#کاپ_کیک_لیمو_و_چای_پنیری
کره صد گرم
شکر دانه ریز صد گرم
تخم مرغ زده شده یک عدد
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر پنجاه گرم
چای ترش تی بگ یک عدد
آرد صد و چهل گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شده پنجاه گرم
لیموترش یک عدد.
تی بگ را در شیر با شعله کم می جوشانیم تا عطر آن خارج شود. سپس چای تی بگ را باز و با شیر مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود.
شکر و کره را با دور تند همزن می زنیم تا یکدست شود. تخم مرغ و زرده را اضافه کرده و می زنیم. بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و کم کم اضافه می کنیم. پنیر و پوست لیمو را که ریز رنده کرده ایم با مواد مخلوط می کنیم. در آخر مواد را به آرامی با شیر مخلوط کرده. .سه چهارم کپسولها را از مواد پر کرده و در فر که از قبل با دمای صد و پنجاه درجه گرم شده به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار می دهیم. پس از سرد شدن سرو می کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخر شبی از این مدلا دوس دارین
مسقطی
نشاسته ی گل یک پیمانه❌شکر دوپیمانه❌آب هفت پیمانه❌
نشاسته رو آب سرد خیس میکنیم بعد از صافی رد میکنیم تا یکدست بشه نشاسته رو با ۷ پیمانه آب میزاریم تا به جوش بیاد بعد دوپیمانه شکر رو اضاف میکنیم و نیزاریم با حرارت ملایم بپزه وقتی کم کم سفت شد گلاب زعفران و و هل رو اضاف میکنیم ❌❌❌ ۵۰ گرم کره رو به مواد اضاف کرده و همینجور هم میزنیم تا نشاسته غلیظ تر از فرنی بشه خلال بادام رو اضاف میکنیم
هر وقت نشاسته براق و شفاف شد و تقریبا سفت شد در ظرفی که قبلا چرب کردیم میریزیم و میزاریم ببنده و به دلخواه برش میزنیم ویا در قالب سیلکونی میریزیم
@mivhe71