میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#_حلوای_پاستیلی_بدون_شکر
مواد لازم:
آجیل خرد شده اختیاری به مقدار لازم
شیره ۱ لیوان
روغن ۳ قاشق سوپ خوری
آرد ۴ قاشق غذا خوری
آب ۲.۵ لیوان
دارچین به مقدار لازم
گلاب به مقدار لازم
✍طرز تهیه:
ابتدا در یک ظرف بزرگ شیره ، آب و آرد را با همزن دستی خوب هم می زنیم به شکلی که اصلا آرد گلوله نشده باشه و یک مایع شل داشته باشید بعد یک مقدار گلاب ،زعفران و دارچین بهش اضافه کنید.
قابلمه تفلون رو گاز بذارید حتما روی شعله متوسط باشه مایع را داخل قابلمه بریزید و مرتب هم بزنید.
وسط پخت که نصف آبش رفت روغن را اضافه کنید بعد مجدد هم بزنید تا ببنده البته نه اینکه خیلی سفت بشه که حالت جامد بگیره حالت نیمه مایع داشته باشه بعد یک دیس رو چرب کنی
مواد رو به ظرف منتقل کنید یک کفگیر داخل آب بزنید و رو حلوا بکشید که کاملا تو ظرف صاف و یکدست پخش بشه بعد بذاریدش ۳ ساعت تو یخچال بمونه
بعد از آماده شدن یا با چاقو به شکل مکعب برش بدید یا با قالب بهش شکل مورد نظر بدین.میتونید با پودر گردو یا پسته واسه تزیین روش استفاده کنید.
سایر نکات:
1-میشه اصلا زعفران اضافه نکنیم چون رنگ حلوا خیلی تیره میشه و رنگ زعفران اصلا پیدا نیست.
2-از هر نوع شیره ای میشه استفاده کرد.
3-اگر شیره خرما دارید که خیلی غلیظ بهتره مقداری از آب لازم رو بجوشونید و با شیره مخلوط کنید تا شیره نرم بشه.
میتونید مقداری پودر آجیل مثل گردو یا بادام یا پسته هم بهش اضافه کنید.
رنگ حلوا دقیقا با رنگ شیره مرتبطه یعنی اگر از شیره تیره مثل انگوریا خرما استفاده کنید رنگش سیاه میشه و اگر از شیره های روشن یا حتی عسل استفاده کنید رنگش روشن تر میشه.
میتونید به جای آب از گلاب یا شیر استفاده کنید و به مواد حلوا 2قاشق چایخوری پودر هل سبز هم اضافه کنید.
@shirini71
@mivhe71
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_شب_یلدا
شیر 1 لیتر
8 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاست
12 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته وانیل
1 قاشق غذاخوری کره
پودر نارگیل
طرزتهیه
: همه مواد به جز کره و وانیل را در قابلمه ای عمیق ریخته ، خوب مخلوط کرده و اجاق گاز را روشن کنید. آنرا بپزید تا غلیظ شود و مدام هم بزنید. پودینگ غلیظ شده را با اضافه کردن روغن و وانیل در آخر مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. و با همزن بزنید تا قوام یکنواختی پیدا کند. سپس لیوان صاف را خیس کرده ، از پودینگ درون لیوانها ریخته سلفون بکشید ، حداقل 6 ساعت در یخچال نگه دارید. پس از اطمینان از کامل بودن آن ، لبه ها را با چاقویباز کنید و لیوان را به آرامی تکان دهید و آنرا برگردانید. دسر را به پودر نارگیل آغشته کرده و به عرض دو انگشت برش داده و روی بشقاب سرو قرار دهید. در یخچال نگهداری کنید و به صورت سرد سرو کنید
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک انار یلدایی😍
فقط کافیه یکبار این چیز کیک و امتحان کنی
مواد لازم :
کره ۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ ق غ
بیسکوئیت ساقه طلایی ۱.۵ بسته
پنیر خامهای ویلی ۲۰۰ گرمی ۱ بسته
خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی ۱ بسته
ژله انار یک بسته
شکر ۴ ق غ
13.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میدونم تاحالا همچین چیزی به ذهنت نرسیده بود
که میتونی با یه تخته شکلات ساده همچین تزیین شیکی انجام بدی😻
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده تزیین زیبای میوه🍎
#آشپزی
19.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 شیک ترین دیزاین لبو
قسمت دوم ویژه #یلدا
20.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 شیک ترین دیزاین لبو
قسمت اول ویژه #یلدا