارت کتری تا ذرات ژلاتین حل بشه .
طالبی های خورد شده رو با شکر و شیر و خامه بریزید داخل مخلوط کن و کاملا یکدست کنید بعد بهش ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید
کف قالب مورد نظرتونو چرب کنید مواد دسر رو بریزید داخل قالب و ۶ ساعت داخل یخچال بزارید . برای برگدوندن هم دسر رو از دیواره های قالب جدا کنید وبه سمت مرکز به آرومی بکشید و دسر رو روی ظرف مورد نظرتون برگردونید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_دو_رنگ_گردویی
مواد لازم:
ارد ۳۰۰ گرم
ارد سیب زمینی ۱۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
نمک یک دوم قاشق چای خوری
مایه خمیر فورییک قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو دو قاشق سوپ خوری
کره ۳۵ گرم
تخم مرغ یک عدد
شیر ولرم ۲۵۰ میلی لیتر
مواد میانی:
گردو یک پیمانه خرد شده
پودر قند ۵ قاشق سوپ خوری
پودر هل یک قاشق چای خوری
پودر دارچین یک قاشق چای خوری
روغن مایع دو قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
آرد ها و شکر و نمک و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید . مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید به نیمی از آن پودر کاکائو اضافه کنید کره را هم به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به طور جداگانه با نوک انگشتان به خورد هر کدام از مواد بدهید .تخم مرغ را با چنگال زده ان را نیز دو قسمت کرده و به مواد اضافه کنید بعد شیر ولرم رانیز نصف کرده و به تدریج به هر کدام از مواد اضافه کنیدتا خمیر نرم و لطیفی به دست اید (در صورتی که خمیر چسبنده بود مقداری ارد اضافه کنید)روی خمیر را پوشانده و بیست دقیقه استراحت بدهید سپس هر کدام از خمیرها را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و از مواد میانی(تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند) داخل آن گذاشته و به شکل لوله ای جمع کنید و به صورت یک در میان داخل قالب چرب شده به قطر ۲۵ سانتی متر قرار دهید روی خمیر را مجددا بپوشانید و ۴۵ دقیقه دیگر استراحت دهید سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید بعد از خارج کردن از فر وخنک شدن با شکلات ذوب شده و گردو و پودر پسته تزئین کنید .
@mivhe71