فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سلام خوشمزه باطعم برگردوبل😍🤤
#شکموطوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز سالم برای سالاد ها 🤤🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیک
۱. خامه ترش نصف لیوان
۲. شیر ۱ لیوان
۳. شیر غلیظ شده ۳/۴ لیوان
۴. عصاره وانیل ۲ قاشق چ خ
۵. ژلاتین ۴۰ گرم
۶. ژله قرمز (هر طعمی که دوست دارین) ۱ عدد
۷. رنگ پودری ۲ قاشق چ خ
۱. ابتدا ژلاتین رو به روش بن ماری ذوب کنید... ۲. خامه ترش و شیر و شیر غلیظ شده و عصاره وانیل و ژلاتین ذوب شده را رو در مخلوط کن بریزین و یک دقیقه مخلوطشون کنید سپس در قالب چرب شده بریزید و ۲ ساعت در یخچال قرار بدین.
۳. بعد از دوساعت ژله قرمز رو طبق دستوری که روی پاکتش داره درست کنید و دوقاشق رنگ پودری رو بهش اضاف کنید و مخلوط کنید سپس ژله رو از یخچال بیرون بیارین و ژله قرمز رو مطابق با فیلم دور ژله بریزین به طوری که ژله سفید روی ژله قرمز معلق بشه دوباره ۲ ساعت در یخچال قرار بدین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز گردویی و شکلاتی🍌🍫
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک میوه ای 🍊🥝🍓
300 گرم بیسکوییت ، بيسكوييت ها رو داخل خرد کن یا با وردنه پودر کنید 150 گرم کره ذوب شده رو بهش اضافه کنید کاملا با هم ترکیبش کنید و داخل یک رینگ بریزید با لیسک مواد رو صاف و فشرده کنید و بزارید برای ده دقیقه داخل یخچال استراحت کنه
داخل سه تا لیوان 50 میلی لیتر آب سرد بریزید هر لیوان 50 میلی لیتر آب سرد دارد ) و به هر لیوان 10 گرم پودر ژلاتین اضافه کنید و بزارید اسفنجی
بشه به 400 گرم ماست یونانی 50 گرم شکر به جای شکر از پودر قند هم می توانید استفاده کنید ( اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
بعد چند قاشق از ماست رو به یکی از لیوانهای ژلاتین بنماری شده اضافه و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد به کل ماست اضافش کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و سپس روی کراست بریزید و برای 1 ساعت داخل یخچال بزارید
آب نصف لیموترش را به 400 میلی لیتر اب اضافه کنید بهش 60 گرم شکر رو اضافه کنید و سپس ژلاتین بنماری شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد میوه ها رو روی کیک بچینید و از مایع روی آن بریزید و برای 2 ساعت داخل یخچال بزارید
به 400 گرم ماست 50 گرم شکر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و سپس ژلاتین بنماری شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و روی لایه های دسر بریزید و برای 3 تا 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید
8 گرم ژلاتین را به 40 میلی گرم آب سرد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بزارید اسفنجی بشه
داخل قابلمه ای 100 گرم شکر را به 50 میلی لیتر آب اضافه کنید روی شعله ملایم بزارید تا درات شکر کاملا حل بشن و مرتب ترکیب را هم بزن
#چیز_کیک_میوه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_ناب_برای_تزئین_کیک
انواع پاستیل که خدارو شکر تو ایران پیدا میشه رو ریز ریز کرد و باهاشون روی کیک گل درست کرد به نظرم طرحهای متنوعی میشه به این روش کار کرد برای تزئینات خونگی عالیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش گل با گوجه و فلفل دلمه🤩🫑
دوست داری تو گوشیت یه #داروخانه داشته باشی کە نسخە همە #بیماریها رو داشتە باشی تا بتونی خودت رو #درمان کنی؟😍🌿🍃🌱
📣📣 درمان فوری تمام #بیماریها بدون رفتن به بیمارستان با طب سنتی😍
#پزشک_خودت_وخانوادت_باش
#رایگان_خودت_وخانوادت_درمان_کن
https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
حتما اینجا یه سر بزن👆👆👆