#نحوه_پخت_کیک_درپلوپز
قبل از شروع کار پلوپزمون رو روشن میکنیم و و دکمه ی منو رو دو بار میزنیم تا فلش مقابل Quick cooking قرار بگیره و دکمه شروع رو میزنیم، در پلوپز رو میبندیم تا گرم شه و بعد از اینکه مایع کیکمون آماده شد، ته ظرف پلوپز رو کاغذ روغنی میندازیم و با کمی روغن کف و دیواره هاشو چرب میکنیم، بعد از اینکه مایع کیک رو ریختیم ظرف رو داخل پلوپز میذاریم و دوباره روی گزینه ی Quick cooking میذاریم و قبل از بستن در پلوپز دمکنی میذاریم و بعد درشو میبندیم، هر وقت ک پلوپز صدای بوقش اومد و رفت روی گرم نگهدارنده دوباره همون گزینه Quick cooking رو میزنیم ،من معمولا سه بار همین کارو میکنم بدون اینکه درشو باز کنم و بعد از سه بار با خلال دندون چک میکنم اگر نپخته بود یکبار دیگه هم همینکارو میکنم ولی نهایتا اگر دستور رو دقیق پیش رفته باشید کیک عالی با بافت کاملا سبک خواهید داشت
@shirini71
برای این ژله من شات های تک نفره رو از لوازم قنادی گرفتم ابتدا ژله قرمز رو با یک ونیم لیوان اب جوش درست کردم ریختم و روش ژله الورا شیر یعنی یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیر ریختم برای لایه اخر هم ژله بلوبری رو با یک ونیم لیوان اب جوش درست کردم .برای اسپایدر من ها هم از روی نی هایی که برای تم گرفته بودم برداشتم چسبوندم به خلال دندون واخر کار گذاشتم روی ژله ها
@mivhe71
سالاد رژیمی
اول از همه تیکه های سینه مرغ رو مزه دار میکنیم. سینه های مرغ رو به اندازه دلخواه برش زده و توی ظرف مناسب ریخته بهش پودر پیاز یا یدونه پیاز رنده شده، پودر سیر فراوان، پاپریکای فراوان، فلفل سیاه به همراه پودر لیمو و یا عصاره لیموی تازه، پول بیبر، نمک و ۱ ق غ خ روغن زیتون میزنیمو خوب با هم میکس میکنیم و میذاریم نیم ساعت استراحت کنه. من از یه بسته کنسرو لوبیا سیاه استفاده کردم شما هر لوبیا و حتی نخود اگه دوست دارین میتونین استفاده کنین. کاهو، خیار، گوجه ترجیحا گیلاسی، پیاز، پیازچه، شوید، ذرت پخته شده، همه رو با هم توی یه ظرف میریزیم. حالا مرغایی که مزه دار کردیمو توی تابه رژیمی بدون روغن میذاریم گریل بشه اول حرارت بالا بعد حرارتشو کم میکنیم که مغز پخت شده و خوب گریل بشن. حالا لوبیا هامونو به همراه مرغمون به سالاد اضافه میکنیم توی یه کاسه تقریبا نصف لیوان ماست ساده و ماست چکیده رو به همراه نصف آب لیموی تازه و نمک ۱ حبه سیر رنده شده پودر پیاز و ۱ مشت شوید تازه خورد شده، همه رو با هم خوب یکدست میکنیم و به سالادمون اضافه میکنیم
@shirini71
#فیک_چیکن
نان تست یک بسته
هویج پخته یک عدد
زرده ی تخم مرغ دوعدد
پودر سوخاری یک بسته
گوشت چرخ کرده 400گرم
کالباس 15ورق
قارچ 200گرم
فلفل دلمه یک عدد
پیاز یک عدد
پنیر پیتزا ب مقدار لازم
کناره های نان تست و میبریم کمی شیر روی ان ریخته تا نرم شود سپس گوشت,پیاز,فلفل دلمه و قارچ راسرخ میکنیم و با کالباس های نگینی شده مخلوط کرده و سپس ب همراه پنیر پیتزا داخل نان تست گذاشته و نان رو قشنگ جمع میکنیم اولش یکم سخته ولی چندتا درست کنین دستتون میاد و بعد نان رو داخل تخم مرغ زده و بعد در داخل پودر سوخاری می غلطانیم و درون روغن سرخ میکنیم. نوش جان
😍 @mivhe71
آیس پک توت فرنگی و انبه🍓🍓🍓
🍓توت فرنگی یک و نیم لیوان خورد و منجمد شده
🍓انبه سه چهارم لیوان خورد و منجمد شده(جایگزین نصف لیوان آب انبه آماده)
🍓شیر نصف لیوان
🍓بستنی وانیلی ساده یا میوه ای یک لیوان
🍓خامه صبحانه یک قاشق(اختیاری)
🍓عسل دو قاشق اختیاری
🍓چیپس شکلات و گردوی خرد شده(اختیاری)
همه مواد رو بجز چیپس شکلات و گردو داخل مخلوط کن میریزیم تا خوب یکدست بشه. اگر میکسرتون قدرت نداشت بذارید توت فرنگی کمی از حالت یخ زدگی دربیاد بعد داخلش بریزید.
اگر سفت بود بهش شیر اضافه کنید بعد از مخلوط کن خارج کنید و داخلش گردوی خرد شده و چیپس شکلات بریزید و داخل لیوان با نی و قاشق نوش جان کنید