ravesh tadris gadamer.pdf
585.1K
#مقاله
#روش_تدریس
عنوان :{ روش تدریس در هرمنوتیک فلسفی گادامر}
💡مقاله حاضر روش تدریس مبتنی بر پرسشگری در تعلیم و تربیت را با توجه به هرمنوتیک گادامر بررسی می کند.در این روش درباره سه ویژگی روش پرسشگری بحث می شود.این سه ویژگی عبارت از : لاینفک بودن روش از محتوا , فروتنی و دوری بودن می باشد.
در فعالیت های آموزشی , معلم تلاش می کند با بهره جویی از روش های مختلف تدریس , موقعیت لازم را برای کسب دانش ها , مهارت ها و نگرشهای مطلوب شاگردان فراهم سازد.یکی از این روش ها سخنرانی است که به عنوان روشی اولیه برای انتقال اطلاعات استفاده شده است و در نظام های آموزشی سابقه ای طولانی داردو معلم در این فرایند به حالت فعال مایشاء عمل می کند.اما مقاله حاضر درصدد است روشی دیگر را ارائه کند که آن بر استفاده از پرسشگری در تعلیم و تربیت میتنی است.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ارتباط_موثر
✅ عناصر ارتباط موثر چیست؟
✅✅ ارتباط کلامی و غیرکلامی چه تفاوتی با هم دارند ؟
✅✅✅ برای تاثیرگزاری کلامی و غیر کلامی در افراد چه باید کرد ؟
🔰میزمعارف
@mizemaaref
#بخوانیم
📘 رمان : { آب هرگز نمیمیرد}
🖋 نویسنده : حمید حسام
🖇 حمید حسام در کتاب آب هرگز نمیمیرد به بیان تاریخ شفاهی دفاع مقدس میپردازد و این کار را در خلال روایت خاطرات یکی از فرماندهان لشکر 32 انصارالحسین، میرزامحمد سلگی، انجام میدهد.
در بهمن ماه سال 1395 و در مراسم ششمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت متن تقریط رهبر انقلاب از این کتاب منتشر شد. از طرف دیگر، کتاب آب هرگز نمیمیرد در سال 1394 جایزهی جشنوارهی جلال آل احمد را برای حمید حسام به ارمغان آورد؛ بنابراین، این کتاب هم ارزش ادبی و هم ارزش معنوی و انقلابی را یک جا دارد.
📲 قابل دانلود :https://b2n.ir/852075
🔰میزمعارف
@mizemaaref
📻 پای منبر استاد سیدعلی حسینی خامنهای 📻
📢 #صوت_کامل سلسله جلسات طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
💠 جلسۀ پانزدهم: بعثت در نبوت
🗓 پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۵۳ شمسی، شانزدهم رمضان المبارک ۱۳۹۴ قمری
دانلود فایل : https://b2n.ir/674852
🔰میزمعارف
@mizemaaref
🌺 اللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَد وَ آلِ مُحَمَد 🌺
پیغمبر اکرم برای عامّهی مردم طیّبات را آورد، برای عامّهی مردم نجات از اسارتها را آورد؛این اسارتها چیست؟ این اسارتها، اسارت ظلم قدرتها است، استکبار مستکبرین است، وجود اختلاف طبقاتی است، اشرافیّتهای ظالمانه و متکبّرانه است؛ اینها است؛ پیغمبر با اینها مقابله کرد، با اینها مبارزه کرد.
ملّتها میتوانند همین راه را ادامه بدهند در صورتی که بِایستند، در صورتی که استقامت بکنند؛ ملّتها میتوانند بر قدرتها فائق بیایند. بله، امروز توطئههای بزرگی از طرف قدرتمندان عالم در مقابل امّت اسلامی در جریان است، لکن در مقابل این توطئهها میشود ایستاد، میشود اینها را خنثی کرد.
اگر ملّتها و زبدگان و نخبگان استقامت را فراموش نکنند، قطعاً پیروزی نصیب خواهد شد. دنیای اسلام اگر بخواهد به عزّت برسد، بایستی وحدت را و اتّحاد و اتّفاق را از دست ندهد. دنیای اسلام اگر بخواهد به قدرت و عزّت برسد، باید در مقابل صهیونیسم بِایستد.
