طحانپور: کالایی برای فروش نداریم. توان تولید ماشین ظرفشویی و کولرگازی را نداریم و واردات آنها را هم ممنوع کردهاند..
او رئیس فروشندگان لوازم خانگی است. یکی از معروفترین دلالان و واردکنندگان. نداریم و نمیشود را فقط از یک دلال باید شنید. اگر تولیدکننده بود از این حرفها میزد؟!
"نود اقتصادی"
@ansoyesiasat
⛔️بخونید شاخ در بیارید، که دولت روحانی به خاطر یه سؤال داره چکار میکنه!
@ansoyesiasat
💢 افشاگری #ذوالنور از پشت پرده موضوع سوال از رئیس جمهور در مجلس
⭕️ حجتالاسلام ذوالنور رییس کمیته هستهای کمیسیون امنیت ملی مجلس در تشریح فشارهای شدید دولت به نمایندگان سوالکننده از رییسجمهور گفت:
🔻آقایان در این یک هفتهای که وقت داشتند مجددا بسیج شدند تا نمایندگان را وادار به انصراف کنند؛ آنقدر فشار روی نمایندهها بود که من یاد کربلای 4 و کربلای 5 و بدر و خیبر و آتش تهیه دشمن افتادم که بر سر رزمندهها آتش میریخت.
🔻وزرا، مدیرکلها و استاندارها بسیج شده بودند؛ معاونین پارلمانی وزرا بسیج شده بودند و حتی یک نماینده– اگر لازم شد اسم هم میبرم- میگفت «اینها به شهر ما رفتند. خانمهای مورد اعتماد مردم را وادار کردند تا بیایند پیش مادر من. آنقدر روی فکر او کار کردند که به بچهات -که نماینده مجلس است- بگو امضایش را پس بگیرد تا اینکه مادرم گفت شیرم را حلالت نمیکنم اگر امضایت را پس نگیری!»
🔻یکبار ساعت 3 شب نمایندهای با من تماس گرفت که «آقای ذوالنور؛ استاندار در به در دنبال من میگردد. من یک تکه فرش یک متر و نیمی برداشتم و به بیرون تهران رفتم تا یک گوشهای شب را به صبح برسانم تا اینها مرا رها کنند.»
🔻نماینده دیگری زنگ زد که استاندار نیمه شب به خانه من آمده. به او میگویم آقای استاندار من فردا جلسه علنی دارم. میگوید من در خانهات هستم و تا وقتی امضایت را پس نگیری نمیروم!.
🔻واقعا چه میشود رییسجمهور به مجلس بیاید و دو کلمه جواب بدهد؟ مردم مشکلات زیادی دارند و رییس جمهور باید پاسخگو باشد. من قبلا هم گفتم که رییس جمهور، دولت، وزرا و استاندارهایش اینقدر که برای پس گرفتن امضای نمایندگان وقت گذاشتند اگر برای حل مشکل سکه و دلار و ارز و بیکاری جوانان وقت میگذاشتند ما این بدبختی را در کشور نداشتیم....
#نشر_حداکثری
#خیانت_غربگرایان
✔️کانال تخصصی سیاسی آنسوی سیاست
@ansoyesiasat
✅کانال آنسوی سیاست در #ایتا
https://eitaa.com/ansoyesiasat
🔺و در #سروش
http://sapp.ir/ansoyesiasat
حالا که به صرافت افتادید تا به مردم بگویید که والله و بالله ۹میلیارد دلار ارز گم نشده و شیطنت رسانهای بود؛ این رو هم بگید به مردم که «خاوری با ۳هزار میلیارد تومان پول از ایران فرار نکرد. و فقط برای زدن رقیب این دروغ رو گفتید.»
"علی رجبی"
@ansoyesiasat
میز نیوز
حالا که به صرافت افتادید تا به مردم بگویید که والله و بالله ۹میلیارد دلار ارز گم نشده و شیطنت رسانه
قابل توجه دوستان که #خاوری ۳ میلیون و صدهزار دلار رشوه در پرونده بازگشایی السی های جعلی داشت .
