eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋خوراک دل مرغ غذای بسیار لذیذ سریع و راحت… 🌸مواد لازم برای ۲ نفر: پیاز ۱ عدد دل مرغ ۴۰۰ گرم زردچوبه نصف ق.چ فلفل دلمه ای ۱ عدد آب نصف پیمانه رب ۱ ق.غ گوجه پوره شده ۱ عدد نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به میزان لازم. ابتدا پیاز رو تفت میدیم تا یکم نرم شه بعد بهش زردچوبه اضافه میکنیم و باز یکم تفت میدیم ، و بعد دل مرغ که از قبل پاک کردیم و شستیمو بهش اضافه میکنیم. بعد از اینکه دل مرغ رنگش تغییر کرد و یه مقدار تفت خورد بهش فلفل دلمه ای اضافه میکنیم و باز هم تفت میدیم تا فلفلها هم نرم بشن یکم. تو این مرحله رب اضافه میکنیم یکم تفت میدیم تا رب رنگ باز کنه ، و بعد گوجه فرنگی پوره شده و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر آب رو بهش اضافه میکنیم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم میزاریم تا بپزه تا زمانی که غلیظ بشه و جا بیوفته. نوش جان🤤 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
 🔷مواد لازم👇 🔹پوسته تخم مرغ (شسته و خشک شده) 15عدد 🔹کره نرم شده 90 گرم 🔹 آرد نول 150گرم 🔹 بکینگ پودر 1قاشق چای خوری 🔹شکر نرم و دانه ریز 110 گرم 🔹 هل پودرشده1/4 قاشق چای خوری 🔹تخم مرغ2عدد 🔹 زعفران به مقدار لازم 🔹شکلات چیپسی به مقدار لازم 🔹عسل به مقدار لازم 🔹خامه قنادی (فرم گرفته) 200گرم 🔹رنگ خوراکی زرد و نارنجی به مقدار لازم 🔹 شکر رنگی زرد به مقدار لازم  طرز تهیه سر تخم مرغ ها را به آرامي بشکنید (طوریکه در قسمت سر آنها، حفرهاي ایجاد شود) و مواد داخل تخم مرغ را خالي کنید سپس پوسته هاي تخم مرغ را بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند. آرد و بیکینگ پودر را در ظرفي مخلوط و دوبار الک کنید. کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روي حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. کره، شکر و هل را در ظرفي ریخته و با همزن برقي هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. تخم مرغ ها را یکي يکي به آن اضافه کرده و با همزن برقي هم بزنید تا کرم رنگ شود. در آخر، زعفران را به آن اضافه کنید ۲. مخلوط آرد را به تدریج به مواد بالا اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا مایه کیک زعفراني آماده شود. مایه کیک آماده شده را داخل قیف قنادي بریزید. ۳. داخل پوسته هاي تخم مرغ را تا نیمه از مخلوط کیک پر کنید سپس آنها را داخل قالب های مینی مافین بچینید. قالب ها را ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فرگرم شده، قرار دهید تا بپزند. پس از این مدت، قالب ها را از فر خارج کرده و بگذارید 10 دقیقه بمانند تا خنک شوند. ۴. با استفاده از چاقو، اضافات کیک بیرون زده از پوسته تخم مرغ را بگیرید و مرتب کنید و پوسته آن را تا نیمه ارتفاع کاپ کیک جدا کنید براي چشم هاي جوجه، شکلات چیپسي را به کمک مقداري عسل روي کيک ها بچسبانيد. خامه قنادي را با رنگ زرد و نارنجي رنگ آمیزی کنید. به کمک ماسورہ چمن زن و نیمی از خامه زرد، روي سر جوجه ها کاکل بزنید. به وسیله ماسوره برگ سایز متوسط و بقیه خامه زرد، بال هاي جوجه را در دو طرف بدن آن فرم دهید. به دلخواه روي کاکل و بال هاي جوجه، شکر رنگي بپاشید. به وسیله ماسوره برگ سایز کوچک و خامه نارنجي، نوک جوجه را ایجاد کنید. کاپ کیک جوجه آماده است. برای اینکه کاپ کیک ها به صورت ایستاده قرار گیرند، میتوانید مقداری برنج کف قالبهای مافین ریخته، پوسته های تخم مرغ را روی آنها قرار داده .و در فر بگذازید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکی از ساده ترین شیرینیها با طعم عالی فندق. البته می تونید هر مغز دیگه ای رو جایگزین کنید ولی خب فندقیش واقعا عالیه ارد 180گ پودر قند 75گ کره 100گ فندق 50گ زرده 1عدد وانیل هل ویا دارچین من خودم وانیل زدم. کره وپودر قند را خوب هم بزنید تا دوبرابر شود وپف کند بعد زرده ووانیل را اصافه کنید و 1دقیقه هم بزنید در اخر پودر فندق وارد را اصافه کنید. ورز دادن زیاد خمیر سبب به روغن افتادن خمیر و خرابی شیرینی می شود. خمیر نیم ساعت در یخچال استراحت کند. بعد قالب بزنید 15 دقیقه در یخچال قرار دهید در فر 180 درجه 20 دقیقه بپزید و بعد سرد شدن در شکلات ذوب شده فرو ببرید. ╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ ‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ شکلات تلخ: ۲۰۰ گرم خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم شیر: دولیوان شکر: یک لیوان سر خالی پودر کاکائو: دو ق غ وانیل: یک ق چ زرده تخم مرغ: یک عدد ‌‌پودر ژلاتین: دو ق غ ‌‌‌‌ شکلات روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری) ذوب کنین، سپس بهش شیر رو اضافه کنین و بذارین روی حرارت،‌ خامه و پودر کاکائو اضافه کنین سپس وانیل و شکر.... شکر که اب شد زرده تخم مرغ بریزین و سریع مخلوط کنین. سپس در اخر ژلاتین حل شده تو سه ق آب سرد به مایه شکلاتی اضافه و مخلوط کنین. ‌‌‌ توی لیوان بریزین و با موز و توت فرنگی و شکلات چیبسی تزیین کنین😍 سه ساعت داخل یخچال باشه🍹🍫🍫 نوش جان❤‌‌ ashpazi_kimia ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ 🆔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا