eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🍐🍎🍏🍓🥭میوه های روش رو می تونید به دلخواه عوض کنید توی این ویدیو از وردنه، تخته ی شیرینی پزی، و قالب مخصوص تارت استفاده نکردم، سریع و آسون تارت رو درست کردم و مقدار مواد رو مثل همیشه به پیمانه و قاشق هم نوشتم تا به راحتی بتونین با کمترین امکانات یه تارت خوشمزه تو خونه درست کنین✌️ تمام مواد را از یک ساعت قبل خارج از یخچال قرار دهید ۷۰ گرم کره (۳/۴ قالب صد گرمی)+ ۵۰ گرم شکر ( ۴ قاشق غذاخوری) را با همزن برقی یا دستی هم بزنید تا نرم و پفدار شوند، ۱ عدد تخم مرغ + ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل اضافه و هم بزنید. ۱/۲ ق چ آبلیموترش تازه + ۱۲۸ گرم آرد سفید قنادی سه بار الک شده (۱۶ قاشق غ یا یک پیمانه) اضافه نمایید، در انتها خمیر کاملا لطیف و غیرچسبنده است (به دلیل تفاوت آرد در مناطق مختلف، ممکن است یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر آرد مصرف شود)، خمیر را داخل نایلون بپیچید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس داخل قالب کمربندی( قطر قالب ۲۰ تا ۲۳ سانت)، یا هر قالب دلخواه پهن کنید(میتوانید خمیر را با وردنه پهن و داخل قالب قرار دهید، با چنگال سوراخ نمایید، برای اینکه مطمئن باشید خمیر در فر پف نمیکند روی آن کاغذ روغنی قرار داده و‌حبوبات مثل لوبیا بریزید و در فر داغ ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۳۵-۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی شود. ✅ فیلینگ تارت ۲۰۰ میلی لیتر شیر + ۲۰۰ میلی لیتر آب ( تقریبا یک پیمانه ی سرخالی) + ۳۰ گرم نشاسته ذرت ( ۴ قاشق غذاخوری) + ۶۵ گرم شکر (۶ قاشق غذاخوری یا ۱/۳ پیمانه) + رنده پوست لیموترش+ یک زرده تخم مرغ را مخلوط و مواد را روی حرارت ۱۵ دقیقه هم بزنید تا بوی خامی نشاسته از بین برود و مانند فرنی غلیظ شود، در انتها ۱/۴ ق چ وانیل بیافزایید. فیلینگ را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود، داخل تارت که کاملا خنک شده بریزید و حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد با میوه و پودر قند دیزاین کنید به همین سادگی و خوشمزگی نوش جان🥰 ╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮ 🆔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🍒🍒🍒 آرد ۳۰۰ گرم نمک ۱/۴ قاشق جای خوری کره سرد ۱۵۰ گرم اب یا شیر سرد ۶ تا ۷ قاشق سوپخوری مواد میانی گیلاس هسته گرفته ۵۰۰ گرم شکر ۷۰ گرم نشاسه ذرت ۲ قاشق سوپخوری ابتدا آرد و نمک را الک کرده در غذا ساز یا با قاشق خوب با هم مخلوط کنید. کره را به قطعات کوچک خرد کرده وبه آرد اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید یا با نوک انگشت به خورد هم دهید اصلا از کف دست استفاده نکنید وقتی مواد به شکل خرده نان در آمد آب را قاشق قاشق اضافه کنید تا جایی که خمیر یک طرف ظرف جمع شد کافی است شاید اب بیشتری استفاده شود.خمیر را با نوک انگشتان فقط در حدی که گرد شود از داخل ظرف جمع کنید به هیچ عنوان ورز داده نشود چون باعث سفت و لاستیکی شدن خمیر میشود. خمیر را در کیسه فریزر قرار داده با وردنه کمی باز کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید تا خمیر کاملا خنک شود یک سوم از خمیر را جدا کنید و برای تزیین روی تارت داخل نایلون و یخچال نگهداری کنید. بقیه خمیر را روی کاغذ روغنی که کمی آرد پاشی کردید با وردنه خمیر را به قطر ۲ میلی متر باز کرده و کف و دیواره های قالب تارت ۲۳ سانتی را با خمیر بپوشانید اضافه خمیر را از دور قالب جدا کنید .کف خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا هنگام پخت خمیر پف نکند روی خمیر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مقداری حبوبات روی کاغد بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید. از فر خارج کنید حبوبات را به همراه کاغذ از کف تارت جدا کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود مواد میانی را کف تارت نیمه پخته پخش کنید و مقداری از خمیر که کنار گذاشتید را با وردنه باز کنید و مثل من با کاتر شکل گل و برگ بزنید و روی سطح تارت را پرکنید یا خمیر را به صورت نوارهای باریک با پیتزا بُر برش دهید و به صورت بافت حصیری یا ساده روی هم قرار داده و با زرده تخم مرغ رومال کنید و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در فر بپزید تا اطراف و روی تارت کمی طلایی شود از فر خارج کنید بعد از اینکه کمی خنک شد برش بزنید طرز تهیه مواد میانی گیلاس هسته گرفته و شکر و نشاسه ذرت را خوب با هم مخلوط کنید و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود وقتی که مواد به جوش آمد و غلیظ شد از روی شعله بردارید و بعد از اینکه کاملا خنک شد روی خمیر تارت بریزید. نکته: میتوانید به جای گیلاس از همین مقدار آلبالو یا سیب یا هلو و .... استفاده کنید فقط نسبت به شیرینیا ترش بودن میوها شکر باید کمتر یا بیشتر شود اگر از آلبالو استفاده کردید از ۱۰۰ گرم شکر استفاده کنید. dastpokht ╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮ 🆔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین نرگسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوستان گلم پیشنهاد می کنم که حتما این کره بادام زمینی خوشمزه خونگی را درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. مواد لازم: بادام زميني خام پوست گرفته نيم كيلو عسل ٣ ق س نمك ١/٤ ق چ روغن مايع ٢ تا ٣ ق س وانيل در صورت تمايل ١/٨ ق چ طرز تهيه: بادام زميني ها را با حرارت ملايم تفت داده و كامل برشته بشه بعد روغن مايع را با آن اضافه كرده سپس از روي حرارت برداشته و نمك و عسل را به آن اضافه كرده و در ميكسر آن را خوب ميكس مي كنيم تا كاملا يكدست و روان بشه.مي تونيد در مايكروويو هم بادام زميني ها را تست كنيد فقط حواستان باشه كه هر ٢٠ ثانيه از مايكروويو در آورده و هم بزنيد تا نسوزه.اين كره بادام زميني كه بسيار لذيذ مي شه را مي تونيد خودتون درست كنيد و با نون تست براي صبحانه يا عصرانه استفاده كنيد يا در بعضي شيريني ها و كيك ها از آن استفاده كنيد.بدون مواد نگهدارنده و خيلي سالم و خوشمزه😋 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا