eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. . بدون . مواد لازم: سیب ................... 3 عدد برنج خُرد ..............1 لیوان نشاسته ................1 فنجان قهوه‌خوری شکر .................... 2 لیوان آب پرتقال تازه ....... 3 پرتقال قیصی .................. 50 گرم کشمش ................. 50 گرم آب ....................... 10 لیوان پودر دارچین .......... به مقدار لازم مغز فندق .............. به مقدار دلخواه(خرد شده) . طرز تهیه: ها را شسته، پوست می‌کنیم و در مناسبی رنده می‌کنیم. سیب‌های رنده شده را به همراه ِخُردِ شسته شده در قابلمه‌ای ریخته، را اضافه می‌کنیم و قابلمه را روی ی متوسط قرار می‌دهیم تا برنج نرم شود سپس و خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم همه‌ی مواد با هم بپزد تا برنج کاملا نرم شود. را در مقدار کمی آب سرد حل کرده و به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم سپس و آبِ 3 عدد را اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی هم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم همه‌ی مواد به آرامی با هم بپزد و غلیظ شود سپس آن را در ظرف‌های مورد نظر کشیده و روی آن را با و مغز خرد شده کرده و بعد از این که کاملا شد، می‌کنیم. . شیرینانه‌ی 1: می‌توانیم از مقدار کم‌‌تری شکر استفاده کنیم. شیرینانه‌ی 2: برای گرفتن طعم نشاسته، آن را از قبل در آب سرد خیس می‌کنیم و اجازه می‌دهیم ته‌نشین شود سپس به آرامی آب روی نشاسته را خالی می‌کنیم. . . تن‌تون سالم، دل‌تون شاد و تون پُر برکت. .@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین الویه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
به نظرتون لپه تو قیمه باید یکم سفت باشه یا کاملا بپزه و نرم بشه؟؟ 🤔😍 شما چجوری میپسندین؟ 😊 . 😋 . طرز پخت : ● برای تقریبا 4 نفر قیمه من یه دونه پیاز متوسط روبه بزرگ اول نگینی ریز خرد میکنم (رنده نشه چون جذب روغنش بالامیره و نمیشه با حداقل روغن تفت داد) داخل قابلمه تفلون به همراه یک و نیم قاشق غذاخوری روغن کنجد تفت دادم، در قابلمه رو گذاشتم و با شعله کم اجازه دادم یکم پیاز نرم بشه، بعد یکم زردچوبه فلفل سیاه و ادویه کاری هم اضافه کردم، وقتی یکم ادویه از خامی دراومد گوشت که برای هر نفر 4تیکه گذاشتم اضافه کردم و دو دقیقه ای تفت دادم. . ● در آخر 2 قاشق رب گوجه اضافه کردم و رب که رنگ انداخت لپه (3/4پیمانه) (قبل اضافه کردن ده دقیقه پختم) و دو تا لیمو امانی از قبل خیس شده و آب اضافه کردم. برای دو تا سه ساعت با حرارت ملایم گذاشتم پخته بشه. لپه رو اصلا تفت نمیدم چون برحسب تجربه سفت میشه و مانع از لعاب خورشت میشه. حرارت ملایم کمک میکنه که خورشت لعاب دار بشه. . ● وقتی خورشت پخت اگه آبش زیاد بود اجازه میدیم آب اضافه تبخیر بشه. ده دقیقه به زمان کشیدن خورشت دو تا قاشق گلاب ریختم و نمک خورشت اضافه کردم. 😊 🍔 @mivhe71