eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_سیب_دارچین 👆👇
برای ۱۸ عدد آرد نون فانتزی یا قنادی حدودا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم ، تقریبا ۲ لیوان شیر ولرم ۱۲۰ میلی ، نصف لیوان کره ۲۵ گرم شکر ۲۵ گرم حدودا ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد پودر خمیر مایه ۱ ق م نمک نوک قاشق برای مواد میانی سیب بزرگ ۱ عدد یا متوسط ۲ عدد پودر دارچین تقریبا ۱ ق ع شکر ۱ ق غ کره ۱ ق غ بهتره از آرد رو از جاهایی که نون فانتزی می فروشن برای نون های فانتزی تهیه کنین . در کیفیت و نرمی و لطافت تاثیر گذاره . در غیر این صورت ارد سفید قنادی . شیر ولرم رو داخل ظرفی ریخته و یک ق م شکر و بعد ۱ ق م پودر خمیر مایه ریخته . کمی هم زده و در ظرف رو میزاریم تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد . به عمل اومدن حالت کفی ایجاد میشه و حجمش هم کمی زیاد میشه . برای اینکه بدونیم خمیر مایه سالمه یا نه . توی یه ظرف دیگه تخم مرغ و نمک وکره نرم شده و مابقی شکر و خمیر مایه به عمل اومده رو با هم مخلوط می کنیم و بعد ارد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم . ارد کاملا تقریبیه و تا جایی که خمیر به دست نچسبه . اما زیادی هم نباید اصافه بشه و الا لطافت نونتون از بین میره و چسبندگی رو حتی با ورز دادن میشه از بین برد . خوب ورز دادم ده دقیقه و بهتره که صد بار روی صفحه کار کوبیده بشه . بعد توی طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم و توی محیط یک ساعت استراحت قرار دادم . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و بعد از خمیر چانه هایی برداشتم . روی صفحه کار کمی ارد پاشیدم و خمیر رو با وردنه باز کردم . قطرش هم نازک . به شکل دایره از خمیر در اوردم . دایره رو به ۴ قسمت تقسیم کردم ربع دایره بشه و هر قسمت رو برش هایی ایجاد کردم (توی کلیپ واضحه ) . برای مواد میانی سیب رو رنده کردم داخل تابه با کمی کره تفت دادم تا اب سیب گرفته بشه و بعد شکر و بعد پودر دارچین رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم و گذاشتم خنک بشه . لای خمیر مواد سیبی قرار دادم و خمیر رو پیچوندم و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختم و یا می تونین با کمی روعن چرب کنین قرار دادم و باز روشون رو پوشوندم ۲۰ دقیقه استراخت داشته باشه . برای رومال از یه زرده تخم مرغ و زعفران و ۱ ق م شکر مخلوط و با قلمو رومال زدم . داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم . یه ظرف حاوی آب هم داخل فر می تونین بزارین . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
درود مهرآفرینان شبتان به مهر کوکوی مجلسی دو رنگ بسیار لذیذ و بهشتی هستش دو طعم متفاوت از کوکو👇👇 دو عدد تخم مرغ برای کوکوسیب زمینی یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده یک حبه سیر رنده شده فلفل قرمز نمک پودر زعفران دارچین بسیار کم دو عدد سیب زمینی متوسط آبپز ورنده شده  همه ی مواد مخلوط و با گوشت کوب دستی خوب کوبیدم و تابه کوچک روغن نسبتا زیاد حرارت پایین خوب که داغ شدش یکدست پهن کردم و درب تابه را گذاشتم تا خوب ببندد در این تایم👇 دو عدد تخم مرغ برای کوکو سبزی سبزی کوکو نمک فلفل سیاه پودر زنجبیل و گشنیز و تلخون و گردو ریز شده خوب مخلوط کردم و بعد بستن رویه ی اول کوکو کاملا روی آن یکدست کردم درب را مجدد گذاشتم تمام مراحل حرارت بسیار کم تا کوکو مغز پخت شود بعد از اینکه کاملا رویه ی زیری بسته شدش کوکو را زیر و رو کردم جای همگی سبز خیلی لذیذ هستش @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا