سلام خوشکلای من چخبرا جیگرا
خوبید چکارا میکنید عزیزانم
رولت مرغ
موادش گوشت مرغ که با فلفل دلمه جعفری گوجه خشک چرخ کردم چن تا پیاز بزرگ زدم خودرکن ابشو گرفتم و بهش اضافه کردم نمک زرد چوبه بعد یک هویجو پوست کندم همونجوری درسته با یکم نمک گذاشتم بپزه گوشتمو رو کیسه فریزر پهن کردم و هویجو گذاشتم و بعد رول کردم در تابه روغن ریختم کمی گرم شد گوشتمو اروم گذاشتم و حسابی همه جاشو سرخ کردم بعد یک پیازو رنده کردم توش اونم سرخ شد نمک زردچوبه یه تکه فلفل دلمه یه قاشق رب همرو قشنگ سرخ کردم اب یک عدد لیمو بعد اب ریختم تا بالای رولتا درشو گذاشتم و گذاشتم اروم بپزه بعد از اماده شدن بهش زرشک اصافه کردم عزیزانم بین رولت سلیقه ای هست میتونید هویجو رنده کنید با پیاز داغ زرشک گردو سرخ کنید و وسط رولت بذارید ما بیشتر این مدلو دوس داریم حالا شما هر جوری دوس داشتید درس کنید خب عزیزانم تا یه خوشمزه دیگه به خدا میسپارمتون درپناه حق
#کیک_پیاله ای 🌸
۲تاتخم مرغ مقداری وانیل و۷ق.غ شکر را با همزن خوب هم زده تا کرم رنگ شود بعد۱۰ق.غ شیر را اضافه ویک دقیقه هم زده بعد۷ق.غ روغن را هم اضافه میکنیم 30 ثانیه ی دیگه هم میزنیم،۸ق.غ آرد۱ق.م بکینگ پودر ۳ق.غ پودر کاکائو را سه بار الک کرده و در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم
داخل پیاله ها را خوب با روغن مایع چرب کرده و کمی کنجد بپاشید حدود نصف پیاله ها یا کمتر از مایه کیک بریزید. درون قابلمه ای به اندازه ی نصف ارتفاع پیاله ها آب بریزد. روی حرارت ملایم بزارید اجازه دهید به جوش بیاد سپس پیاله ها را درون قابلمه چیده درب آن را همراه دمکنی بزارید حدود بیست دقیقه بزارید بپزه بعد با سیخ چوبی تست کنید اگر تمیز اومد بیرون کیکمون پخته ست.بزارید خوب خنک بشه و بعدکیکها رو برگردونید