.
.
#شیربرنج #میوه_ای بدون #شیر
.
مواد لازم:
سیب ................... 3 عدد
برنج خُرد ..............1 لیوان
نشاسته ................1 فنجان قهوهخوری
شکر .................... 2 لیوان
آب پرتقال تازه ....... 3 پرتقال
قیصی .................. 50 گرم
کشمش ................. 50 گرم
آب ....................... 10 لیوان
پودر دارچین .......... به مقدار لازم
مغز فندق .............. به مقدار دلخواه(خرد شده)
.
طرز تهیه:
#سیب ها را شسته، پوست میکنیم و در #ظرف مناسبی رنده میکنیم. سیبهای رنده شده را به همراه #برنج ِخُردِ شسته شده در قابلمهای ریخته، #آب را اضافه میکنیم و قابلمه را روی #شعله ی متوسط #اجاق قرار میدهیم تا برنج نرم شود سپس #کشمش و #قیصی خرد شده را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم همهی مواد با هم بپزد تا برنج کاملا نرم شود. #نشاسته را در مقدار کمی آب سرد حل کرده و به مخلوط اضافه کرده و خوب هم میزنیم سپس #شکر و آبِ 3 عدد #پرتقال #تازه را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی هم میزنیم و اجازه میدهیم همهی مواد به آرامی با هم بپزد و غلیظ شود سپس آن را در ظرفهای مورد نظر کشیده و روی آن را با #پودر #دارچین و مغز #فندق خرد شده #تزیین کرده و بعد از این که کاملا #خنک شد، #سرو میکنیم.
.
شیرینانهی 1: میتوانیم از مقدار کمتری شکر استفاده کنیم.
شیرینانهی 2: برای گرفتن طعم #ترشی نشاسته، آن را از قبل در آب سرد خیس میکنیم و اجازه میدهیم تهنشین شود سپس به آرامی آب روی نشاسته را خالی میکنیم.
.
.
تنتون سالم، دلتون شاد و #سفره تون پُر برکت.
.@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
به نظرتون لپه تو قیمه باید یکم سفت باشه یا کاملا بپزه و نرم بشه؟؟ 🤔😍 شما چجوری میپسندین؟ 😊
.
#خورشت_قیمه 😋
.
طرز پخت :
● برای تقریبا 4 نفر قیمه من یه دونه پیاز متوسط روبه بزرگ اول نگینی ریز خرد میکنم (رنده نشه چون جذب روغنش بالامیره و نمیشه با حداقل روغن تفت داد) داخل قابلمه تفلون به همراه یک و نیم قاشق غذاخوری روغن کنجد تفت دادم، در قابلمه رو گذاشتم و با شعله کم اجازه دادم یکم پیاز نرم بشه، بعد یکم زردچوبه فلفل سیاه و ادویه کاری هم اضافه کردم، وقتی یکم ادویه از خامی دراومد گوشت که برای هر نفر 4تیکه گذاشتم اضافه کردم و دو دقیقه ای تفت دادم.
.
● در آخر 2 قاشق رب گوجه اضافه کردم و رب که رنگ انداخت لپه (3/4پیمانه) (قبل اضافه کردن ده دقیقه پختم) و دو تا لیمو امانی از قبل خیس شده و آب اضافه کردم. برای دو تا سه ساعت با حرارت ملایم گذاشتم پخته بشه. لپه رو اصلا تفت نمیدم چون برحسب تجربه سفت میشه و مانع از لعاب خورشت میشه. حرارت ملایم کمک میکنه که خورشت لعاب دار بشه.
.
● وقتی خورشت پخت اگه آبش زیاد بود اجازه میدیم آب اضافه تبخیر بشه. ده دقیقه به زمان کشیدن خورشت دو تا قاشق گلاب ریختم و نمک خورشت اضافه کردم. 😊
🍔 @mivhe71