eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺️ 🔺️ 🔷️مواد لازم گل‌کلم کوچک 1 عدد تن ماهی 2 قاشق غذاخوری زیتون سبز 10 عدد خیار شور 2 عدد نخودفرنگی 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه‌ای 1/2 عدد سرکه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 🔶️طرز تهیه گل‌کلم را خرد کنید. داخل قابلمه مقداری آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه آب به جوش آمد، گل‌کلم‌های خرد شده را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید گل‌کلم به مدت 10 – 15 دقیقه داخل آب نمک بجوشد. گل‌کلم‌ها را با آب سرد خوب آبکشی کنید و کناری بگذارید تا آب اضافی‌اش برود. سپس، فلفل دلمه‌ای را خلالی خرد کنید و هسته‌های زیتون‌ها را بگیرید. خیارشورها را نیز حلقه‌ای خرد کنید. فلفل دلمه‌ای خردشده، زیتون‌ها، خیارشور، گل‌کلم پخته، نخودفرنگی پخته و تن ماهی را باهم مخلوط کنید. سالاد را در ظرف بریزید و مخلوط سرکه و روغن زیتون را روی آن بدهید و میل کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🔺️ 🔺️ 🔶️مواد لازم پیاز 1 عدد لوبیا سبز خرد شده 350 گرم گوشت تکه ای 300 گرم رب 3 قاشق غذاخوری زعفران،نمک و دارچین به میزان لازم برنج 3 پیمانه روغن 2 قاشق غذاخوری 🔷️طرز تهیه پیاز را ریز خرد کرده و با زردچوبه تفت دهید تا طلایی رنگ شود. لوبیا سبز خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد گوشت تکه ای را به آن ها اضافه کرده و تفت دهید. سپس رب را به مواد افزوده و هم بزنید. بهتر است درب قابلمه را بگذارید تا کمی آب گوشت کشیده شود. بعد از چند دقیقه حدود ۴ پیمانه آب به مواد اضافه کنید تا گوشت کاملا بپزد. بعد از حدود ۲ ساعت پختن، در انتها نمک، دارچین و زعفران را به مایع لوبیا پلو اضافه کنید. مایع لوبیا پلو دمی باید کمی آبدار باشد. برنج را شسته و به مدت ۲ ساعت در ۳ پیمانه آب خیس کنید و داخل آب آن ۳ قاشق چایخوری نمک بریزید. سپس برنج را به مایع لوبیا پلو اضافه کنید و هم بزنید تا برنج و مایع لوبیا پلو خوب با هم ترکیب شوند. سپس روغن را به آن ها اضافه کرده و بعد از آن که آب برنج تمام شد یک دم کنی در درب قابلمه قرار دهید، شعله را کم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت اجازه دهید برنج دم بکشد. 🔶️روش دوم: می توانید برنج را کته کرده (کمی خام) و بعد که آب آن تمام شد، کف قابلمه ای دیگر کمی روغن بریزید، از هر ته دیگی که می خواهید استفاده کنید، بعد یک لایه برنج روی ته دیگ ریخته و روی آن مایع لوبیا پلو را که آب آن جمع شده بریزید. این کار را لایه لایه تکرار کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد. سپس آن را در ظرف مورد نظر سرو کرده و با ترشی یا سالاد نوش جان کنید ‌@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥙 😋 🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم میگو میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه‌دار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم برای سرو تاکو ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن می‌چینیم 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺️ 🔺️ 🔷️مواد لازم بادمجان 2 عدد گوجه فرنگی 3 عدد سیر رنده‌شده 3 حبه پودر پنیر پارمزان نصف فنجان سس مایونز 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری ریحان، آویشن، نمک و فلفل به مقدار لازم 🔶️طرز تهیه بادمجان‌ها را بشویید و با پوست به صورت حلقه‌ای خرد کنید. سپس، روی بادمجان‌ها نمک بپاشید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا آب بادمجان‌ها خارج شود. پس از 10 دقیقه، بادمجان‌ها را به فلفل و روغن زیتون آغشته کنید و 5 دقیقه دیگر استراحت دهید تا مزه‌دار شوند گوجه‌فرنگی‌ها را حلقه‌ای خرد کنید؛ بسته به سلیقه‌تان می‌توانید حلقه‌های نازک یا ضخیم از گوجه‌فرنگی ببرید بادمجان ها را به دو روش می‌توانید آماده کنید؛ می‌توانید آن‌ها را در فر یا روی کباب‌پز، کباب کنید یا داخل تابه حرارت دهید و برشته کنید. بادمجان‌های سرخ‌شده یا کبابی را داخل دیس سرو بچینید و حلقه‌های گوجه‌فرنگی را روی بادمجان‌ها قرار دهید (در صورت تمایل می‌توانید گوجه‌فرنگی‌ها را سرخ کنید اما طعم خام آن بهتر است). برای تهیه سس سیر داخل کاسه‌ای پنیر پارمزان، سیر رنده‌شده، سس مایونز، مقداری پودر آویشن، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید و روی هر گوجه‌فرنگی، مقداری از این سس بریزید. در آخر برای تزیین، برگ‌های ریحان را روی سس سیر قرار دهید ‌@mivhe71