ترکیبات شیمیایی زعفران🌱
عامل رنگ دهی زعفران
ترکیبی به نام کروسین هست، که به آسانی در آب حل میشه، 🌱
طعم زعفران🌱
عمده ترین ترکیب ایجاد کننده طعم تلخ در زعفران، گلیکوزیدی بی رنگ به نام پیکر وکروسینه، 🌱
عطر زعفران 🌱
مربوط به روغن های فرار موجود در آن هست ، 🌱
اسانس های استخراجی به سادگی اکسیژن جذب نموده، و به مایع غلیظ به نام سافرانال تبدیل میشه.
🌱https://eitaa.com/seyyedmahmodi
نرم شدن و خرد کردن زعفرون باعث انتشار عطرش میشه، 🌱
به همین دلیل خیلی ها متصورن که زعفرون سرگل بیشترین عطر رو داره،🧐🌱
در حالی که زعفرون پوشال و نگین رو هم وقتی پودرش کنید عطرش ساطع میشه. 🍀❤️
https://eitaa.com/joinchat/3165192544Cf72d7645d9
بعضی به خاطر اینکه عطر زعفرون بیشتر بشه کمی بهش حرارت میدن✔️🍀
در دمای 80 درجه به مدت 30 دقیقه حداکثر سافرانال رو زعفرون داراست.
سافرانال مسئول عطر زعفرونه
اما حرارت، خواص زعفرون و از بین میبره.
سافرانال ضد افسردگی و خواب آور هم هست. 👌🍀
هر چی زعفرون کهنه تر باشه رنگ دهی کمتری داره اما عطرش بیشتره👌🍀
عطر سافرانال روی کلاله های تازه چیده شده نیست و از طریق تجزیه آنزیمی و حرارتی در مرحله ذخیره سازی تولید میشه.
به همین دلیل که زعفرون های تازه خشک شده نسبت به زعفرون های قدیمی عطر کمتری دارند. 👌🍀
https://eitaa.com/joinchat/3165192544Cf72d7645d9
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهر ماه 1401
برداشت زرشک
باغ زرشک
#تربت_جام
محصولات ارگانیک مزرعه محمودی 😊❤️👌
https://eitaa.com/seyyedmahmodi
تو فصل برداشت
دوباره شکوفه زده🌼 😍😍😍😍😍
خدا برکت بده❤️https://eitaa.com/joinchat/3165192544Cf72d7645d9