eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩پاستیل ژله ای 🐥شکر نصف پیمانه 🐥آبمیوه یا نوشابه یک چهارم پیمانه 🐥آب یک چهارم پیمانه 🐥پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری 🐥اسانس و رنگ مجاز خوراکی به میزان لازم طرز تهیه: پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به صورت بن ماری حل میکنیم تا کاملا شفاف شود شکر و آبمیوه را هم اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم تا بجوشد بعد اسانس و رنگ را اضافه کرده همه مواد رارمخلوط میکنیم در قالب شکلات میریزیم و به مدت سه ساعت در یخچال میگذاریم بعد از قالب جدا کرده و در شکر میغلتانیم و میل میکنیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
هاي يك نفره لايه زيري بيسكويت ياكيك خرد شده(كره لازم نيست)،لايه چيزكيكي،تركيب خامه و ماسكارپونه به نسبت مساوي(ميتونيد از پنير خامه اي بجاي ماسكارپونه استفاده كنيد ولي من طرفدارش نيستم) و مقداري شكر و وانيل يا رنده پوست ليمو،روشم كه با توتفرنگي و كيوي و خامه فرم گرفته يا همون مواد چيزكيكي تزيين شده. خيلي خوشمزه و شيك و سريع. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکلاتی با موز 2عددموز را در ظرفی له کنید و به شکل پوره درآورید.در یک قابلمه1لیتر شیر ، 3ق.س نشاسته ،2ق.س آرد،2عددزرده تخم مرغ , 1پ شکر ,کمی وانیل و پوره موز را در یک قابلمه بریزید و روی گاز بگذارید و مداوم هم بزنید تا محلبی قوام بگیرد (به غلظت فرنی) و آن را بپزید.وقتی محلبی قوام گرفت و پخت1استکان شکلات شیری را در آن بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود. در آخر1پاکت خامه را نیز اضافه کرده و تا به اندازه ای که غلیظ شود و قوام پیدا کند آن را بپزید .محلبی پخته شده را در مخلوط کن بریزید و یا با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.در کف کاسه یا جامهای پذیرایی ابتدا بیسکوییت پودر شده(در غذاساز) بریزید و سپس روی آنها محلبی بریزید و دوباره یک لایه بیسکوییت بریزید و در آخر با میوه تزیین کنید و در یخچال استراحت  دهید تا سرد شود و سرو کنید .نوش جان @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گیلان متشکل از هزاران منطقه که هر منطقه تنوع غذاهای خودشو داره برای همینه که معروف به متنوع ترین خوراکی ها در دنیا شده ماست بورانی بادمجون سه عدد سیر دو حبه نمک و فلفل به اندازه لازم نعناع یا خالیواش خشک یک ق.غ ماست یک کاسه یا یه ماست سایز کوچک نعناع یا درار شمالی یک ق.چ گردو هم خيلي كم چون بادمجون داخلش نکته یک ماست بورانی خوب هم اینه که دونه های بادمجون رو هم بگیرین که تلخ نشه🙏 و نکته بعدی اگه ماست پر چرب باشه بی نهایت خوشمزه تر میشه😉😉😉 و اينكه بادمجون بايد كبابي باشه تا اون طعم دوديش تو چاشني بمونه😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌯 😋 🔸دو تا پیاز رو خلالی کردم و سرخ کردم؛ سینه مرغ رو تکه های ریز ریز کردم و به پیاز داغ اضافه کردم؛ فلفل دلمه ای نگینی شده رو هم اضافه مردم و میزارم مرغ آب بندازه و بپزه؛ ی دونه سیب زمینی رو آبپز کردم و نگینی میکنم همراه با ذرت پخته شده به مرغها اضافه میکنم؛ ادویه هم نمک؛ فلفل ؛ اویشن؛ پاپریکا و پودر سیر و زردچوبه زدم ؛ میزارم مواد کاملا جا بیفته در آخر سر هم چند ورق پنیر گودا روی مواد میزارم ؛ قارچها رو با کره تفت میدم بهش ابلیمو و ادویه میزنم و وقتی آب قارچ کشیده شد روش پنیر پیتزا میریزم و حرارت رو خاموش میکنم. تا پنیر آب بشه ؛ برای سس ساندویچ؛ سس مایونز؛ خردل ؛ خیارشور نگینی شده؛ جعفری ساتوری شده ؛ نمک و فلفل رو خوب مخلوط میکنم نون ساندویچی رو از هم باز میکنم و کاهو و سس و مواد آماده و قارچ و پنیر رو میریزم @mivhe71