#شیرینی_چنگالی🌸
ابتدا ۱/۲پ پودرقند و ۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود سپس ۱عدد زرده و ۱/۲ ق.چ وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد ۱ و۲/۳پ آرد و ۱ ق.چ بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم بعد به اندازه یک فندق درشت برداشته کف دست گرد کرده در سینی روی کاغذ روغنی میچینیم با کف دست فشار میدهیم تا کمی پهن شود و با چنگال رویش خط می اندازیم در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط 15 دقیقه میپزیم بعد از خنک شدن در شکلات ذوب شده زده و در پودر نارگیل و ... میزنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @mivhe71
13.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۶ مدل #فینگر_فود فقط با یک خمیر
.
🔴🔴🔴خمیر هزارلا رو میتونین از لوازم قنادی ها یا فروشگاه ها تهیه کنین
.
همینطورکه میدونین این فینگرفودا الان خیلی ترندشدن وتوی مهمونی ها وجشن ها خیلی دیده میشن ،خیلیم جذاب وخوشمزه هستن😍😋
.
موادلازمشونم: خمیرهزارلا، سوسیس، پنیرپیتزا،
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تکتنیک چاق کردن صورت😳😳😳👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
در کانال بالا سنجاق شده
#پودینگ_فنجونی🌹🍃
مواد لازم:
👇👇👇
۱ فنجان تمشک تازه یا منجمد
۱ فنجان شیر سویا
۳ قاشق غذاخوری شربت افرا
۱/۴ فنجان ماست سویا
۲ قاشق چایخوری پودر صورتی پیتایا (محلول در ۲ قاشق چایخوری آب)
۱/۴ فنجان دانه چیا
طرز تهیه
👇👇👇
برای فنجانهای شکلاتی
۲۰۰ گرم شکلات سفید غیر لبنی
۱-۲ قاشق چایخوری پودر پیتایا صورتی
دستور تهیه:
🍫در مخلوط کن، همه مواد را به جز دانه های چیا ترکیب کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط را در یک کاسه بریزید. دانه های چیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید ۱-۲ ساعت یا یک شب در یخچال بماند و گاهی اوقات هم بزنید تا مواد به قوام پودینگ برسد.
🍫شکلات شکلات سفید ذوب شده و پودر پیتایا را با هم ترکیب کنید و شکلات را در قالب سیلیکون بریزید و آن را دور قالب بچرخانید تا کل قالب پوشانده شود.
🍫قالب های شکلات را از یخچال درآورید و شکلاتها را با دقت از آنها خارج کنید. فنجانهای شکلاتی را با پودینگ چیا پر کنید و در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
نوش جان👌
@mivhe71
#کوکی🌹🍃
مواد لازم
👇👇👇
پودر کیک ردولوت ۳۰۰گرم
تخم مرغ ۱ عدد درشت
وانیل ۱/۴ ق چ
کره ۸۵ گرم
شکلات سکه ای تلخ (برای تزیین)۶۰ گرم
طرز تهیه
👇👇👇
ابتدا کره و تخم مرغ با همزن برقی خوب هم میزنیم سپس وانیل را اضافه کرده بعداز اینکه مواد یکدست شد پودر کیک ردولوت را کم کم با کمک لیسک داخل مواد مخلوط میکنیم و خمیر کوکی را جمع میکنیم
خمیر اماده شده را به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا خمیر خنک شود سپس از خمیر چانه های ۲۰گرمی برداشته و در دست گرد میکنیم و داخل سینی گالوانیزه با رعایت فاصله می چینیم
برای تزیین روی کوکی ها شکلات سکه ای را خرد کرده و روی کوکی ها قرار میدهیم سینی را در طبقه وسط فر به مدت ۸ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه قرار میدهیم تا کوکی ها پخته شود
سپس سینی را از فر خارج کرده اجازه میدهیم کاملا خنک شود و سپس داخل ظرف سرو می چینیم
حرارت فر ۲۰۰ درجه
مدت زمان پخت ۸دقیقه
نوش جان👌
#کوکی
@mivhe71