میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
کیک #ردولوت 🍰
.
مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
شیر همدمای محیط ۳/۴ پیمانه
سرکه ۲ ق غ
شکر ۱ ونیم پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
آرد ۲ پیمانه+۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۲ ق غ
وانیل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۲ ق چ
رنگ ژله ای قرمز ۱ ق غ
.
دستور پخت :
● اول دو قاشق سرکه رو داخل لیوان شیر میریزیم و بدون هم زدن میذاریم کنار که چند دقیقه ببنده
تخم مرغ هارو با همزن بزنین که حجیم شه حالا شکر رو اضافه کنین و هم بزنین که کرمی رنگ بشه
شیر بریده و روغن مایع رو اضافه و هم بزنین...رنگ ژله ای رو اضافه کنین و قشنگ هم بزنین که رنگ باز شه.
.
● حالا مواد خشک( آرد ، پودر کاکائو) رو سه بار الک و آروم آروم اضافه کنین و در یک جهت هم بزنین که پف مواد نخوابه.
در آخر بکینگ پودر و وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ...کف قالب کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو داخل قالب میریزم. داخل فر گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد.
مواد من اضافه اومد چندتا کاپ کیکم درست کردم 🥰
🍔 @muvhe71
#دسر_بمبی
اول از همه یک و نیم لیوان شیر ( لیوان فرانسه دسته دار ) و با شش قاشق غذاخوری شکر و دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل و یک قاشق چایخوری پودر نسکافه و یک قاشق چایخوری دارچین و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط کردم گذاشتم رو حرارت تا حل بشن تو این فاصله که اینا حل میشن دو قاشق غذاخوری نشاسته ( فرقی نمیکنه هر نوعی میشه ) و با یک قاشق غذاخوری پودر کاسترد و تو یک سوم لیوان آب حل کردم بعد به باقی مواد اضافه کردم مدام هم زدم تا غلظت مواد مثل فرنی بشه .حدود ده دوازده عدد بیسکوییت پتی بور و پودر کردم یه مقدار ریختم تو گلاسه ها بعد روش دسر که از داغی افتاد و ریختم دور گلاسه هام موز گذاشتم بعد رو دسرم گردو خورد شده ریختم بعد باقی بیسکوییت و مجددا دسر بعدم روش پودر پسته ریختم و گذاشتم یخچال چهار پنج ساعتی بود بعدم سرو شد
🍔 @mivhe71