کیک_مغزدار 🇦🇫❤️👌
مواد لازم
تخم مرغ سه عدد؛ شکر یک پیمانه ؛ وانیل یک چهارم ق چ ؛ روغن نصف پیمانه ؛ گلاب یا شیر نصف پیمانه من گلاب زدم معرکه شد ؛ آرد دو پیمانه ؛ بیکینگ پودر یک ق چ ؛ پودر کاکائو دو ق
طرز تهیه :
فر و روشن کنید تا گرم شه . تخم مرغ و شکر و وانیل و با دور تند همزن بزنید تا حجیم شه بعد روغن و اضافه کنید و یک دقیقه همزن بزنید بعدم گلاب یا شیر و اضافه کنید و هم بزنید . دو قاشق از آرد کم کنید باقی آرد و با بیکینگ پودر مخلوط کنید و الک کنید و کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید بعد مواد و به دو قسمت تقسیم کنید و تو دو تا ظرف بریزید به یکی دو قاشق آردی که کم کرده بودید و اضافه کنید و به یکی دیگه پودر کاکائو اضافه کنید... کف قالب لوف سایز متوسط کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید مایع ساده و تو قالب بریزید بعد روش پودر کاکائو الک کنید بعد مایع شکلاتی و روش بریزید و دوست داشتید مثل من روش یکم مغز بریزید... بعد قالب و انتقال بدین به فر به مدت چهل و پنج دقیقه با دمای صد و هشتاد درجه
نکته : به نصف موادم پودر کاکائو زدم
داخل کیک از گردو و پسته بادام استفاده کنین من گردو زدم خیلی خشمزس
@mivhe71
#ماست_قالبی
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
اندازه قالب مورد نظرتون ،ماست بردارید،من از ماست پر چرب استفاده کردم،(حدود یک لیوان و نصف)خوب با قاشق هم زدم تا یکدست بشه،یک حبه سیر رنده شده با کمی دلال یا دلار یا درار(که مخلوطی از سبزی های معطر شمالیه،که با گوجه سبز، سیب ترش و خیار و ماست میخورن واقعا خوشمزه میشه😋😋) مخلوط کردم
2ق غ پودر ژلاتین و با نصف فنجون آب بن ماری کردم، خنک که شد با ماست که اونم نیم ساعت تو محیط آشپزخونه گذاشته بودم مخلوط کردم،تو قالب ریختم و گذاشتم یخچال،یک ساعته بست و خيلى راحت بدون نیاز به آبجوش در اومد،👍
اصلا طعم ژلاتین توش دیده نمیشه👌😋😋😋😋روشم با خیار و برگ ریحون تزیین کردم👍
@mivhe71
✅ حلوا ویفری😋
✍مواد لازم.
125 گرم آرد گندم
75 گرم آرد برنج
60 گرم کره هم دمای محیط
60 گرم پودر قند
75 گرم ویفر پودر شده
100 گرم گردو پودر شده
3 قاشق غذاخوری پر شکلات صبحانه یا 150 گرم شکلات آب شده.
🍜طرز تهیه :
از ویفر شکلاتی برای این حلوا استفاده کنید، ویفر ها رو آسیاب یا با رنده ریز کنید، مغز گردو رو هم ریز آسیاب کنید. آرد الک شده را با شعله ملایم تفت دهید تا خامی آن از بین برود و بوی خوش آن درآید. در این زمان یک حالت بخار مانندی از ارد بلند میشود. تقریباً 20 دقیقه زمان می برد در این لحظه میتوانید ارد را یک بار دیگر الک کنید و مجددا به تابه برگردانید.
اکنون آرد برنج الک شده را اضافه کنید. مراقب باشید چون آرد برنج خیلی زود میسوزد. آرد برنج را نیز با آرد گندم تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. حدود 10 دقیقه طول میکشد تا آرد برنج نیز تفت داده شود. اکنون وسط آرد را باز کنید و کره همدمای محیط را اضافه کنید. کره سریعا شروع به ذوب شدن میکند و جلز و ولز میکند. آردها را با کره مخلوط کنید و بلافاصله تابه را از روی حرارت بردارید. اکنون ویفر پودر شده و پودر قند و پودر گردو را به مواد اضافه کنید. سه قاشق شکلات صبحانه یا 150 گرم شکلات آب شده رو اضافه کرده با پشت قاشق خوب مخلوط کنید تا مواد حالت خمیری و منسجم پیدا کند.
نیازی به چرب کردن قالب نیست. قالب را دو الی سه ساعت در یخچال بگذارید تا حلوا کامل ببندد.یا اینکه 10 دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس به راحتی از قالب در آورید و به دلخواه تزیین کنید..
#حلوا_ویفری
@mivhe71
✅سالاد تن ماهی😋🐟
تن ماهی،سیب زمینی آبپز،هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته،خیارشور،شوید تازه،پیازچه،سس مایونز،ماست یونانی،آبلیمو تازه،نمک،فلفل
#سالاد_تن_ماهی
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_شام
مواد لازم:
6 تخم مرغ
4 برش نان تست
1 فلفل دلمه
پیازچه
2_3 ورقه ژامبون یا کالباس
پنیر رنده شده(کاشار،پیتزا)
نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه
حدود 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه
#لاکچری_باشید😘
❤️ ❤️
#فوروارد_یادتون_نره😉
@mivhe71
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنج ته شیری(بختیاری)
○●○●○●○●○●○●○●○●
مواد لازم:
برنج🍙
شیر🥛
کره🧈
نمک🧂
@mivhe71