✅#معرفی_فیلم
🎞روز صفر
🎥این فیلم به ماجرا و چگونگی دستگیری عبدالمالک ریگی، تروریست شناخته شده توسط وزارت اطلاعات میپردازد و با قصهای هیجانانگیز و معمایی مخاطب را با خود ۱۰۸ دقیقه همراه میکند.
🎞در این فیلم ساعد سهیلی در نقش «عبدالمالک ریگی» و امیر جدیدی در نقش مأمور امنیتی بازی میکنند.
برای تماشا از طریق لینک اقدام فرمایید
https://ifilo.net/v/okJQTBg
🔰میزمعارف
@mizemaaref
May 11
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #ببینید | ۸ رتبه جهانی پهلوی!
🔴 انتشار حقایقی برای اولین بار 🔴
💢 ۸مورد از خدمات پهلوی:
❇️ سومین پایتخت پاکیزه جهان
⭕️ دومین خط برتر هواپیمایی جهان
❇️ آزادترین کشور جهان
⭕️ بزرگترین تولید کننده فولاد در جهان
❇️ تنها کشور بدون فقیر در جهان
⭕️ تورم تک رقمی
❇️ سفر به ۹۰کشور دنیا بدون پاسپورت
⭕️ برترین خلبان جنگنده جهان
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
🔰 بخشی از مهم ترین دستاوردهای ایجاد #اشتغال در کشور در یک سال اخیر
🔴 #قسمت_پنجم
🔺• ایجاد بیش از یک میلیون #شغل تا انتهای دی ماه
🔺• کمترین #نرخ_بیکاری ۲ دهه اخیر در پاییز ۱۴۰۱ با نرخ ۸.۲ درصد
🔺• ایجاد سامانه درگاه ملی مجوزها برای دریافت مجوز کسب و کار با حذف حدود ۹۸۰ شرط اضافی، حذف امضاهایی طلایی، رشوه و ...
🔺• صدور بیش از ۲۰۰ هزار مجوز کسب و کار
🔺• بازگشت بیش از ۴۵۰۰ واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل به چرخه #تولید
🔺• پرداخت ۷۰ هزار میلیارد تومان #تسهیلات اشتغال از نیمه دوم سال گذشته تاکنون در حوزههای مختلف
#در_همین_یکسال
#چیزی_تا_اوج_نمونده
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
🔰 #مقایسه_انقلابها از لحاظ وضعیت حکومتها پیش از انقلاب
🛑 #قسمت_اول
🔵 الف) از لحاظ #نظامی
🔺 ۱- فرانسه:
دوران لوئی پانزدهم و شانزدهم ارتش در چهار جنگ بزرگ با کشورهای همسایه شرکت کرد که مجموعاً بیش از ربع قرن طول کشید و موجب فرسایش جدی قوای نظامی شد.
🔺 ۲- روسیه:
رومانوف ها بعد از شکست در جنگ با ژاپن (1905) و جنگ جهانی اول تحقیر شدند. سربازان ناراضی و برگشته از جنگ، خود از معترضان و مخالفان حکومت شدند.
🔺 ۳- ایران:
ارتش ایران در پنجاه سال قبل از انقلاب در هیچ جنگ خارجی مهمی شرکت نکرده بود و با افزایش قیمت نفت و اعلام خروج انگلیس از خلیج فارس، شاه #ژاندارم منطقه شد و آمریکا بهترین تسلیحات نظامی اش را به چند میلیارد دلار به شاه فروخت در بحبوحه انقلاب هر دو #ابرقدرت شرق و غرب از شاه #حمایت می کردند
🔵 ب) از لحاظ #اقتصادی
🔻 ۱- فرانسه:
خزانه خالی، کاهش تولیدات، کشاورزی، هزینه های سرسام آور جنگها، #استقراض مکرر حکومت از اشراف و بورژوا ها در #قحطی ۱۷۸۹ و تلاش برای تصویب یک برنامه اقتصادی با اتکا به نهاد قضایی پارلمان آخرالامر حکومت را به دام انقلاب انداخت.
🔻 ۲- روسیه:
کاهش تولید غله از ۷ میلیارد پود در سال ۱۹۱۳ به ۵ میلیارد پود در سال ۱۹۱۷ و قحطی بعد از شروع جنگ ۱۹۱۴ مدیریت اقتصادی حکومت را به #بحران کشاند.
🔻 ۳- ایران:
#افزایش درآمد نفتی در پنج سال آخر، از 2 میلیارد به ۱۸ میلیارد یعنی #بالاترین حد تا زمان خودش باعث واردات مواد غذایی و کالاهای مصرفی و همینطور اعطای وام های کلان به کشورهای مختلف جهان شد البته در کنار رشد #ثروت حکومت، فاصله طبقاتی و #فقر مردم نیز بسیار افزایش یافت.
🔵 الف) از لحاظ #فراگیری_جغرافیایی_و_اجتماعی
🔺 ۱- فرانسه:
انقلاب #محدود به پاریس و روستاهای حومه آن بود. حکومت #ضعیف بود و لازم نبود همه کشور #بسیج شوند لذا شورشهای پایتخت کار را تمام کرد
🔺 ۲- روسیه:
انقلاب در سن پترزبورگ و مسکو شکل گرفت و #نهایتاً به چند شهر صنعتی نیز تسری یافت
🔺 ۳- ایران:
انقلاب در #اغلب شهرها و روستاهای کشور واقع شد. مردم شهرها و روستاها برای کشته هایشان چهلم گرفتند و کارگران، کارمندان، کشاورزان و اصناف و همه اقشار به انقلاب پیوستند و انقلاب در تمام شهرها و روستاها خود را نشان داد و حتی بسیاری از شهرها و روستاها، #قبل از ۲۲ بهمن در شهر خود حکومت را بهدست گرفته بودند
♦️ جهت مشاهده مجموعه موشنگرافیکهای مقایسه انقلابها به صفحه آپارات سعداء به آدرس زیر مراجعه نمایید
🌐 https://www.aparat.com/v/5XQK1?playlist=242934
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
🔰 #مقایسه_انقلابها از لحاظ رهبری در انقلابها
🛑 #قسمت_دوم
🔵 الف) عنصر رهبری
🔺 ۱- فرانسه:
میرابو تا ۱۷۹۰ لافایت تا ۱۷۹۱ دانتون تا ۱۷۹۳ روبسپیر تا ۱۷۹۴ رهبری مقطعی کوتاه، آن هم بر گروهی از انقلابی ها را بر عهده داشتند و هیچ کدام به عنوان راهبر انقلاب، از ابتدای تکوین انقلاب تا انتهای استقرار و تثبیت نظام جدید نتوانست در راس باشد
🔺 ۲- روسیه:
تروتسکی به عنوان معاون اصلی لنین اعتراف میکند که انقلاب فوریه رهبر مشخصی نداشت و رهبران با سقوط حکومت تزاری وارد صحنه شدند لنین در دو برهه مهم انقلاب روسیه، یعنی ژانویه ۱۹۰۵ و فوریه ۱۹۱۷، حضور نداشت و هر بار پس از پیروزی موقت انقلاب، خودش را به روسیه رساند و نتوانست قدرت را در دست بگیرد. این سازمان حزبی انقلابی ها بود که اثر می گذاشت و رهبران در سالهای پس از انقلاب به عنوان عضو حزب بلشویک ها روسیه را اداره می کردند
🔺 ۳- ایران:
انقلاب ایران بدون هیچ سازمان حزبی پیشرو، با محوریت شخصیت امام خمینی از ۱۳۴۲ آغاز و در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رسید. در صبحگاه پیروزی، همه طیفها و جناح های مذهبی و غیرمذهبی از حزب توده تا جبهه ملی و مجاهدین خلق، او را یگانه رهبر مطلق انقلاب می دانستند همانطور که موقع بازگشتش به وطن چند میلیون به استقبالش رفتند هنگام رحلتش هم ۱۰ میلیون به تشییع جنازه اش رفتند.
🔵 ب) کیفیت انتقال قدرتها
🔻 ۱- فرانسه:
انتقال خونین و مکرر قدرت و نگارش چندباره قانون اساسی نهایتاً منجر به ترور رهبر انقلاب توسط همراهانش در ژوئن ۱۷۹۴ شد که به ترمیدور معروف شد پس از آن حکومت شورایی چند سالی دوام آورد و در نهایت نوبت به استبداد ناپلئونی تا ۱۸۱۴ رسید
🔻 ۲- روسیه:
در ۲۱ ژانویه ۱۹۲۴ پس از مرگ لنین، استالین رهبری انقلاب روسیه را در دست گرفت و تروتسکی که مدنظر رهبر انقلاب بود تبعید شد، استالین در هنگام بیماری لنین هزاران نفر از مخالفینش را به قتل رساند. استالین تا ۱۹۵۲ زمامدار روسیه بود.
🔻 ۳- ایران:
در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ پس از رحلت امام خمینی و رهبری انقلاب به طور قانونی و بدون چالش به رهبر بعدی آیت الله خامنه ای منتقل شد، نکته عجیب در جلسه انتخاب رهبر، مخالفت شخص آیت الله خامنه ای به انتخاب خود به عنوان رهبر بود ادامه مسیر بنیانگذار در دوران رهبر جدید، نشان از آن داشت که رهبری ولی فقیه، ساختاری سیاسی، متکی به ایدئولوژی انقلاب یعنی اسلام است.
♦️ جهت مشاهده مجموعه موشنگرافیکهای مقایسه انقلابها به صفحه آپارات سعداء به آدرس زیر مراجعه نمایید
🌐 https://www.aparat.com/v/5XQK1?playlist=242934
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada
التوبة
مَا كَانَ لِأَهْلِ الْمَدِينَةِ وَمَنْ حَوْلَهُم مِّنَ الْأَعْرَابِ أَن يَتَخَلَّفُوا عَن رَّسُولِ اللَّهِ وَلَا يَرْغَبُوا بِأَنفُسِهِمْ عَن نَّفْسِهِ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ لَا يُصِيبُهُمْ ظَمَأٌ وَلَا نَصَبٌ وَلَا مَخْمَصَةٌ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا يَطَئُونَ مَوْطِئًا يَغِيظُ الْكُفَّارَ وَلَا يَنَالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَّيْلًا إِلَّا كُتِبَ لَهُم بِهِ عَمَلٌ صَالِحٌ إِنَّ اللَّهَ لَا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ
ﻣﺮﺩم ﻣﺪﻳﻨﻪ ﻭ ﺳﺎﻛﻨﺎﻥ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺁﻥ ﺷﻬﺮ ﺣﻖ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﻛﻪ ﺍﺯ ﻫﻤﺮﺍﻫﻲ ﺑﺎ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺧﺪﺍ ﺩﺭ ﺟﺒﻬﻪ ﻭ ﺟﻨﮓ، ﺷﺎﻧﻪ ﺧﺎﻟﻲ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺣﻔﻆ ﺟﺎﻥ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻬﻢﺗﺮ ﺍﺯ ﺣﻔﻆ ﺟﺎﻥ ﺍﻭ ﺑﺪﺍﻧﻨﺪ؛ ﭼﻮﻥ ﻫﺮ ﺗﺸﻨﮕﻲ ﻭ ﮔﺮﺳﻨﮕﻲ ﻭ ﺭﻧﺠﻲ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺧﺪﺍ ﺗﺤﻤﻞ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺟﺒﻬﻪﺍی ﻛﻪ ﺧﺸﻢ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ ﺑﻲﺩﻳﻦ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻧﮕﻴﺰﺩ، ﻗﺪم ﺑﮕﺬﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﺣﺘﻲ ﻫﺮ ﺿﺮﺑﻪﺍی ﻛﻪ ﺑﻪ ﺩﺷﻤﻦ ﺑﺰﻧﻨﺪ، ﺩﺭ ﺍﺯﺍی ﺗﮏﺗﮏ ﺍﻳﻦﻫﺎ، ﻛﺎﺭ ﺧﻴﺮ ﺑﺮﺍﻳﺸﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻣﻲﺷﻮﺩ. ﻣﻌﻠﻮم ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﭘﺎﺩﺍﺵ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻭﻇﻴﻔﻪﺷﻨﺎﺱ ﺭﺍ ﭘﺎﻳﻤﺎﻝ ﻧﻤﻲﻛﻨﺪ. (١٢٠)
🔰میزمعارف
@mizemaaref
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #ببینید | مقایسهی ثروت رهبران حکومتها!
♨️ واقعیتهایی از جانورِ عجیبِ زمینخوار در ایران!
⁉️ ثروت رضاشاه هنگام خروج از ایران چقدر بود؟!
♨️ ماجرای فرشهایی که به عنوان خمس داده شده بود!
#دهه_فجر
_______________
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
@mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله جاودان: شرکت در راهپیمایی ازآن کارهای واجب است که[اگرغفلت کنید] انسان حسرت میخورد!
هرکاری دارید کنار بگذارید و شرکت کنید
... محاسبه خواهد شد[که چرا ]بادوکیلومتر راه رفتن میتوانستی اسلام را تقویت کنی[ونکردی ؟!]
#همه_باخانواده_میآییم
🔰میزمعارف
@mizemaaref
هدایت شده از کانال میز معارف
جشنواره سراسری «بر مدار امید»
🇮🇷همزمان با فرا رسیدن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دهه مبارک فجر ؛ خاستگاه ارزشهای اسلامی و طلوع آفتاب معنویت؛ معاونت فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با همکاری دانشگاه های سراسر کشور جشنواره ملی "بر مدار امید" را برگزار میکند.
🎤به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، این جشنواره فرهنگي- آموزشي از 12 بهمن ماه 1401 لغایت 12اردیبهشت ماه 1402 با هدف معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی در دو بخش "آموزش مجازی و نشست هاي تعاملي" و "تولید محتوای آموزشی - رسانه ای"؛ در حال برگزاری است.
🎊مخاطبان اصلي این جشنواره، خانواده بزرگ دانشگاهيان به ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاههای سراسر کشور هستند.
🎉علاقمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این طرح ملی به سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان به آدرس ذیل مراجعه نمایند.
🌐https://ecnahad.ir/barmadareomid
🔰میزمعارف
@mizemaaref
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅#بصیرت
✅#جهاد_تبیین
🎥 استاد حسن رحیم پور ازغدی: اونی که خیلی خطرش جدی است براندازی نرم انقلاب است یعنی ظاهر حفظ شود اما باطن از بین رود...
🔺وقتی می گوییم ماندگاری جمهوری اسلامی این نیست که فقط ساختار نظام حفظ شود.... انقلاب با ساختار و آدم ها ماندگار نمی شود... ممکن است حتی یک ولی فقیه قلابی راس بگذارند مانند پاپ و فقط حرف های خوب بزند... انقلاب با ایمان و التزام به شعارهای انقلابی حفظ می شود.
🔰میزمعارف
@mizemaaref