(بیانات رهبر معظم انقلاب 93/9/15 )
🔰میزمعارف
@mizemaaref
#معرفی_اپلیکیشن
📱 نرم افزار« دانشنامه احادیث »
🖇 نرم افزار دانشنامه احادیث, بانک دقیق و کاملی از احادیث به صورت دسته بندی شده با ذکر نام معصوم، متن حدیث، ترجمه و منبع حدیث (شامل بیش از 18000 حدیث ) همراه با
👈 معرفی کامل و جامع بیش از 5700 راوی حدیث
👈 ارائه توضیحات کامل و جامع نسبت به بیش از 115 اصطلاح در علم حدیث شناسی
معرفی کامل (کتاب، مؤلف، زمان تألیف و ...) بیش از چهل عنوان کتب منبع حدیثی
👈ارائه بیش از 600 پرسش و پاسخ حدیثی در گروه های درایه، رجال، مباحث حدیث شناسی، فقه حدیث، معارف دینی در احادیث، منبع شناسی، پرسش از معصومین، در نهج البلاغه، در قرآن
امکانات نرم افزار
1 - امکان ارسال مطالب (حدیث، معرفی راوی، متن کتاب و...) از طریق شبکه های اجتماعی
2 - جستجوی پیشرفته با قابلیت تفکیک دامنه بر روی هر کدام از بخش های برنامه
3-امکان تغییر سایز متن
4 - امکان تغییر فونت متن (بیش از 8 فونت زیبا)
5- امکان مشاهده آخرین مطلب مطالعه شده
.
.
📲 حجم دانلود: 18 مگا بایت
🚀 قابل دانلود :https://cafebazaar.ir/app/com.ahrar.hadith
🔰 میزمعارف
@mizemaaref
#باهم_ببینیم
فیلم : «لیگ عدالت »
محصول کشور : ایالات متحده آمریکا 2017
در تحلیل فیلم ها , ما دو دسته تحلیل داریم :
1️⃣ سینماتیک : که در این نوع تحلیل ظاهر فیلم و نکات فنی فیلم و داستان بررسی می شود .
2️⃣ هرمونتیک : که کاملا با تحلیل سینماتیک متفاوت است و تحلیل ادارکی می باشد و در آن به مسائل زیربنایی تر پرداخته می شود .تحلیلگر هرمونتیک باید اشراف کامل به فرق , ادیان ومسائل سیاسی داشته باشد و به سکانس های مختلف فیلم از دید سیاسی و اعتقادی و... نگاه کند ومسائلی از این دست را از قسمت های فیلم بیرون بکشد .
🎞 یکی دیگر از فیلم های آخرالزمانی که نیازمند تحلیل هرمونتیک است , فیلم «لیگ عدالت» است که در سال 2017 توسط دیسی کامیکس تولید شده است که در این فیلم جنگ ایزدان یا همان خدایانی است که هر کدام توانایی های خاصی دارند , دو گروه در تقابل با هم هستند : یک گروه , گروه شرارت هستند .آنچه که هالیوود در این فیلم به اذهان عمومی تداعی می کند این است که در عصر آخرالزمان دنیا شاهد حضور یک ابر شرور از دنیای شرارت در شرق خواهد بود و نظام غربی باید با وحدت و یکپارچگی در مقابل این شخصیت بایستد .
البته این فیلم نه تنها از ایستادگی در مقابل این ابر شرور صحبت کرده بلکه به تصویر می کشد که برای نجات و جلوگیری از بروز چنین پدیده ای در آخرالزمان باید به جایی برسیم که بستر ظهور این ابر شرور را از بین ببریم . دقیقا مسیری که در دیگر فیلم های آخرالزمانی مانند xman مشاهده می شود.
👈 در این فیلم نیز با ترک خوردن مکعب و باز شدن دروازه آسمان و ظهور ابر شرور با تبر آهنین به صورتی ظهور حضرت مهدی (عج الله) , را که در روایات شیعه و سنی از کنار کعبه اتفاق میفتد را تصویر سازی کرده اند.
🔰میزمعارف
@mizmaaref
زندگی).pptx
42.85M
🔴 #پرده_نگار
📝 درس #تفسیر_قرآن_کریم
🖌 مولف : دکتر مجید صالحی « دانشیار دانشگاه هنر»
🔹استادان محترم کتاب تفسیر قرآن کریم ،از این پاورپوینت می توانید برای #تدریس جذابتر و با سیر محتوایی منظمتر در تدریس مجازی استفاده نمایید.
🔰میزمعارف
@Mizemaaref
✅استادان گرامی معارف اسلامی
◀️نظرات و پیشنهاداتتان درباره هر موضوع مرتبط با معارف اسلامی، کلاس درس، کانال میز معارف، آموزش مجازی و .. را از راههای زیر با ما در میان بگذارید.
