#كيك_ميكري
تخم مرغ:دوعدد
شكر:يك پيمانه
شير :سه چهارم پيمانه
ارد:دوپيمانه سرپر
وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري
بكينگ پودر:يك قاشق مرباخوري
روغن مايع:يك چهارم پيمانه
شكر وتخم مرغ ووانيل رو با همزن پنج دقيقه بزنيد تا كشدار وحجيم بشه روغن مايع رو اضافه سي ثانيه هم بزنيد ارد وبكينگ رو مخلوط والك كنيد وبا شير به تناوب در سه مرحله اضافه وبا ليسك مخلوط كنيد در صورت تمايل ميتونيد يك قاشق مرياخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد براي خوشرنگ شدن كيك
دستگاه رو روشن تا گرم بشه از مايع داخل قالباي دستگاه كه كمي چرب كرديد بريزيد فقط پر نكنيد كه جاي پف داشته باشه درب دستگاه رو ببنديد شش تا هفت دقيقه بستگي به قدرت دستگاه داره كيك ميكري شما اماده هست
دوستای خوبم اونایی که دستگاه میکر ندارن میتونن تو قالب تو فر درست کنن
@mivhe71
#راتای_مرغ_و_بادام
👩🍳مواد لازم
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
پنیر لبنه ۱۰۰ گرم
خلال بادام به میزان لازم
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه ریز خرد شده مقداری دلخواه
طرز تهیه
سینه مرغ را فقط با آب، نمک بپزید بعد از پخت که کمی ولرم شد داخل غذا ساز بریزید و با پنیر لبنه و مایونز مخلوط کنید. سپس در صودت تمایل پیارچه ریز خرد شده را هم به ترکیب فوق اضافه کرده و مخلوط کنید.
در ادامه، یک عدد نان تست رو برداشته با کاتر فلزی که حداقل دو تا سه سانت ارتفاع داشته باشه قالب بزنید و کنار بگذارید.
سپس یک عدد کیسه فریزر را روی سطح کار باز کنید . سپس کاتر رو روی نایلون قرار دهید و مقداری از مواد راتا داخلش ریخته صاف کنید .
سپس نان کاتر زده رو روش قرار بدید و با دست مقداری فشرده کنید و با فشار دست از زیر کاتر راتا رو از کاتر خارج کنید با مواد دلخواه تزیین و سرو کنید .
@mivhe71
#بادمجون_سوخاري 🍆
بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد ، ورقه كنيد ، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد ، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد ، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه.چندقاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط كنيد
@mivhe71
#عدسی
👩🍳مواد لازم
عدس دو و نیم پیمانه
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی یک عدد
روغن دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
یک قابلمه مناسب برای پخت عدسها انتخاب کنید درون قابلمه مقداری روغن بریزید. پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و با روغن تفت دهید.
بعد از اینکه پیازها طلایی شدند زرد چوبه و فلفل و نمک را اضافه کنید و برای 2 الی 3 دقیقه دیگر تفت بدهید و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
در این مرحله عدسهایی که خیس شده بودند را به محتویات قابلمه اضافه کنید و روی عدسها 6 الی 7 پیمانه آب بریزید. شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمد آب شعله گاز را کم کنید و بگذارید عدسها برای نیم ساعت بپزند. در این مرحله سیب زمینیهای نگینی خرد شده را نیز به عدس اضافه کنید و اجازه دهید برای نیم ساعت دیگر مواد با شعله متوسط بپزند. بعد از پخت کامل عدسها، عدسی را در کاسهای ریخته با کمی پیازداغ تزئین کنید.
@mivhe71