#سوپ_ذرت 🥣🌽🥖
سیر ۴ حبه، ریز شود
کره ۳ ق غ
آرد ۱/۴ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه 🥛
ذرت ۴ عدد, از غلاف خارج شود 🌽
پیاز سفید بزرگ ۱ عدد
کرفس ۲ ساقه، خرد شود
سیب زمینی متوسط ۴ عدد، به اندازه نیم اینچ (۱.۳۰ سانت) خرد شود 🥔
آب عصاره سبزیجات ۴ پیمانه
نمک ۱ غ ق
فلفل ۱ ق غ
پودر پاپریکا ۱/۴ ق چ
کره، نمک، پیاز را داخل قابلمه ریخته و برای ۳-۴ دقیقه تفت می دهیم. آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس عصاره سبزیجات، سیب زمینی، کرفس، سیر، پاپریکا، و فلفل را اضافه می کنیم. صبرمیکنیم تا بجوشد. بسته به غلظت آب عصاره سبزسجاتی که استفاده میکنید، حد غلظت و رنگ سوپ خود را در نظر بگیرید. هنگامی که به جوش آمد، حرارت را ملایم تر کرده و اجازه دهید ۲۰ دقیقه دیگر هم بجوشد تا جایی که چنگال به راحتی داخل سیب زمینی ها فرو رود. با استفاده از یک چاقو دانه های ذرت را جدا کرده و برای سوپ خود از ذرت تازه استفاده نمایید. شیر را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر هم بپزد، تا جایی که ذرت ها بپزند. سوپ خود را بچشید و در صورت نیاز نمک و ادویه های بیشتر (فلفل و پاپریکا) اضافه کنید. سوپ را داخل پیاله یا نان بریزیید و با پیازچه تزیین و نوش جان
@mivhe71
#دسر_شکلاتی
شیر.....2لیوان
شکر.....نصفه لیوان
پودر کاکائو......3قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت......3قاشق غذاخوری
کره.....25 گرم
نسکافه.......1قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین.......2قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا نسکافه رو با دو قاشق آب جوش مخلوط کنید.تا نسکافه کاملا حل بشه.ژلاتین رو هم با نصفه پیمانه آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری بزارید تا کاملا صاف و یکدست بشه.نشاسته ذرت با شیر و شکر و پودرکاکائو و نسکافه حل شده مخلوط کنید .روی حرارت بزارید با همزن دستی بزنیدتا گلوله نشه.شکر کامل حل بشه.موادمون باید به غلظت فرنی برسه.بعد کره و ژلاتین حل شده رو هم اضافه کنید.از رو حرارت بردارید.قالب مورد نظر چرب کنید.مواد داخلش بریزد.
خب حالا یه نکته بگم.اگه می خواین مواد قالبی درست کنید ژلاتین بریزد ولی اگه می خواین با داخل ظرفی بریزد با همون ظرف سرو کنید احتیاج به ژلاتین نداره.فقط حتما بزارید سفت بشه
basalighehtarinha
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#سالادرژيمي بلغور و انار
بلغور 1 پيمانه
نمك،فلفل بميزان لازم
روغن زيتون 2 ق غ
آبليمو تازه 2و يا 3 ق غ
جعفري،شويد،پيازچه خرده شده 1 ليوان
انار دون شده بميزان لازم
ابتدا داخل ظرفي بلغور رو ريخته و اب جوش رو تا جايي ك روي بلغور رو بپوشونه ميريزيم در ظرف را گزاشته ميزاريم آب جذب بلغور بشه بعد از يك ساعت ك ديديم اب جذب بلغور شد تمام مواد را اضافه كرده خوب با هم قاطي كرده و داخل ظرف سرو كشيده و با دونه هاي انار تزيين ميكنيم
@mivhe71