اگر روش تدریس، خاطره و یا خلاقیت خاصی در تدریس و کلاس درس دارید با ما مطرح نمایید تا با نام خودتان در کانال میزمعارف منتشر نماییم.
✍️ارتباط اساتید معارف با ما در پیامرسانهای سروش، ایتا , تلگرام واینستاگرام :
https://eitaa.com/mizemaaref
http://eitaa.com/Amoozesh_Majazi
http://sapp.ir/Amoozesh_Majazii
http://t.me/Mize_Maaref
https://www.instagram.com/mizemaaref
🔴 پشتیبانی ویژه استادان معارف:
09033027187
09918464437
021-84222498
021-84222499
👈میزمعارف
@Mizemaaref
Eitaa Contact:@Amoozesh_Majazi
زبان_بدن 3️⃣
✅ برخی حرکتهای اصلی و خاستگاه آنها
بیشتر حالتهای ارتباطی اصلی در سراسر جهان یکسان است .هنگامی که مردم خوشحال هستند می خندند و وقتی غمگین یا خشمگین هستند اخم کرده و چهره در هم می کشند. تکان دادن سر معمولا در همه جای جهان به معنی بله و تایید است .به نظر می رسد این حرکت جنبه ذاتی داشته و توسط افرا نابینا و ناشنوا هم مورد استفاده قرار می گیرد.سر تکان دادن به طرف بالا یا از اینطرف به آنطرف نشانه خیر یا مخالفت است و جنبه جهانی داشته و ممکن است در زمان نوزادی وقتی نوزاد به اندازه کافی غذا خورده باشد سرش را تکان می دهد تا به معنی رد کردن قاشق باشد.این کودک به این طریق به سرعت یاد می گیرد تا مخالفت خود را به همین روش نشان دهد.
بالا انداختن شانه ها نیز مثال خوبی از یک حالت همگانی است که به کار می رود تا نشان دهد که یک فرد نمی داند شما چه می گویید .این یک حالت چندگانه است که از سه قسمت اصلی تشکیل شده است: کف دست های باز , شانه های قوز کرده و ابروهای بالا انداخته.
همانگونه که زبان کلامی در فرهنگ های مختلف با هم متفاوت اند زبان غیر کلامی نیز ممکن است چنین باشد , در حالیکه یک حالت یا حرکت ممکن است در یک فرهنگ خاص متداول بوده و تفسیر روشنی داشته باشد, ممکن است در فرهنگ دیگر بی معنی بوده یا معنی کاملا متضادی داشته باشد.به عنوان مثال تفسیرها و کاربردهای حالت حلقه یا Ok را در نظر بگیرید.
این علامت در قرن نوزدهم در ایالت متحده آمریکا ظاهرا توسط روزنامه نگارانی متداول شد که تلاش می کردند با استفاده از اختصارات عبارت های رایج را کوتاه کنند.اگرچه معنی Ok برای تمام انگلیسی زبانها روشن است به سرعت در اروپا و آسیا هم متداول شده اما در بعضی جاها معانی دیگری دارد.به عنوان مثال , در فرانسه Ok به معنی صفر یا هیچ چیز است ,در ژاپن می تواند معنی پول بدهد و در برخی کشورهای خاورمیانه به این معنی است که فرد مورد نظر همجنس باز است.برای اجتناب از استفاده نابه جا از این علامتها و سوء تعبیرهای احتمالی باید به مفهوم آن در یک فرهنگ خاص توجه داشت.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مولفه_های_ارتباطی_بین_فردی
✅ ارتباط چه زمانی شکل می گیرد ؟
✅✅ ارتباط موثر چه زمانی برقرار می شود ؟
✅✅✅ چهار مولفه ای که در ارتباط موثر بسیار تاثیرگذار است , کدام مولفه ها هستند ؟
🔰میزمعارف
@mizemaaref
*با پرسمان پلاس در کوچه پس کوچه های زندگی دانشجویی*
🔸️لینک نرم افزار موبایلی نشریه پرسمان +:
porsemanplus.ir/porseman.apk
🔸️آدرس صفحه اینستگرام نشریه پرسمان +:
@porsemanplus
https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1rlfbgw65g7k1&utm_content=kenuuhk
جهت دریافت اپلیکیشن نرم افزار بر روی لینک زیر کلیک نمایید
porsemanplus.ir/porseman.apk
@uut_nahad
*با پرسمان پلاس در کوچه پس کوچه های زندگی دانشجویی*
🔸️لینک نرم افزار موبایلی نشریه پرسمان +:
porsemanplus.ir/porseman.apk
🔸️آدرس صفحه اینستگرام نشریه پرسمان +:
@porsemanplus
https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1rlfbgw65g7k1&utm_content=kenuuhk
*با پرسمان پلاس در کوچه پس کوچه های زندگی دانشجویی*
🔸️لینک نرم افزار موبایلی نشریه پرسمان +:
porsemanplus.ir/porseman.apk
🔸️آدرس صفحه اینستگرام نشریه پرسمان +:
@porsemanplus
https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1rlfbgw65g7k1&utm_content=kenuuhk
#رهبرانه_و_راهبرانه
🔶 در زمینههای گوناگون، امروز نیاز وجود دارد؛ هم برای نظام اسلامی، هم در سطح #کشور، هم در سطح #جهان. تبیین معرفتشناسی اسلام، تفکر اقتصادی و سیاسی اسلام، مفاهیم فقهی و حقوقی که پایههای آن تفکر اقتصادی و سیاسی را تشکیل میدهد، نظام تعلیم و تربیت، مفاهیم اخلاقی و معنوی، غیره، غیره، همهی اینها باید دقیق، علمی، قانع کننده و ناظر به اندیشههای رائج جهان آماده و فراهم شود؛ این کار حوزههاست. با اجتهاد این کار عملی است.
اگر ما این کار را نکنیم، به دست خودمان کمک کردهایم به حذف دین از صحنهی زندگی بشر؛ به دست خودمان کمک کردهایم به انزوای روحانیت. این، معنی تحول است. این حرکت نوبهنوی اجتهادی، اساس تحول است.
۱۳۸۹/۰۷/۲۹
🔰میزمعارف
@mizemaaref
#بخوانیم
📚 عنوان کتاب : « مبانی نظری تمدن اسلامی در قرآن کریم و تجلي آن در بيانات امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري»
✍️ نویسنده: دکتر سيد سعيد روحاني
📖ناشر: انتشارات نجمالهدی
👈 نويسنده در این کتاب سعی کرده تا با استناد به بيش از هزار آيه قرآن، اصول و مبانی شكلگیری تمدن اسلامی را از قرآن مجید استخراج کند و تجلی آن در بیانات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) بهعنوان پایهگذاران تمدن نوین اسلامی را تبیین نماید.
🔆 رسالت اصلی این پژوهش، شناسایی و تبیین مبانی«هستیشناسی»، «معرفتشناسی» و «انسانشناسی»، تمدن از منظر قرآن است. «توحید و پیوستگی عالم خلقت»، «عدل الهی» و «اعتقاد به روز قیامت»، از مهمترین «مبانی هستیشناسانه» تمدن اسلامی است.
عناوين اصلی این كتاب عبارت است از: فصل اول: بخش مقدماتی؛ فصل دوم: مبانی هستیشناختی تمدن در قرآن؛ فصل سوم: مبانی معرفتشناختی تمدن در قرآن؛ فصل چهارم: مبانی انسانشناختی تمدن از نظرگاه قرآن؛ فصل پنجم: جمعبندی و نتیجه.
📱 علاقهمندان برای تهیه این کتاب با شماره 09022503199 تماس حاصل کنند.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 رهبر معظم انقلاب : سیاست ما[جمهوری اسلامی] در مواجههی با آمریکا یک سیاست درست و ثابتی است و با رفت و آمد دولتمردان آمریکایی عوض نخواهد شد.
۹۹/۰۸/۱۳
🔰ميزمعارف
@mizemaaref
چالش های اساسی تربیت دینی.pdf
303.9K
#مقاله
عنوان :{ چالش های اساسی تربیت دینی در فضای ریزوماتیک }
💡 عده ای معتقدند یادگیری در محیط مجازی و اینترنتی نمونه ای مناسب از فضای ریزوماتیک است .آنها پس از تبیین اصول حاکم بر ریزوم از قبیل اصل پیوند و ناهمگنی , اصل چندگانگی , اصل معنی زدایی و اصل نقشه برداری به این نتیجه می رسند که اینترنت می تواند همچون ریزوم عمل می کند و اصول حاکم بر ریزوم بر یادگیری مجازی نیز حاکم است .
🔰میزمعارف
@mizemaaref
📻 پای منبر استاد سیدعلی حسینی خامنهای 📻
📢 #صوت_کامل سلسله جلسات طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
💠 جلسۀ شانزدهم: رستاخیز اجتماعی نبوت
🗓 جمعه ۱۲ مهر ۱۳۵۳ شمسی، هفدهم رمضان المبارک ۱۳۹۴ قمری
دريافت فايل : https://b2n.ir/673648
🔰میزمعارف
@mizemaaref