#حلوای_گل_سرخ و بادام
ارد شیرینی پزی یا آرد نول ۱۵۰ گرم
کره ۷۵ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
گل سرخ 🌹۱۵ گرم (اگر غنچه گل آسیاب کنید رنگ بهتری داره )
پودر بادام سه قاشق (قابل حذف)
عسل یک قاشق پر
روغن مایع یک قاشق
گلاب ۴۰ تا ۵۰ گرم
پودر هل نصف قاشق چایخوری
آردو روی حرارت بگذارید تا حدود ۱۵ تا بیست دقیقه تفت بخورد و رنگش تغییر نکنه ،کره رااضافه کنید و مخلوط که شد پودر بادام در صورت تمایل و دوسه دقیقه با بادام تفت بدید (بادامو میتونید با کارد ساطوری خورد کنید که زیر دندون بیاد مثل حلوای هل و بادام)
حرارت را خاموش کنید و عسل رااضافه کنید هل و بعد گل سرخ و پودر قندو و بعد گلاب و در نهایت روغن مایع و خوب مخلوط کنید اگر دیدید حلوایکدست و نرم نشد کمی گلاب اضافه کنید (من تاکید کردم به یکباره همه گلابو اضافه نکنید که اگر مجدد نیاز بود به حلوا اضافه بشه )اجازه بدید ولرم بشه و داخل کاتر های زیبا بگذاریدو تزیین کنید.
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کیک_روسی_بادام_زمینی_شکلاتی 🎈فوروارد یادتون نره😉
#کیک_روسی_بادام_زمینی_شکلاتی
کیک شکلات_قهوه:
1 عدد تخم مرغ
140 گرم شکر
55 گرم شیر گرم
100 میلی لیتر قهوه تازه دم کرده
150 گرم آرد
10 گرم بکینگ پودر
50 گرم روغن نباتی
40 گرم پودر کاکائو
تخم مرغ را با شکر بزنید تا سفید شود ، روغن نباتی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود ، شیر گرم را هم بریزید. آرد ، بیکینگ پودر ، کاکائو را درون مخلوط تخم مرغ ریخته و مخلوط کنید. قهوه را به آرامی بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. کف قالب 18 سانتی کاغذ گذاشته، در فر که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40-45 دقیقه (تا زمانی که خلال تمیز بیرون بیاید) پخت ، روی یک توری خنک شود ، کیک را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید. قبل از استفاده کیک را به سه قسمت تقسیم کنید.
موس کرم بادام زمینی:
500 گرم پنیر ماسکارپونه
250 گرم خامه ترش
100 گرم شکر
100 گرم کره بادام زمینی
10 گرم ژلاتین + 50 گرم آب سرد
ژلاتین را در آب سرد خیس کنید. شکر ، کره بادام زمینی را با سرعت کم مخلوط کنید. ژلاتین را بنماری کنید تا حل شود ، پنیر ماسکارپونه و خامه ترش را به آن اضافه کنید ، مخلوط کنید. ژلاتین را اضافه کنید، و کمی دیگر بزنید تا یکدست شود اگر کرم روان شد ، آن را به مدت 5 دقیقه در یخچال بگذارید.
مونتاژ کیک:
در یک رینگ 18 سانتی اولین لایه کیک را میگذاریم ، نیمی از کرم را روی آن گذاشته سپس لایه دوم کیک و بعد کرم باقی مانده ، و دراخر لایه سوم کیک
کیک را برای دو ساعت در فریزر یا برای یک شب در یخچال می گذاریم .
کرم بادام زمینی رویین :
300 گرم شکلات شیری
70 گرم روغن نباتی
50 گرم بادام زمینی خرد شده
شکلات را ذوب کرده ، با روغن نباتی و بادام زمینی ترکیب کنید پس از خنک شدن کیک در یخچال روی کیک بریزید.