#کاناپ_مرغ 😋
نصف سینه ی مرغ
نان تست
سیب زمینی نسبتا بزرگ یک عدد
خیار شور ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سس مایونز نصف شیشه کوچک
🔸سیب زمینی ها و مرغ رو جدا رو می پزیم .وقتی خنک شدن اونا رو با خیار شور چرخ می کنیم. اگه تو غذا ساز که بریزید معمولا بعضی سیب زمینی ها کشدار میشن (مال منم کشدار شد) و یا با رنده ی ریز رنده می کنیم .بهر حال باید مواد مون حالت خمیری داشته باشن . بعد بهش سس مایونز می زنیم و نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم.حالا با کاتر دایره، نان های تست رو قالب می زنیم و اطرافش رو جدا می کنیم .یک نون رو داخل کاتر می زاریم و موادمون روش می زاریم و با قاشق فشرده می کنیم بعد یک نون برش زده ی دیگه روش می زاریم و به آرامی از توی کاتر در میاریم. من با پنیر گودا و پستو ورقه ای تزیین کردم
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاغلاما کایسری(کایسری نام شهری در ترکیه)
Kayseri Yağlaması
500 گرم گوشت چرخکرده گوساله
نصف استکان روغنمایع
1 قاشقغذاخوری کره
1 عدد پیاز بزرگ
5_4 عدد فلفل سبز
2 حبه سیر
3_2 عدد گوجهفرنگی رنده شده
1 قاشقغذاخوری رب گوجهفرنگی
نصف قاشقغذاخوری رب فلفل
1 قاشقمرباخوری نمک
1 قاشقمرباخوری پودر فلفل
نصف قاشقمرباخوری فلفل قرمز پرک شده
نصف قاشقچایخوری فلفلسیاه
1 لیوان آب داغ
برای نان لواش:
حدود 4 لیوان آرد
1 قاشقمرباخوری بکینگپودر
1 قاشقمرباخوری شکر
نصف قاشقمرباخوری نمک
1 ونیم استکان آب(استکان کمر باریک ترک معادل نصف لیوان)
1 استکان شیر
کمی کمتر از نصف استکان روغنمایع