eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
. ♥️💥 کیوی💥😍 . ابتدا ۴عدد کیوی رو با شش ق غ شکر می زاریم پخته بشه(اگر پخته نشه ژله کیوی نمیبنده) حرارت رو کم میکنیم و اب نیازی نداره بعد از پخت میکس میکنیم و میزاریم کنار یه بسته پودر ژلهکیوی رو با یه لیوان اب جوش مخلوط میکنیم تا ذراتش کاملا حل بشه ،یه بسته پنیر ماسکار پونه دویست گرمیو دو ق غ خامه صبحانه رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه و ژله حل شده و پوره کیوی رو هم اضافه با همزن مخلوط میکنیم تا یکدست بشه کف قالب رو مقداری چرب میکنیم و مایه دسر رو داخلش ریخته داخل یخچال میزاریم تا ببنده واسه قسمت ساده کرم چیز یک لیوان شیر رو روی حرارت گرم میکنیم نصف پیمانه شکر رو اضافه کرده تا حل بشه یک ق غ پودر ژلاتینرو با چهار ق غ اب سردمخلوط و بعد بن ماری کرده و بعد از حل شدن به شیر گرم شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم،صد گرم پنیر ماسکار پونه یا خامه ای رو با چهار ق غ خامه صبحانه با همزن میزنیم و به شیر از حرارت افتاده اضافه و مخلوط میکنیم و روی لایه قبلی دسر ریخته و برای دو ساعت دیگه به یخچال منتقل میکنیم تا حاضر بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سر گنجشکی گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد متوسط سیب زمینی ۲ عدد متوسط مرزه و ترخون یک ق غ پُر رب گوجه فرنگی یک الی ۲ ق غ نمک_فلفل_زردچوبه به مقدار لازم روغن به مقدار لازم . یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده سپس با مقدار روغن سرخ می کنیم بعد از سرخ شدن یک ق چ زردچوبه و دو قاشق رب گوجه فرنگی را تفت داده و ۳ الی ۴ لیوان آب اضافه کرده می گذاریم بجوش بیاد.سپس گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز متوسط با رنده درشت رنده کرده و با نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری از مرزه و ترخون خشک و یک قاشق چای خوری زردچوبه و نمک و فلفل خوب ورز می دهیم میتونید ترخون و مرزه رو حذف کنید از مواد به اندازه یک فندق برداشته در دست گرد کرده ودرسس پیاز و رب گوجه می اندازیم بعد سیب زمینی هارو پوست گرفته به اندازه یک بند انگشت مربع خردکرده اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب پخته شود  @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کره صد گرم شکر دانه ریز صد گرم تخم مرغ زده شده یک عدد زرده تخم مرغ یک عدد شیر پنجاه گرم چای ترش تی بگ یک عدد آرد صد و چهل گرم بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری پنیر چدار رنده شده پنجاه گرم لیموترش یک عدد. تی بگ را در شیر با شعله کم می جوشانیم تا عطر آن خارج شود. سپس چای تی بگ را باز و با شیر مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود. شکر و کره را با دور تند همزن می زنیم تا یکدست شود. تخم مرغ و زرده را اضافه کرده و می زنیم. بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و کم کم اضافه می کنیم. پنیر و پوست لیمو را که ریز رنده کرده ایم با مواد مخلوط می کنیم. در آخر مواد را به آرامی با شیر مخلوط کرده. .سه چهارم کپسولها را از مواد پر کرده و در فر که از قبل با دمای صد و پنجاه درجه گرم شده به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار می دهیم. پس از سرد شدن سرو می کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مسقطی نشاسته ی گل یک پیمانه❌شکر دوپیمانه❌آب هفت پیمانه❌ نشاسته رو آب سرد خیس میکنیم بعد از صافی رد میکنیم تا یکدست بشه نشاسته رو با ۷ پیمانه آب میزاریم  تا به جوش بیاد بعد دوپیمانه شکر رو اضاف میکنیم و نیزاریم با حرارت ملایم بپزه وقتی کم کم سفت شد گلاب زعفران و  و هل رو اضاف میکنیم ❌❌❌ ۵۰ گرم کره رو به مواد اضاف کرده و همینجور هم میزنیم تا نشاسته غلیظ تر از فرنی بشه خلال بادام رو اضاف میکنیم هر وقت نشاسته براق و شفاف شد و تقریبا سفت شد در ظرفی که قبلا چرب کردیم میریزیم و میزاریم ببنده  و به دلخواه برش میزنیم ویا در قالب سیلکونی میریزیم @mivhe71