#دسر_عربی
شیر ۲لیوان
کرم کارامل ۱بسته
قهوه ١ غ ق
نسکافه ۱ ق غ پر
پودر قند ٣ ق غ
پودرژلاتین ۱نیم ق غ
اب سرد۱هشتم لیوان
خامه دو ق غ
بیسکوییت پتی بور شکلاتی ٢٠ عدد
ابتدا شير ، كرم كارامل ، نسكافه و قهوه را روي حرارت غير مستقيم بذاريد تا شير گرم بشه
از روي حرارت برداشته و بيسكوييت و خامه و پودرقند را اضافه كنيد
پودر ژلاتين را با اب سرد بنماري كنيد و به باقي مواد اضافه كنيد و با گوشت كوب يا بلندر هم بزنيد ، از صافي رد كنيد و داخل قالب بريزيد تا ٥ ساعت داخل يخچال ببندد.
#شیرینی_ناپلئونی
مواد لازم:
خمیر هزارلا : ۱بسته
خامه قنادی : ۲۰۰ گرم
پودرقند و پودر پسته برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه:
یک بسته خمیر هزازلا را بیرون گذاشته تا یخ آن آب شود
حالا با چاقو یا کاتر پیتزا بر ، دور خمیر را بزنید ولی اضافه خمیرهایی که بریدید را دور نریزید و خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید
روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها رو بچینید
بذارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه برای حدود 20 دقیقه (دما و زمان برای فرهای مختلف متفاوته)
از فر که در آوردین بذارین کاملا خنک بشه بعد ۲۰۰گرم خامه قنادی رافرم بدید
روی شیرینی رابا چاقو ضربه بزنید تا برجستگی نداشته باشد ۷.شیرینی ها را با چاقو از هم باز کنید تا لایه لایه بشه و بینشون رو خامه زدم
اضافه های خمیر رو هم پودر کردم و یه قاشق غذاخوری پودر قند اضافه کردم
سپس روی شیرینی یکم خامه مالیدم(برای اینکه خورده ها بهش بچسبند)روی شیرینی پاشیدم
سپس در یخچال برای دوسه ساعت گذاشتم تا رطوبت خامه بین لایه ها پخش بشه
میتونین برای تزیین روی شیرینی ها پودر پسته بپاشید
@shirini71
#رولت_غذایی_طرحدار
#فینگرفودمجلسی
مواد لازم برای خمیر دکور:
کره به دمای محیط رسیده و نرم ۸۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۸۰ گرم
آرد سفید قنادی الک شده ۸۰ گرم
نمک و فلفل سیاه خیلی کم
رنگ مجاز یا زعفران دم کرده غلیظ یا پودر کاکائو
مواد لازم برای خمیر رولت:
تخم مرغ 9 عدد درشت
نمک و فلفل کمی
کره 70 گرم
روغن مایع 2 ق س
ارد 180 گرم
اب جوش ۱/۴ پیمانه
مواد لازم میانی:
ژامبون ریز خرد شده یا مرغ پخته شده و ریز خرد شده و یا ترکیبی از هر دو 400 گرم
پنیر خامه ای یا لبنه 300 گرم
سس مایونز 2 ق س
سیر له شده یک حبه کوچک ♤صفحه سیلیکونی ریلفمت با طرح دلخواه در اندازه 40×60 است. اگر از قالب 30×40 استفاده میکنید تمام مواد رو نصف کنید.
♤دو عدد ورقه روغنی بزرگتر از صفحه رلیف مت.
طرز تهیه مواد میانی:
ابتدا مواد میانی رو آماده میکنیم و در یخچال میگذاریم، به اینصورت که پنیر و سس مایونز را با قاشق هم بزنید تا پنیر باز شود. بعد ژامبون و مرغ و سیر له شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. ♤فر را روی 180 تا 200 درجه روشن کنید.
♤سینی لعابی مخصوص فر را کف فر قرار دهید.
♤قالب رلیف مت را با روغن جدا کننده یا اسپری روغن جدا کننده، چرب کنید.
♤صفحه رلیف مت را در سطحی بالاتر از سطح صفحه سیمی میگذاریم. مثلا میتونید پشت سینی رولت بگذارید تا انتقالش روی صفحه سیمی راحت تر شود.
طرز تهیه خمیر دکور:
آرد رو الک میکنیم و با کره ، سفیده تخم مرغ ، نمک و فلفل، مخلوط کرده و با همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید و رنگ را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید و کنار بزارید. استفاده نمیکنید تا مواد خمیر رولت آماده شود. اگر هوا خیلی گرم است میتونید به مدت 5 دقیقه در یخچال بگذارید و بعد در بیاورید تا خمیر رولت آماده شود.
طرز تهیه خمیر رولت:
برای تهیه خمیر رولت اول کره را ذوب میکنیم و کنار میگذازیم تا کمی خنک شود ولی نبنده. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
سفیده ها را با درجه متوسط همزن هم بزنید تا باز شود بعد با درجه تند همزن فرم دهید. اواسط کار میتوان یک پنس نمک برای خوش فرم شدن سفیده اضافه کرد. بعد درون یخچال میگذاریم تا آب ننداره.
سپس زرده های تخم مرغ ، نمک و فلفل سیاه را با هم به مدت یکی دو دقیقه هم بزنید. سپس کره آب شده (خنک) و روغن مایع را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. از اینجا به بعد دیگه به همزن نیازی نیست و فقط از لیسک استفاده میکنیم.
سفیده فرم گرفته را در دو مرحله به زرده افزوده به صورت دورانی با لیسک مخلوط کنید. بعد آرد الک شده را در دو مرحله به مواد افزوده و با لیسک به صورت دورانی، مخلوط کنید. در اخر آب جوش از دما افتاده را اضافه کنید.
ابتدا مواد دکور را روی رلیف مت ریخته با کاردک صاف کنید و کاملا مطمئن بشید که تمام زوایای حاشیه به مواد دکور آغشته شده و در آخر اضافات اون رو با دستمال پاک کنید تا در فر نسوزد.
بعد مواد خمیر را ریخته، صاف کنید (برای راحتی کار میتونید مواد را در چهارگوشه صفحه رلیف مت بریزید و به سمت وسط هدایت کنید) و اضافاتش را با دستمال پاک کنید و زیر صفحه توری فر یه حوله بندازید تا روی سطح سر نخورد و صفحه رلیف مت را به صفحه توری انتقال دهید و در فر از قبل گرم شده 180 درجه سانتیگراد، به مدت 10-15 دقیقه بپزید. از زمانی که 10 دقیقه گذشت پخت رولت را چک کنید چون پخت بیش از حد باعث خشک شدن رولت و شکستن آن در هنگام رول کردن میشود. وقتی از فر در آوردین یکی از کاغذ روغنی ها را، روی رلیف مت بگذارید و از لبه ها بگیرید و برگردونید و صفحه رلیف مت رو از خمیر رولت جدا کنید و باز بار دیگر با کاغذ روغنی دیگر این کار رو تکرار میکنیم تا طرح رلیف مت زیر بیوفته. بعد همراه کاغذ، رول میکنیم برای یک دقیقه و بعد باز میکنیم تا فقط حالت رولی بگیره. بیشتر از این تایم به صورت رول نزارید چون به کاغذ میچسبه.
سپس مواد رویه را ریخته صاف کرده و رول کنید.
مهمترین نکته موقع رول کردن اینه که ابتدای رول کردن رو محکم و خوب انجام بدیم تا بعد از برش تمیز و زیبا در بیاد. بعد با کاغذ روغنی دور رولت رو میپوشانیم و در یخچال به مدت 3 الی 5 ساعت میگذاریم. بعد از این تایم استراحت دادن، رولت رو از یخچال در می آوریم و با چاقو اره ای تیز، ابتدا کناره های رولت رو میبریم تا صاف و یکدست شود و بعد از هر برش چاقو رو پاک کنید و باز به صورت اره های به برش دادن ادامه دهید.
@shirini71