#لیمو_پرورده
لیمو : ۲ کیلو
شکر : ۲ کیلو
سر و ته لیموها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم(حتما باید در بیارید چون تلخ میشه)حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیموها ریختم وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب گذاشتم تا دو روز بهش دیت نزدم بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یکبار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیموها بشه و تا چهل روز هر دو روز یکبار هم بزنید تا لیموها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال
🍔 @mivhe71
#کمبه_ترکی
مواد لازم:
1 بسته خامه
نصف لیوان شیر
1 عدد تخم مرغ (زرده)
1 ق غ پودر خمیرمایه
1 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان قهوه روغن
3 لیوان آرد (اگر کافی نیست ، می توانید 1 لیوان دیگر اضافه کنید)
طرز تهیه:
ابتدا خامه و شیر را در یک ظرف می ریزیم تا مخلوط شود. مخمر ، خامه ،شکر را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. مواد دیگر را اضافه می کنیم و به تدریج آرد را اضافه می کنیم تا یک خمیر نرم بدست آید.
پس از اتمام فرآیند ورز دادن خمیر ، ظرف خمیر را برای مدت 1 ساعت استراحت میدیم..
خمیر خود را با روغن،طبق تصویر در سینی باز میکنیم. ونیم ساعت استراحت میدیم.
خمیر را با نوک انگشتان شکل می دهیم
زرده تخم مرغ را رویش میمالیم،کنجد را پاشیده و در فر 180 درجه از قبل گرم شده می گذاریم.
آن را می پزیم تا قهوه ای شود.
🍔 @mivhe71
#کوکی_هات_چاکلت
نرم و خوشمزه است فقط آرد رو با دقت بریزید برای من حدود 30 گرم آرد اضافه اومد.در ضمن با فر من یک ربع طول کشید.
تخم مرغ ۲ عدد
پودر شکر ۱ پیمانه (160 گرم)
آرد سفید تقریبا ۲/۵ لیوان (375 گرم تقریبا)
وانیل ۱/۲ق چ
بیکینگ پودر ۲ق چ
روغن مایع ۳/۴ پیمانه (165 گرم)
پودرکاکائو دو ق غ (میتونیم بیشتر بزنیم)
پودر هات چاکلت نصف بیشتر بسته(میتونید کامل بریزیدش)(تقریبا 3 ق غ)
ابتدا تخم مرغ وپودر شکر یا پودر قند و وانیل راباهمزن خوب میزنیم تا کرم رنگ وکشدار شود.روغن مایع را اضافه وکمی هم میزنیم.
مواد خشک الک شده را کم کم اضافه ومخلوط میکنیم.تا جایی خمیر لطیفی بدست بیاید و بتوانیم دردست گلوله کنیم. دست را چرب میکنیم وبه اندازه یک گردواز مواد برمیداریم و بین دوکف دست گرد میکنیم وروی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله میچینیم.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۲۰دقیقه میگذاریم.
@mivhe71
#کوکی_اسمارتیزی
روغن مایع ۱لیوان
شکر ۱لیوان
آرد ۳لیوان
وانیل کمی
بکینگ پودر ۲قاشق مربا خوری
تخم مرغ ۲عدد
پودر کاکائو۲ الی ۳قاشق غذاخوری
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با هم مخلوط کرده حدود هفت هشت دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه و بعد روغن را اضافه کرده
حالا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده را آرام آرام اضافه میکنیم (همه رو یهو اضافه نکنید تا جایی که خمیر نرم ولطیفی به دست بیاد)
کف سینی کاغذ روغنی میندازیم
اندازه یک گردو کوچک از خمیر در دست گرد میکنیم و اسمارتیز روش میزاریم و کوکی ها رو بافاصله تو سینی بچینید چون پف میکنند و بزرگ میشن .
فر را از قبل گرم کنید وبه مدت ۱۵دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد کوکی های خوشگلو بپزید.
بعد از پخت بزارید خنک بشن بعد از کاغذ جداش کنید.
نکات :
وقتی گلوله ها رو گرد کردید و تو سینی گذاشتید با دست پهن نکنید فقط اسمارتیزا رو روش فشار بدید خود شیرینی ها پهن میشن
بافت این کوکی، وقتی که هنوز گرمه، مثل کیک نرم هست ولی وقتی سرد میشه مثل کوکی ترد و خشک میشه
🌸برای کوکیهای ساده کاکاعو نریزیید به جاش ارد بریزیید
@shirini71