پن: اونزمان دلار ۱۰۰۰ تومان بود
🔴 چرا بسته جدید ارزی بازار سکه و ارز را مهار نکرده است؟
◽️ همچنان که قابل پیش بینی بود با وجود برخی نقاط قوت، حداقل تا به امروز، بسته جدید ارزی دو روز بیشتر دوام نیاورد. چرا؟
یکی از علل مهم، عدم توجه عمیق به اصل #شبکه_ای بودن اقتصاد است. اقتصاد یک شبکه به هم متصل است. به عنوان یک مثال بسیار عامیانه، یک کارخانه مواد لبنی نمی تواند صرفا به دلیل تامین ارز دولتی برای علوفه دامی، قیمت محصولات خود را ثابت نگه دارد. وقتی هزینه های زندگی اعم از مسکن، خودرو، خدمات و ... افزایش یابد، نیروی کار اعم از متخصص و ساده، هزینه خود را افزایش می دهد و الخ... ارز دو نرخی نه تنها رانت زا و فساد آفرین است بلکه امکان نظارت و کنترل کامل را نیز به حداقل می رساند.
دلیل بعدی و چه بسا مهمتر، وجود رانت و فساد در شبکه اقتصاد است که اجازه نمی دهد سیاست های ارزی به بار بنشیند. تا زمانی که سرچشمه های رانت و فساد و دلال بازی در شبکه اقتصاد داخلی سوزانده نشود و مبارزه با فساد بدون توجه به هر نوع خط قرمزی از نزدیکان شروع نشود، راهکارها و بسته ها برای غلبه بر اقتصاد نابسامان و بازار سردرگم نیز بیشتر از چند روز دوام نخواهد داشت.
@aboozar_analysis
@ansoyesiasat
ادعای #CaspianSeaSellOut تا چه حد واقعیست؟
[ #رشتو مختصر درباره مناقشه حقوقی #دریای_خزر...]
1/بر مبنای یک اعتقاد عامیانه، عده ای مدعی اند از آنجاییکه روزگاری دریای خزر محصور بین ایران و شوروی بوده است در نتیجه فارق از اینکه بعدا شوروی تجزیه شده و عدد کشورهای ساحلی به 5 رسیده است، سهم کشور ما از منابع دریای خزر 50درصد و سهم بقیه کشورهای ساحلی 50درصد شوروی سابق. می باشد
2/البته چنین چیزی نه مبنای حقوق بین الملل دارد و نه مبنای منطقی(اگر نه یک کشور مثلا به اسناد مرزها 500سال پیشش میتونست مدعی منافع جغرافیایی بشه و بالعکس). اما یک استثنا وجود دارد و آن هم اینکه وضعیت بهره برداری از منابع بحر محصور قبل از فروپاشی یا تجزیه مشخص شده باشد.
3/به تاریخ که رجوع کنیم سه پیمان حقوقی اصلی بین ایران و شوروی وجود دارد که اگر در آن ها اشاره ای به سهم مساوی از منابع یا چنین چیزی وجود داشته باشد، ایران میتواند به استناد آن مدعی سهم 50درصد از منابع خزر شود
4/پیمان حقوقی اول عهدنامه ترکمنچای است که به موجب آن کشور ایران حتی حق کشتیرانی آزاد با پرچم ایران در دریای خزر را هم از دست میدهد...چه برسد به تثبیت حق استفاده از منابع بالسویه!
5/پیمان حقوقی دوم "عهدنامه منعقده دوستی بین دولتین ایران و شوروی"در سال 1921 هست که در آن صرفا حق کشتیرانی بالسویه در دریای خزر که به موجب ترکمنچای از ما سلب شده بود مجددا بازگردانده میشود اما اشاره ای به حق انتفاع از منابع نشده و حتی خزر "آب آزاد" محسوب شده که عملا به ضرر ماست.
6/متن حقوقی سوم "قرارداد بازرگانی و بحرپیمایی بین ایران و شوروی" در سال1940 است که در آن هم هیچ اشاره ای به سهم طرفین از منابع خزر نشده و تنها نکته مثبت آن استفاده از عنوان "دریای ایران-شوروی" در متن قرارداد است که آن هم از نظر حقوقی چیزی را به نفع ما تغییر نمیدهد!
7/در حالت عادی بر اساس حقوق بین الملل دریاها سهم هر کشور از منابع دریا چیزی بین 200 تا 300مایل دریایی هست(تقریبا به نفع ایران و روسیه)، اما در صورت بروز مناقشه سه فرمول برای تقسیم بندی دریا وجود دارد که...
8/ فرمول اول تقسیم دریا بر مبنای طول خط ساحلی (به نفع قزاقستان با بیشترین طول و به ضرر ایران با کمترین طول ساحل)
فرمول دوم تقسیم بر اساس مساحت کف دریا(به نفع روسیه با بیشترین مساحت محصور)
فرمول سوم تقسیم به مساوات (بهترین حالت برای ایران با سهم 20درصدی)
9/تمام بحث ها بر سر رژیم حقوقی دریای خزر بر سر پذیرش یکی از سه فرمول بالا در جریان است که البته ج.ا. با وجود اینکه طبق دو فرمول اول حدود 8 تا 10درصد سهم خواهد داشت و به رغم مقاومت شدید کشورهای همسایه(بویژه آذربایجان) تا کنون موفق شده تا محدوده 18درصدی مقتدرانه اعمال حاکمیت کند...
10/کلام آخر اینکه دیدم امشب همان گروهی دلواپس سهم ایران از دریای خزر شده که ننگ بذل بخشش کوه های آرارات و جزیره بحرین را در کارنامه دارند...
جای آن مثل معروف که "مژدگانا که گربه زاهد شد!"
"سیدسجاد🇮🇷"
@ansoyesiasat
نامه لاریجانی بخاطر تشکیل دادگاه ويژه اقتصادی بوده، با تغییراتی شکلی نسبت به دادگاه های دیگه.
نامه شامل ۱۲بند که مهمترینش حذف دادگاه تجديدنظر، وجود۳قاضى در دادگاه ،تغییر مواعد قانونی، قطعی و لازم الاجرا بودن آرا این دادگاه.
رئيس قوه بجای لایحه به مجلس از رهبری حکم حکومتی گرفتند
📌انتقاد شدید وزیر اقتصاد آلمان از تحریمهای ضد ایرانی ترامپ
پیتر آلتمایر، وزیر اقتصاد آلمان:
🔹شرکتهای آلمانی باید اجازه داشته باشند به هر میزان که میخواهند در ایران سرمایهگذاری کنند و دولت آلمان با همراهی متحدان اروپاییاش به دنبال راههایی است تا اطمینان یابد که این معاملات مالی همچنان می تواند صورت پذیرد.
🔹ما به واشنگتن اجازه نخواهیم داد به ما دیکته کند که با چه کسی معامله کنیم.
@ansoyesiasat
شکوفایی اقتصادی / #علی_مختارزاده
با توجه به شرایط حساس کشور در زمان حاضر ، کشور بیش از گذشته نیاز به #همدلی و اتحاد نیروهای اجرائی و انقلابی دارد. نقش #مردم در فرآیند گذر از این برهه تاریخی ، نقشی بیبدیل و غیر قابل انکار است.
شاید در خبرهای این یکی دو روزه ، واکنش مردم #ترکیه به سقوط ارزش #لیر در برابر #دلار را خوانده باشید. جائیکه مردم برای حفظ ارزش پولی خود و جلوگیری از سیطره #دلار بر زندگی خود جلوی صرافیها برای فروش و تبدیل ارز دلاری خود به #لیر صف کشیدند.
اما چه چیزی باعث وقوع این عزم ملی در مردم ترکیه شد؟ لطفا غافل از این نکته نباشید که در زمانی نه چندان دور یعنی در دهه #شصت مردم ایران برای کمک به جبهههای جنگ نه تنها فرزندان خود را راهی جبهههای نبرد حق علیه باطل میکردند بلکه با هرآنچه که داشتند به حمایت مالی خود از کشور کمک میکردند .
کم نبودند #مادرانی که علاوه بر نثار خون فرزندان خود به نهال نوپای #انقلاب در پشت جبهه کمکهای مالی جمع آوری میکردند و برخی با فروش #طلا و... حامی کشور در آن دوران سخت بودند.
چه شد مردمی که آنزمان آنگونه از جان و دل برای اعتلای انقلاب و حفظ کشور از نگاه چپاولگرانه #غرب یکدل و فداکارانه هرآنچه از مال و جان داشتند تقدیم انقلاب کردند اما اینروزها برخیشان با هجوم به بازارهای اقتصادی و انبار کردن ارزهای خارجی اینگونه تیشه به ریشه اقتصاد کشور میزنند؟
عزیزان هموطن ، در واقع هیچ اتفاق جدیدی رخ نداده ، تنها فرق زمان حاضر با #دهه_شصت این است که تفکر #لیبرال توانسته بخشی از جامعه را از نظر فکری تحت سیطره خود بگیرد . کسانی که خود باید باعث آرامش فکری جامعه باشند ، در مشوش کردن افکار جامعه بیشتر مقصر هستند.
این تحریمها همان تحریمهای سال ۹۰ و ۹۱ است که دوباره روی همان کاغذ پارهها برگشته است ، منتها اینبار مسئولین اجرائی اقتصادی که نگاهی غربگرا دارند ترسیدهاند و این ترس بیخود خودرا به جامعه منتقل کردند .
در حالیکه اکنون و با این تحریمها بهترین فرصت برای حمایت از #تولیدملی و کالاهای ایرانی فراهم آمده و درحالیکه تولیدکنندگان توانمند کشور توانایی این را دارند که با خروج هرکدام از شرکتهای خارجی سریعا جایگزین شوند این سوداگران #میلیاردر وارداتچی هستند که منافع حاصل از واردات خود را در #خطر میبینند و بر آتش ناامیدی مردم میدمند .
@ansoyesiasat
براستی اگر #اقتصاد ایران اینقدر ضعیف بود که با تکانههای تحریم قرار بر فروپاشی آن بود در این چهل سال این اتفاق میافتاد . اما همین اقتصاد #پویا بوده که به اذعان خود موسسات غربی و #بانک_جهانی #هجدهمین اقتصاد قدرتمند دنیا است و تا کمتر از ۴ سال دیگر با پشت سر گذاردن سعودیهای شیرده به اقتصاد پانزدهم دنیا تبدیل خواهد شد . این تبلیغ انقلاب نیست بلکه این اعتراف بانک جهانی است .
یک قلم اقتصاد #ترکیه که عضوی از #ناتو است و اقتصادش با اقتصاد #اروپا گره خورده ، مجری سیاستهای آمریکا در منطقه بوده، سپاه پاسداران نداشته، از #حزب_الله هم حمایت نکرده با یک تکانه تحریم #آمریکا به مرز فروپاشی رسیده (پن: آمریکا متحد نمیخواهد #نوکر میخواهد ترکیه گواه این مدعاست).
به هیچ عنوان نگران #آینده انقلاب نباشید که با گذر از این #پیچ تاریخی انقلاب و کشور به ریل شکوفایی خواهد رسید . پایداری و ایستادگی در #فتنه ۸۸ و ۷۸انقلاب را در برابر مشکلات امنیتی و اجتماعی #بیمه کرد و با خواست خدا و در پناه امام عصر پایداری در مقابل #فتنه_اقتصادی این سالها نیز انقلاب را در #اقتصاد به شکوفایی خواهد رساند .
#والعاقبه_للمتقین
#علی_مختارزاده
@ansoyesiasat