کدو شکم پر (پیش غذا سریع وراحت)
سه عدد کدو سبز تازه وبزرگ رو از وسط نصف کنید حدود پنج یا شش سانت بشه بعد با قاشق کوچیک وسط ان ها رو خالی کنید ولی دقت کنید ته وپوست اون سوراخ نشه بعد اونا رو با کمی آب ونمک بپزید یه کم پخته بشه ولی له نشه ..صد گرم گوشت چرخ کرده رو با یا پیاز کوچولو ویک حبه سیر تفت بدین ونمک وزردچوبه وپودر زنجبیل وفلفل قرمز بزنید وتفت بدین بعد یکقاشق رب گوجه ودر آخر کمی آب تا گوشت بپزه سپس کدو ها با این مخلوط پر کنید ..برای سس غذا هم یک پیمانه آب گوشت (اگه نداشتین عصاره گوشت) با یکقاشق رب گوجه فرنگی ویکقاشق چایخوری آرد ذرت ودو قاشق کره آب شده یک قاشق سوپخوری سبزی خشک معطر (من نعنا وترخون ریختم) بریزید وچند دقیقه بجوشونید تا سس غلیظ بشه
@mivhe71
دستور ترشی خانگی خوشمزه و معروف افغانستان به نام چتنی
چتنی قرمز:
فلفل دلمه قرمز
فلفل تازه تندقرمز
یک لیوان سرکه سفید
500 گرم گشنیز تازه
نعناع تازه 100گرم
7 الی 8 عدد حبه سیر
گوجه 3_2 عدد
نمک به مقدار خیلی کم
ابتدا همه ی فلفل ها را از قبل شسته ک منتظر می مانیم که آب شان خشک شود سپس همه ی مواد شامل سیر گشنیز و نعناع و فلفل ها و سرکه و مقدار بسیار کمی نمک و گوجه و را در مخلوط کن ریخته و میگذاریم تا خوب مخلوط شوند و مواد به خورد هم روند.
چتنی سبز:
مثل چتنی قرمز هست منتها ازفلفل دلمه سبز وفلفل تندسبز وگوجه فرنگی کال استفاده میکنیم ومراحل تهیه اش ومواداولیه اش مثل چتنی قرمزهست
نکته: ترشی چتنی افغانستانی بستگی به ذائقه ی شما دارد. اگر چیزهای خیلی تند دوست دارین مقدار فلفل تندش را بیشتر کنید اما اصولا این ترشی بسیار تند و خوش عطر و بوست و همراه با کوکو و یا غذاهای دیگر بستگی به سلیقه تان مصرف می شود.
#سس_چتنی
@mivhe71
#نخود_پلو
دقیقا عین باقالی پلو درستش کردم واسه دو پیمونه برنج خام حدود چهار قاشق شوید خشکو یکو نیم پیمونه نخود فرنگی خام
برنجو آبکش کردمو نخودا رو هم نیم پز ... یه لایه اول برنج تو قابلمه رو فقط مخلوط شویدو برنجو زعفرون گذاشتم (حدود یه سانت) تا نخودا نره تو ته دیگم و بسوزه بعدش مابقی برنجمو با نخود و شوید قاطی کردمو دم گذاشتم، مرغشم جدا پختم تا تنگ آب بشه و بعدشم ریشش کردمو با یکم کره و زعفرون تفت دادم تا مزه بگیره، همین,موقع کشیدن هم برای هر نفر قالبی کشیدم ,هر ظرفی رو داریید یکم چرب کنید برنج رو بریزیید توش ویکم فشار بدید لایه ها بچسبه بعد تو ظرف برگردونید
_gol.goli_
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
🆔 @mivhe71
#بستنی_ماستی_توت_فرنگی🍓🍧
#ماست_بستنی
پوره توت فرنگی ۱پیمانه
شکر۱/۴پیمانه
ماست یونانی۱و۱/۲پیمانه
خامه ۳/۴ پیمانه
همه مواد را در غذا ساز بریزیدودر قالب های سیلیکونی بریزیدوحداقل ۵ساعت در فریزر بگذارید سپس میل کنید 🍓
برای تهیه پوره توت فرنگی :۱پیمانه شکر و۱پیمانه آب بگذارید بجوشدو سپس سرد شود .شیره اماده شده را همراه ۱کیلو توت فرنگی خرد شده و رنده پوست لیمو در مخلوط کن بریزید تا پوره اماده شود
@mivhe71