eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
برای این تهچین پیاز خرد شده را تفت دادم گوشت گوسفندی را که به تیکه های ریز تقسیم کرده بودم اضافه کرده تفت دادم نمک وفلفل وکمی رب اضافه کردم با کمی اب گذاشتم بپزه(لوبیا سبز خرد شده را که کمی جدا تفت داده بودم هم قبل از ریختن اب اضافه کردم به مواد) برنج خیس خورده را ابکش کردم و ته قابلمه روغن ریخته بعد سیب زمینی گذاشتم دور قابلمه کمی از برنج را با یک زرده تخم مرغ (نصفش هم کافیه)مخلوط کردم روی سیب زمینی ها ریخته کامل فیکس کردم بعد یک لایه برنج سفید ریختم روش مواد لوبیا را ریختم با قاشق کمی فشار دادم ومرتب کردم  وبعد باز برنج ریختم دم گذاشتم وبعد تو ظرف برگردوندم ونکته اخر که یادم رفت سر جای خودش بگم در اواخر پخت گوشت ولوبیا دوتا گوجه فرنگی رنده کردم واضافه کردم به مواد زعفرون دم کشیده  کمی ادویه پلویی اماده هم اضافه کردم (مواد باید کامل ابش کشیده بشه وبه روغن بیفته) 🍔 @mivhe71
https://eitaa.com/joinchat/1196949735Gc7cdaafc84 لینک گروه قرآن ، برای تعجیل در فرج، و ظهور مولا صاحب الزمان عج، منتظر حضور شما عزیزان هستم، مدیر کانال آشپزی مرضیه بانو🙏🙏🙏🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آرد پروتئین بالا (آرد نان): 355 گرم آب/شیر: 180 میلی‌لیتر (اینجا از شیر استفاده شده) تغلیظ شده شیرین (شیر عسلی): 115 گرم مخمر: 6 گرم نمک: 3 گرم کره: 30 گرم طرز تهیه: 1- ابتدا شیر مایع و شیر تغلیظ شده شیرین (شیر عسلی) را با هم مخلوط کنید. سپس مایه خمیر را اضافه کنید، خوب هم بزنید. آرد را اضافه کنید و ورز دهید. نمک و کره را اضافه و مجدد ورز دهید تا کشدار شود. تست شیشه پنجره را برای سنجش کشسانی خمیر انجام دهید نکته: هرچقدر خمیر بهتر ورز بخورد و البته میزان پروتئین (گلوتن) آرد بیشتر باشد خمیر کشسانی بیشتری پیدا میکند؛ یعنی اگر تکه‌ای از خمیر را با دو دست باز کنید لایه‌ی نازک و شیشه‌ای شکل درست می‌شود، بی‌آنکه پاره شود). 2- 30 دقیقه خمیر را استراحت دهید. 3- خمیر رو به 10 تکه هم وزن (69 گرمی) تقسیم کنید. خمیرها را چونه بگیرید و 10 دقیقه آنها را استراحت دهید. 4- حالا مثل ویدئو خمیرها را آماده کرده و مجدد روی آنها را موشانده و یک ساعت استراحت دهید تا حجیم شود (البته بسته به هوای محیط ممکن این زمان استراحت افزایش یابد) 5- حالا در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد بمدت 20 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود (از بالا و پایین) بپزید. 6- پس از پخته شدن، آن را از فر خارج کنید. 7- میتوانید با کره.ی ذوب شده روی نانها را برس بزنید تا خوش عطر و براق شوند. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 برای درست کردن این غذای بسیار خوشمزه به کتف مرغ نیاز داریم و برای مزه دار کردنش میتونید از قبل این کار رو انجام بدین یا مثل من بعد از برش دادنشون و جمع کردن گوشت کتف اون ها رو مزه دار کنید مواد لازم: کتف مرغ ۱۲ عدد نمک، فلفل، پودرسیر، پودر زنجبیل، روغن زیتون، زردچوبه و زعفران از پیاز هم میتونید استفاده کنید و پودر پاپریکا آویشن و کنجد هم میتونید استفادا کنید پودر تمپورا و پودر سوخاری پانکو هم که اصل داستانه روغن مخصوص سرخ کردنی . برای برش کتف ها ویدیو کامل و واضح گرفتم تا ببینید چقدر قشنگ و گوگول میشه کتف ها رو برش داد و گوشتشون را جمع کرد بعد از طعم دار کردن کتف ها بزاریدشون برای یک ساعت یا بیشتر کنار که خوب مزه بگیرند حالا نوبت پودر تمپورا هست که یک پیمانه اون رو با یک پیمانه آب خیلی سرد ترکیب کنید و خوب هم بزنید و پاچین ها رو داخلش خوب بغلتونید و بعد از اون بزنید داخل پودر سوخاری و خوب بهم فشار بدین و جمع کنید تا قشنگ پودر بهش بچسبه و مثل ویدیو گرد و قلمبه بشن . روغن رو حسابی داغ کنید و پاجیتی ها رو داخلش بزارید یکم که سرخ شد میتونید جابجاشون کنید یا حتی از کنار بزاریدشون داخل روغن که خوب بمزن و سرخ بشن اگر از قابلمه کوچکتر استفاده کتید نیاز به روغن کمتری خواهید داشت @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا