eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
کیک 🍰 . مواد لازم : تخم مرغ ۳ عدد شیر هم‌دمای محیط ۳/۴ پیمانه سرکه ۲ ق غ شکر ۱ ونیم پیمانه روغن مایع ۳/۴ پیمانه آرد ۲ پیمانه+۱/۴ پیمانه پودر کاکائو ۲ ق غ وانیل ۱/۲ ق چ بکینگ پودر ۲ ق چ رنگ ژله ای قرمز ۱ ق غ . دستور پخت : ● اول دو قاشق سرکه رو داخل لیوان شیر میریزیم و بدون هم زدن میذاریم کنار که چند دقیقه ببنده تخم مرغ هارو با همزن بزنین که حجیم شه حالا شکر رو اضافه کنین و هم بزنین که کرمی رنگ بشه شیر بریده و روغن مایع رو اضافه و هم بزنین...رنگ ژله ای رو اضافه کنین و قشنگ هم بزنین که رنگ باز شه. . ● حالا مواد خشک( آرد ، پودر کاکائو) رو سه بار الک ‌‌و آروم آروم اضافه کنین و در یک جهت هم بزنین که پف مواد نخوابه. در آخر بکینگ پودر و وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ...کف قالب کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو داخل قالب میریزم. داخل فر گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد. مواد من اضافه اومد چندتا کاپ کیکم درست کردم 🥰 🍔 @muvhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 هفت سین 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 هفتسین 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول از همه یک و نیم لیوان شیر ( لیوان فرانسه دسته دار ) و با شش قاشق غذاخوری شکر و دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل و یک قاشق چایخوری پودر نسکافه و یک قاشق چایخوری دارچین و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط کردم گذاشتم رو حرارت تا حل بشن تو این فاصله که اینا حل میشن دو قاشق غذاخوری نشاسته ( فرقی نمیکنه هر نوعی میشه ) و با یک قاشق غذاخوری پودر کاسترد و تو یک سوم لیوان آب حل کردم بعد به باقی مواد اضافه کردم مدام هم زدم تا غلظت مواد مثل فرنی بشه .حدود ده دوازده عدد بیسکوییت پتی بور و پودر کردم یه مقدار ریختم تو گلاسه ها بعد روش دسر که از داغی افتاد و ریختم دور گلاسه هام موز گذاشتم بعد رو دسرم گردو خورد شده ریختم بعد باقی بیسکوییت و مجددا دسر بعدم روش پودر پسته ریختم و گذاشتم یخچال چهار پنج ساعتی بود بعدم سرو شد 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا