ظریف اگه زمان جنگ وزیر امورخارجه بود میگفت برای اینکه صدام ناراحت نشه و بیشتر بهونه نگیره علی الحساب تا مرز اصفهان رو بدیم به عراق بعدا هم که خدا کریمه ، بعد لاریجانی هم بیست ثانیهای تصویبش میکرد
@ansoyesiasat
🔴از آمار خیانت کاران کم شده است/رشد آمار وطن دوستان
روزنامه کیهان نوشت:
▫️با وجود خیانت برخی نمایندگان مجلس در رأی به لایحه CFT، تعداد آرای نمایندگان مخالف، رشد چشمگیری را نسبت به تعداد نمایندگان مخالف در روز تصویب برجام نشان میدهد.
▫️توافق هستهای موسوم به برجام، در مجلس نهم و در تاریخ 21 مهر تصویب شد. آن روز از 250 نماینده حاضر، 161 نماینده رأی موافق دادند و فقط 59 نماینده رأی مخالف دادند.
▫️3 سال بعد با وجود این که بسیاری از همان نمایندگان متعهد و خوشفکر در مجلس دهم حضور ندارند، در رأیگیری بر سر لایحه مربوط به الحاق به کنوانسیون CFT، از میان 271 نماینده، 143 نفر رأی موافق و 120 نماینده رأی مخالف دادند.
▫️بدین ترتیب فاصله 101 نفری به فاصله 23 نفری کاهش یافته که حاصل روشنگری نیروهای انقلابی متعهد و صاحبنظر است.
#سیاسی
@ansoyesiasat
🔴پرداخت بدهی بانکی سلبریتیها با کمکهای مردمی برای زلزله!
◀️از سلبریتیها جز یک نفر دیگر کسی برای زلزلهزدگان کرمانشاه کاری نکردهاست
🔹معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه هنوز اطلاعی از پولهای جمعآوری شده از سوی سلبریتیها برای زلزلهزدگان کرمانشاه نداریم، گفت: برخی از این افراد مقدار مبالغی را که جمعآوری کردند، حتی اعلام هم نکردند و گفته میشود برخی از آنها بدهکار بانکی بودند و بانک این مبالغ را برداشت کرده است./ایلنا
@ansoyesiasat
🔴مهم/رمزگشایی از سخنانی که میتواند تمام مملکت را به فنا بدهد
◀️جواد کریمی قدوسی در رشته توییتی با اشاره به سخنان روز گذشته محمدجواد ظریف نوشت:
🔹رمز کلام آقای ظریف که در مجلس فرمودند «نه من و نه آقای رئیسجمهور تضمین نمیکنیم؛ که با پیوستن به کنوانسیون منع تامین مالی تروریسم مشکلات کشور برطرف شود»، در این است که بر اساس خطی مشی ایشان و رئیسجمهور؛ بعد از پذیرش همه این قراردادها و حل نشدن مجدد مشکلات اگر بازهم از ایشان بپرسید آقای وزیر، این ملت بعداز برجام و FATF دیگر چه اقدامی باید انجام دهند تا مشکلات برطرف شود؟! قطعا پاسخ میدهند دست برداشتن از موشک و عدم حمایت ازجریان مقاومت.
@ansoyesiasat
🔴 قیمت نفت برنت بیش از ۱ درصد سقوط کرد
➖ رویترز گزارش داد:
🔹در ساعات اولیه معاملات، پس از این که واشنگتن اعلام کرد معافیتهایی در مورد تحریمهای ماه آینده خود بر علیه نفت ایران صادر خواهد کرد، قیمت نفت برنت بیش از ۱ درصد سقوط کرد.
🔹قیمت هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال، بنچمارک جهانی قیمت نفت، تا ساعت ۷:۵۰ به وقت تهران، ۹۰ سنت یا ۱.۱ دلار سقوط کرد و به ۸۳.۲۶ دلار رسید.
🔹قیمت پیشخرید هر بشکه نفت خام تگزاس غرب آمریکا، دابلیوتیآی، با ۵۴ سنت یا ۰.۷ درصد کاهش به ۷۳.۸۰ دلار رسید.
@ansoyesiasat
عطریانفر: به اجماع برسیم برای ۱۴۰۰ هم از لاریجانی حمایت میکنیم! آذری جهرمی برای ریاست جمهوری پخته نیست!
عطریانفر ۱۶مهر۹۷: در قضیه ریاست پارلمان به این نتیجه رسیدیم که لاریجانی گزینه مناسبتری است. شانس پیروزی عارف را برای ریاست مجلس اندک میدانستیم، حتی با همت همه دوستان فراکسیون امید عارف نتوانست رأی قاطع بیاورد... باورمان این بود با توجه به شرایط عمومی کشور اگرچه لاریجانی در تیم اصلاحطلبان نیست، اما میتوان از رویکرد اعتدالی او دفاع کرد.
🔻اگر دوستان اصلاحطلب به این اجماع برسند همگی وظیفه داریم تا از آقای #لاریجانی ( برای انتخابات 1400) حمایت کنیم، اما بهتر بود سوال را به این شکل طرح کنید که آیا اصلاحطلبان درباره وی به اجماع میرسند؟ بله محتمل است.
آقای #آذری_جهرمی خیلی جوان است و ریاست جمهوری پختگی خاصی میطلبد. وزارت ارتباطات هم چندان گسترده نیست، چرا که اینترنت و شبکه تلفن همراه تا حدودی به دست بخش خصوصی سپرده شده و این وزارتخانه دخالت چندانی در اداره این امور ندارد و میتوان گفت که آقای آذریجهرمی بیشتر مدیریت زیرساخت را برعهده دارد | فارس
@ansoyesiasat
میگویند FATF برای مقابله با تامین مالی تروریسم است. اما نفتی را که داعش از موصل میدزدید، اردوغان میخرید. سلاح و غذا هم اوباما میرساند. همایش مجاهدین خلق در پاریس برگزار میشود و سخنگوی الاحوازیه از تلویزیونی که مرکزش در لندن است، مسئولیت حمله به رژه اهواز را بر عهده میگیرد.
+کبری آسوپار+
@ansoyesiasat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚠️توصیه رهبرانقلاب درباره قصهگویی و کار هنری برای کودکان
🔻رهبرانقلاب: سعی کنید در این قصّهگویی و در این کار هنری، اوّلین چیزی را که در #کودک ایجاد میکنید، ایمان باشد.
🔹هیچ چیز، معادل ایمان نیست. شما از این بچه، هرچه بخواهید بسازید، باید در او #ایمان به وجود آورید.
🔹بدترین ضربهای که امپراتوری خبری و هنری زد، این بود که شبکهی عظیم فساد در دنیا را در این سالهای متمادی راه انداخت - که متأسفانه در دورهی پهلوی، پَرش ما را هم گرفت - هُرهُری مذهبی و بیایمانی را رواج داد که انسان در دل و جان خودش، به هیچ ستونی متّکی نباشد!
🔹سعی کنید بچهها را با ایمان کنید؛ ایمان به خدا، ایمان به حقیقتِ مطلق و ایمان به اسلام.
🔺اگر این بچهها باایمان پرورش پیدا کردند و شما توانستید بذر ایمان را در دلشان بکارید، در آینده میشود از آنها هر #شخصیت عظیمی ساخت و برای هر کاری مناسبند. ۱۳۷۷/۰۲/۲۳
🌷#روز_کودک
💻 @Khamenei_ir
۲۷ تیر ۷۳ ساختمان ۷طبقه مرکز همیاری یهودیان(آمیا) در بوینس آیرس آرژانتین منفجر شد. هاشمی رفسنجانی در خاطراتش مینویسد: «عجیب است که امپراطوری رسانهای صهیونیستها و استکبار، یک دروغ بزرگ را پایه این اتهام به ایران کردهاند. ادعا میکنند در اجلاسی در مشهد که رهبری و من و وزیر امورخارجه و فرمانده سپاه و افراد دیگری داشتیم، این اقدام انفجاری تصویب شدهاست. در حالی که اصلا چنین جلسهای در مشهد نداشتیم و ما اصلاً هیچ اطلاعی از قرار انفجار نداشتیم.»
در این انفجار ۸۵ شهروند یهودیتبار آرژانتینی کشته و ۳۰۰ نفر زخمی شدند.
بلافاصله اسراییل، ایران و حزبالله لبنان را متهم به دست داشتن در این انفجار کرد و عمادمغنیه را طراح این عملیات معرفی کرد.
۱۳ سال بعد و در مارس ۲۰۰۷، دادستانی کل آرژانتین درخواست صدور حکم جلب ۹ نفر از جمله هاشمی و علیاکبر ولایتی توسط پلیس بینالملل را صادر کرد. اینترپل برای ۶ تن از این افراد حکم جلب بینالمللی صادر کرد:
علی فلاحیان (وزیر وقت اطلاعات)
محسن رضایی (فرمانده وقت سپاه)
احمد وحیدی(فرمانده سابق نیروی قدس)
احمدرضا اصغری(دبیر سوم سفارت ایران در آرژانتین)
محسن ربانی(رایزن فرهنگی سفارت ایران)
عماد مغنیه
دو روز پیش مجلس طرح پیوستن ایران به سازمان fatf را تصویب کرد. علی مطهری در موافقت با تصویب آن گفت:
«عدهای تصور میکردند اطلاعات مالی ما برای کشورهای دیگر میرود یا ممکن است حزبالله، حماس و سپاه تروریست نامیده شود که اینطور نیست. مرجع تعیین مصداق تروریسم، شورای امنیت سازمان ملل است که ۴ گروه القاعده، طالبان، داعش و النصره را تروریست میداند و این موضوع که گروهی را جزء لیست قرار دهند، این کار سازوکاری دارد که به راحتی نیست.»
برخلاف سخن مطهری، اتفاقا تجربه انفجار آمیا نشان داد که سازمانهای بینالمللی، خیلی هم پیچیده عمل نمیکنند! کمااینکه پلیس بینالمللی به راحتی حکم جلب مقامات عالی رتبه سیاسی و نظامی ایران و فرمانده سپاه قدس را صادر کرد. چه تضمینی است که چندسال دیگر دفتر ضدتروریسم سازمان ملل، سپاه و حزبالله لبنان و حتی قاسم سلیمانی را در لیست گروههای تروریستی قرار ندهد؟
در این صورت ایران باید طبق تعهد به fatf کلیه اطلاعات مالی آنها را در اختیار این سازمان قرار دهد.
چرا باید ایران تعهد به fatf را بپذیرد در حالی که مرجع تشخیص گروههای تروریستی شورای امنیت سازمان ملل است؟ مگر همین شورای امنیت بارها بااتهام دستیابی به سلاح هستهای، علیه ایران قطعنامه صادر نکرده؟
مگر بسیاری از تحریمهای فعلی به خاطر قطعنامههای حقوق بشری سازمان ملل نیست؟!
چرا باید باردیگر به این سازمانها اعتماد کرد؟!
منبع: خاطرات هاشمی سال ۷۳
#جواد_موگویی
🔸 با #آب_طلا بنویسید
🔹 #نگاه_در_خشت_خام
🔴 حدّ یَقِف کجاست...؟
🔻رهبر معظم انقلاب _ ۷ خرداد۸۲:
« دشمن، سیاسی و سیاستمدار است؛ مغزِ طرّاحِ سیاسی دارد، فکر میکند که چهکار باید بکند. یکی از طرّاحی ها این است که حرف آخر را اوّل نزنند؛ آرام آرام و بتدریج طلبکاری ایجاد نمایند و طرفِ مقابل را وادار به عقبنشینی کنند. بهمجرّدی که عقبنشینی کردید، طلبکاری دیگری شروع خواهد شد. حالا بعضی ها می گویند چیزی بدهیم، چیزی بگیریم! بدهیمش درست است، بگیریمش درست نیست؛ هیچ چیز نخواهند داد...!!
اگر قرار است قدرتی این امکان و توان را پیدا کند که اخم هایش را در هم بکشد و بگوید من قوی هستم و می زنم و می بَرم و می بندم؛ #حواستان_جمع_باشد، انسان جا بخورد، این جاخوردن، #حدّ_یَقِف_ندارد!!؛ من این موضوع را بارها به بعضی از مسؤولانی که دچار وسوسه و واهمههایی بودند، گفتهام که حدّ یَقفِ فشار آمریکا کجاست؟ آن را مشخّص کنید، که اگر به آنجا رسیدیم، دیگر بعد از آن هیچ فشاری علیه ما نخواهد بود.
🔻من عرض کنم حدّ یقف کجاست؟ آنجایی است که شما - که چنین حقّی را نه شما دارید، نه من - از طرف ملت ایران اعلام کنید که ما اسلام، جمهوری اسلامی و حکومت مردمی را نمی خواهیم؛ هر کسی که شما مصلحت می دانید، بیاید در این مملکت حکومت کند! این حدّ یَقِف است.»
@ansoyesiasat
هدایت شده از Lighting darkness
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند متعال میفرماید:
📖«فَتَرَى الَّذينَ في قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصيبَنا دائِرَةٌ»
میبينى كسانى كه در دلهايشان بيمارى است، در [مودت با] آنان میشتابند. میگويند: «#میترسيم #حادثه_ناگوارى_به_ما برسد.»
(سوره مائده، آیه52)
📣دیروز کسی گفت:
«نه بنده و نه رئیس جمهور نمیتوانیم تضمین بدهیم که با تصویب این لایحه مشکلات حل خواهد شد؛ اما #میتوانیم_تضمین_بدهیم که با نپیوستن به این لایحه ، آمریکا بهانه مهمی برای #افزایش_مشکلات_ما پیدا خواهد کرد.»
و
💢 عدهای قانع شدند و به آن لایحه رأی دادند.💢
🤔آیا ممکن است برخی مسئولان عالیرتبه این کشور «اسلامی»! مصداق این آیه باشند⁉️
@ansoyesiasat
✅فاجعه تر از تصویب FATF!
🔻حامد کمالی اردکانی
چند روز است سر کلاس ها از دانشجوها سوال میکنم میدانید این روزها در #مجلس_شورای_اسلامی چه می گذرد؟ میدانید چه لایحه ای می خواهد تصویب شود؟ چه تحلیلی از #FATF و پیامدهای #تصویب آن دارید؟...اساسا از مسائل پیرامون خود در جامعه چقدر اطلاع دارید؟..
اما متأسفانه پاسخ ها غالبا منفی است. بسیاری از دانشجوها اطلاعی ندارند، خیلی ها #بی_تفاوت اند و حساسیتی نشان نمی دهند، عده ای هم اطلاعاتی از فضای مجازی دارند اما خود هیچ تحلیلی از این مسأله ارائه نمی دهند!
نمیخواهم این مسأله را به همه دانشجوها و دانشگاه ها تعمیم دهم و نمیدانم این وضعیت حاصل کوتاهی کدام نهاد یا مرکزی در دانشگاه یا در جامعه است؛ فقط این را میدانم که به تعبیر #رهبر_معظم_انقلاب آنچه امیرالمؤمنین و امام حسن مجتبی را شکست داد فقدان #تحلیل_سیاسی در مردم بود!
بنظر می رسد اینکه دانشجویان یک جامعه ای از مسائل اطراف خود نه اطلاعات دقیقی داشته باشند و نه بتوانند #تحلیل کنند فاجعه تر از تصویب #لوایح_استعماری است. چرا دانشگاه نباید برای #حساسیت_های_اجتماعی و وظایف و رسالت قشر دانشجو برنامه ای داشته باشد؟ مگر دانشجو #مؤذن_جامعه نیست که اگر خواب بماند نماز همه قضا می شود؟..
امید است مسئولین مربوطه فضا را جهت #رشد_سیاسی دانشجو - و نه سیاسی بازی- فراهم کنند.
@hamedkamaliardakani
✳️پیروزی بزرگ در عراق/1
🔹قول داده بودم که در مورد شکلگیری ساختار جدید دولت در عراق گزارشی بنویسم، اما این گزارش اندکی به تاخیر افتاد و دلیلش را هم شما بر بنده ببخشائید. آنچه در ظرف کمتر از دو هفته در این کشور روی داد، موضوع کوچکی نبود و در گزارشی از 10 پیروزی بزرگ ایران بر امریکا در منطقه به آن اشاره داشتم. با این حال، بهنظر میرسد که در حوزه رسانهای کشور نیز چندان به این مساله پرداخته نشده و اگر احیانا رسانههای غربی در این مورد گزارشی، خبری و یا تحلیلی منتشر میکردند، رسانههای داخلی ما نیز فیالفور در این مورد وارد شده و دست به انتشار گزارشهای متعدد میزدند. اینجا یک مثال برای شما میآورم تا متوجه شوید که اوضاع دقیقا از چه قرار است. پیروزی ایران علیه امریکا در دادگاه لاهه را اگر خبرگزاریهای خارجی، بهویژه رسانههای متعدد امریکایی مخالف ترامپ، گزارش نمیکردند، عمرما ما میدانستیم که واقعیت چیست.
🔹در مورد عراق هم علیالقاعده در کشور ما هنوز بسیاری نفهمیدهاند که ما چه پیروزی بزرگی به دست آوردهایم و این پیروزی چه ابعاد و چه دستاوردهایی دارد. آنچه در این مختصر میآید، تقریبا، اندکی از آن چیزی است که میشود در مورد آن نوشت. عراق، کشوری با بیش از 530هزار کیلومتر مربع مساحت، تقریبا بیشتر مرزهای غربی کشور ما را به خود اختصاص داده است، نیازی به توضیح در مورد ویژگیها، تاریخ، فرهنگ و موقعیت عراق نیست، اما ذکر چند نکته صرفا جهت یادآوری لازم است. عراق از زمان شکلگیری بعثیها و ملیگراهای عرب، مهمترین رقیب و دشمن منطقهای ایران بهشمار میرفت، علاوه بر ربع قرن رقابت در رژیم پهلوی، هشت سال جنگ در دوران جمهوری اسلامی از مهمترین عایدات همسایگی ما با این کشور بوده است. امروزه کمتر کشوری را میتوانید با این ابعاد دشمنی تاریخی سراغ داشته باشید که دارای روابط حسنه باشند.
🔹دلیل این روابط خوب، خود ریشه در تاریخ، فرهنگ و مشترکات مردم دو کشور دارد. عراق از اکثریتی شیعه، اقلیتی کرد در شمال و شمال غرب و اقلیتی اهل سنت در مرکز و بیابانهای غربی تشکیل شده است. عراق امروز، بخشی از هویت تاریخی ایران را در خود جای داده، چرا که بغداد (بغداد، باغ داد) را منصور عباسی با سنگهای شهر تیسفون ساخت. تیسفون به مدت 600 سال در دورههای اشکانی و ساسانی پایتخت ایران به شمار رفته و تا پیش از ظهور بعثیها در عراق، زبان فارسی هنوز هم در گوشه و کنار این کشور مورد استفاده بود. قرار نیست در این چند خط، درس تاریخ بدهیم، اما برای نشان دادن اهمیت عراق در نزد ایرانیان ضرورتی بسیار دارد. با این حال، پس از پایان جنگ هشت ساله تحمیلی، با وجود حضور رژیم بعث در این کشور، مردم عراق نمیتوانستند دوستی خود را نسبت به ایرانیها ابراز کنند، کما اینکه جنگ تازه به پایان رسیده بود.
🔹حمله امریکا به عراق، هر چند بسیاری از امریکاییها بر این عقیدهاند که این سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی ایرانی بودند که در یک جنگ کثیف اطلاعاتی باعث ورود ارتش این کشور به عراق شدند تا دشمن تاریخی مردم ایران به دست بزرگترین حامی غربی آن از بین برود، اما هر چه بود در سال 2003، همانگونه که وزیر خارجه سابق سعودی، یعنی سعود الفیصل گفته بود، امریکا، عراق را در سینی زر، تحویل ایران داد. هر چه کنکاش کردم که بتوان واژه یا اصطلاح بهتری برای این خوشخدمتی امریکاییها به کشورمان پیدا کنم، واقعا عاجز بودم. این خدمت بزرگ امریکاییها را باید مدیون هوش بالا، برنامهریزی موفق و آیندهنگری دقیق ایرانیها دانست، چرا که آنهایی که میدانند، میدانند که چگونه ایران بدون شلیک حتی یک فشنگ، توانست رژیم بعث عراق را سرنگون کند و زمان امور را آرام آرام به دست بگیرد.
🔹اهمیت عراق برای ایران، آن اندازه بود که برای باز کردن یک جای پای محکم، حتی نیروهای سیاسی آینده این کشور را ما نیز سالها آموزش دولتداری داده بودیم، حتی ساختار نظامی و امنیتی عراق را هم پیش از حمله امریکا به این کشور در تهران آماده کرده بودند تا دشمنان نتوانند به سادگی در این کشور جولان دهند. آنچه از زمان اشغال عراق در سال 2003 تا زمان خروج نظامیان امریکایی از این کشور گذشت، خود داستانی مفصل دارد، اما در غرب و کشورهای عربی همه به خوبی میدانستند که با باز شدن پای ایران به عراق، دیگر شکست دادن تهران در هر نبردی، اگر غیرممکن نباشد، بسیار سخت است. ایرانیها با بهره گرفتن از ظرفیتها و تواناییهای خود و دوستان عراقیشان یک شالوده جدید را بنیان گذاشتند که بر اساس آن، عراق و ایران باید در برابر دشمنان هوای همدیگر را داشته باشند.
ادمین کانال اخبار سوریه
K.J
@syriankhabar
میز نیوز
✳️پیروزی بزرگ در عراق/1 🔹قول داده بودم که در مورد شکلگیری ساختار جدید دولت در عراق گزارشی بنویسم،
✳️پیروزی بزرگ در عراق/1
🔹واقعیت این است که امریکاییها پس از اشغال نظامی عراق اصلا تمایلی به خروج از این کشور نداشتند، چرا که دو طرح ویژه را در سر میپروراندند و آن هم حمله به ایران و سوریه از غرب و شرق عراق بود. در اندیشه طراحان امریکایی و انگلیسی، عراقیها به دلیل هشت سال جنگ و دشمنی چند دههای با ایرانیها از ظرفیت و پتانسیل بسیار بالایی برای همراهی با ارتشهای اشغالگر برای حمله به مرزهای غربی و شروع یک جنگ جدید با ایران برخوردار بودند. این فکر البته در مورد سوریها بسیار صریحتر گفته میشد و آنها با اعتماد به دشمنی حزب بعث عراق و سوریه و همچنین حمایتهای سوریه از ایران در طول جنگ هشت ساله، بر این باور بودند که میشود سوریه را زودتر از ایران به اطاعت وادار کرد. این موضوع در سفر کالین پاول وزیر امورخارجه وقت امریکا به دمشق که سرمست از اشغال بغداد بود و دیدارش با بشار اسد به صراحت گفته شد.
🔹اما موضوع به همین سادگی نبود، ایرانیها همانگونه که پیشتر گفته شد، برای عراق برنامهای بسیار مهم و مدون در نظر گرفته بودند. این برنامه خیلی پیشتر از زمانی که نمایندگان وزارت دفاع و سازمان جاسوسی این کشور در اربیل به صورت غیرمستقیم با ایرانیها برای ورود به عراق در حال رایزنی بودند، طراحی شده بود. جریانهای سیاسی قدرتمند و مردمی عراق که در طول دهههای گذشته توسط رژیم بعث حاکم به بدترین شکل ممکن مورد آزار و اذیت قرار گرفته بودند، همه مقیم ایران بودند، سپاه بدر تقریبا یک یگان مهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شمار میرفت و در طول جنگ تحمیلی صدها شهید در راه دفاع از ایران داده بود، حتی اهل سنت مخالف رژیم بعث نیز همکاریهای مخفی با ایران داشتند و در اقلیم شمال نیز با وجود نفاق ملامسعود بارزانی و دیدارهای مخفیانه مکررش از بغداد و خیانتهایش به کردها، روابط خوب و حسنهای با ایران برقرار بود.
🔹امریکاییها پس از اشغال عراق بارها و بارها تلاش کردند میزان واکنش ایران به تحرکات نظامی خود را آزمایش کنند و هر بار، با پاسخ محکم و قوی ایران مواجه شدند. امریکاییها که حتی از اشغال فاو و امالقصر در زمان یورش به عراق عاجز بودند و اگر نبود همکاری ..... حالا میخواستند همسایه قدرتمند و آماده عراق را به چالش بکشند. بارها و بارها یگانهای زمینی ارتش امریکا راهی مرزهای مشترک شد و در یک نوبت، ایران با گسیل واحدهای توپخانهای خود که مجهز به گلولههای هوشمند بصیر و واحدهای ضدزره راهی مرز فکه کرد تا اشغالگر آن سوی مرز بداند که ایران جدی است، بارها و بارها بالگردهای امریکایی در نقاط مرزی، وارد حریم هوایی ایران شدند و در یک نوبت ایران برای هشداری جدی، یک اسکادران 14 فروندی اف14 را از شمال غربی به سمت خلیجفارس به پرواز درآورد تا میزان آمادگی خود را به دشمن نشان دهد، در طول این دوره، چند رزمایش مهم و بزرگ در غرب و جنوب غرب کشور برگزار و تجمیع نیروی مهمی صورت گرفت... اما اقدام اصلی در خود عراق صورت گرفت.
🔹در حالی که با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، انقلابیون آگاه به ویژه رهبر انقلاب مانع از انحلال ارتش شده بودند (هر چند با فرار و اعدام بسیاری از فرماندهان شیرازه ارتش عملا از هم پاشید) در عراق، حاکم نظامی وقت امریکایی این کشور دستور انحلال ارتش بعث را داد و این را برخی بزرگترین هدیه و دستاورد ایران و دوستان عراقیاش قلمداد میکردند، چرا که انحلال این ارتش علاوه بر آنکه یک موهبت برای ایران و مردم زجرکشیده عراق بود، دو ضرر بزرگ برای امریکاییها داشت که بعدها متوجه آن شدند. نخست آنکه امریکاییها برای ایجاد یک ارتش جدید باید هزینه زیادی متقبل شده و نمیتوانستند اهداف خود در حمله به ایران و سوریه را برآورده کنند و ضرر بزرگتر هنگامی روی داد که بسیاری از افسران بعثی ارتش صدام و سازمان استخبارات قدرتمند رژیم بعث، با تشکیل گروههای ضدامریکایی، عملا یک جنگ داخلی گسترده را به اشغالگران شروع کردند.
🔹جیش السنه، دولت اسلامی عراق، گروهک نقشبنیدیه و جیش المجاهدین از جمله گروههای مسلحی بودند که با دسترسی و اطلاع از انبارهای سلاح و همچنین آموزش نظامی کافی برای سالها در استان الانبار، صلاحالدین، بغداد و موصل با امریکاییها جنگی دامنهدار را شروع کردند، در جبهه دیگر نیز گروههای شیعی مخالف اشغالگری امریکا وارد عمل شدند تا جایی که عملا عراق به باتلاقی عمیق برای اشغالگران تبدیل شد و کمکم اندیشه حمله به ایران، به التماس به مقامات تهران برای مذاکره جهت برون رفت از این بحران تبدیل شد. اینجا بود که ایران یک پیروزی دیگر را پس از راضی کردن امریکا برای اشغال عراق، انحلال ارتش بعث، ورود دوستان ایران به ساختار قدرت و درگیر کردن امریکا به یک جنگ ویرانگر، به دست آورد.
✔️ادمین کانال اخبار سوریه
K.J
@syriankhabar
"حامیان ایرانی تروریسم"؟
صاحب این عبارت کی می تواند باشد؟
#پمپئو؟
#جان_بولتون
#نتانیاهو؟
#ترامپ؟
اشتباه می کنید نمایده مجلس شورای اسلامی ایران همسر دکتر قبادیان و طوطی اصحاب فتنه
#سلحشوری
@ansoyesiasat
⚫️یک دروغ بزرگ...!!
▪️یکی دو روزی است که برخی از سایتها، کانالها و خبرگزاریها در حال انتشار خبری در مورد کنترل و هدایت سامانههای اس300 سوری توسط متخصصان ایرانی هستند، منبع این خبر هم طبق معمول سایتهای دروغگوی و بیربط صهیونیستی مانند دبکا فایل است. خدمت شما عرض کنم این خبر کذب محض است، ایران نیروی لازم برای کنترل و هدایت هشت گردان سامانه اس300 خود به زحمت دارد و کسانی که در حوزه پدافندی کار کردهاند، میدانند که چه میگویم. روسها تا اطلاع بعدی این سامانهها را هدایت خواهند کرد، سامانهها از بهروزترین نسخههای اس300 به شمار میرود، روسها بهروزرسانیهای متعددی را در این سامانهها اجرا کرده و همانگونه که پیشتر هم گفتم، کدنویسیهای جدیدی برای آن صورت گرفته است.
▪️در کنار این آتشبارها، روسها چندین دستگاه سیستم جنگال جدید و بهروز را وارد سوریه کردهاند که اگر اینها را هم تحویل طرف سوری بدهند، عالی میشود. متخصصان ایرانی بارها و بارها از این سیستمها در روسیه بازدید داشتهاند، این در چارچوب همکاریهای دو طرف است. خبرهای جعلی که صهیونیستها منتشر میکنند با یک هدف عمده و آن هم توجیه حمله احتمالی به این سامانهها است. مثلا بگویند ما نمیفهمیدیم که روسها اینجا نیستند و .... خلاصه هر خبری را باور نفرمائید.
@syriankhabar
🔴 آیا #جلیلی معمار FATF بوده است؟
طبق یک قانون نانوشته برخی سیاستمداران بعد از قهرمان سازی های کاذب و مقطعی در موعد شکست یا پاسخگویی، سعی می کنند دیگران را در فعل یا خطای خود شریک کنند!
در برجام این تاکتیک رسانه ای نخ نما شد ولی دوباره پس از مصوبه جنجالی FATF روزنامه آفتاب یزد در شماره جدید خود (روز سه شنبه) تلاش کرده ذیل عکس سعیدجلیلی و احمدی نژاد به گونه ای وانمود کند که معمارfatf جلیلی در دولت دهم بوده است.
🔻اما #واقعیت ماجرا چیست؟
در دولت دهم سازمان FATF مدعی میشود که چون ایران قانونی داخلی در موضوع مقابله با تروریسم ندارد، پس این کشور حامی تروریسم است. دولت وقت در واکنش به این اتهام زنی، لایحهای داخلی تنظیم کرده و آن را تقدیم مجلس میکند. نکته قابل توجه اینجاست که این لایحه مطابق قانون اساسی و شرع بوده و هیچ تعهدی نسبت به FATF ایجاد نکرده بود.
اما در دولت یازدهم در سال ۹۵ «علی طیب نیا» وزیر وقت اقتصاد به طور پنهانی از سوی دولت ایران متعهد میشود که ۴۱ بند مربوط به دستورات FATF را آن هم بدون اطلاع مجلس اجرا کند!
اما ۴ بند از ۳۷ بند مذکور مربوط به تغییر قوانین است و اینجاست که دولت مجبور میشود که این ۴ بند را در قالب لایحه تنظیم کرده و نتیجه آن میشود لوایح چهارگانه مرتبط با پیوستن به FATF و جنجالهای چند ماه اخیر.
@ansoyesiasat