#بورك_گوشت
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده:۵۰۰گرم
قارچ:۴۰۰گرم
فلفل دلمه:یک عدد
پیاز:یک عددبزرگ
سیر:یک حبه
پنیر پیتزا:به میزان لازم
سبزی تازه جعفری وگشنز به میزان لازم
نمک وزدچوبه وفلفل سیاه
رب گوجه:یک قاشق
تخم مرغ:یک عدد
نان یوفکا یک بسته
طرز تهیه:
ابتدا پیاز نگینی شده رو داخل روغن تفت میدهیم تا کمی سبک بشه بعد گوشت چرخ کرده و در قابلمه رو میذاریم و باشعله ی ملایم تا آب بندازه و بپزه
بعد فلفل دلمه نگینی رو بهش اضافه کرده و قارچ
و درآخر ادویه و سبزی ورب رو بهش اضافه میکنیم تا کاملا مخلوط بشه
نان یوفکا رو که یک ساعت قبل از فریز بیرون آوردیم رو روی یک سینی میزاریم و دور تا دورش رو بابرس شیر میمالیم و مایه گوشتی رو روی نان میزاریم و پنیر پیتزا و دو طرف نون رو برمیگردونیم روی مایه گوشتی
و رول میکنیم و یه زرده رو با کمی زعفران دم کرده مخلوط میکنیم و دونه دونه با برس روی بورک ها میکشیم و در کنارهم در قالب کمربندی که کاغذ روغنی انداختیم میزاریم طبق عکس
و روشو پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر ۱۸۰درجه بمدت ۲۰دقیقه
فر رو از قبل گرم کنیدبمدت ۱۰دقیقه
یک نکته:
میتونید بورک ها رو که داخل قالب گذاشتید بدون پنیر بذارید فر تا طلایی بشن بعد پنیر پیتزا روش بریزید و دوباره داخل فر بزارید
چون من خیلی عجله داشتم باپنیر گذاشتم فر ولی بورک هام خیلی طلایی نبود
🍔 @mivhe71
#لقمه_صبحانه
#صبحونه
نان تافتون یا لواش
تخم مرغ ۲عدد
گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده ۲عدد
سیر له شده ۱حبه
قارچ اسلایس شده ۲عدد
پنیر صبحانه ۲ق غ
پنیر ورقه ای ۱عدد
جعفری خرد شده در صورت تمایل ۱ق غ
.
طعم این املت بینظیره حتما امتحان کنید ،مخصوصا به این روشی که سرو میشه.
سیرو تفت بدین.
گوجه رو اضافه کنید و اجازه بدین اب گوجه کشیده بشه و نرم بشه.قارچ و اضافه کنید بعد دو دقیقه تفت دادن نمک و فلفل بزنید و بزارید کنار.دوتا تخم مرغ و هم بزنید و در تابه بپزید.
نون پیتا یا تافتون یا لواش و تو تابه چرب شده بزارید روش پنیر صبحانه.گوجه تفت خورده و تخم مرغ و پنیر ورقه و جعفری بریزید.
نصف نون و روش برگردونید و بزارید دو طرف نون کمی تست بشه.
حالا سروش کنید.
قول میدم خیلی دوستش داشته باشید.
@mivhe71
#فینگرفود_کوکو_سبزی 😋
🔸مواد کوکوسبزی رواماده می کنیم(من یه سیب زمینی،سبزی کوکو،تخم مرغ،گردو و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هممخلوط می کنم )بعد نان باگت یا فرانسوی رو دوسانت دوسانت برش میزنیم وتوش روخالی می کنیم و توی تابه کمی روغن میریزیم و دوطرف نان ها رو به روغن اغشته می کنیم(خیلی چرب نکنید)بعد توی نان ها رو از مواد کوکومیریزیم درب تابه رو میذاریم وبا حرارت کم میذاریم تا سرخ بشه،طرف دیگه رو هم سرخ می کنیم
@mivhe71