میز نیوز
سردار حاجیزاده با هشدار به کشورهای حامی تروریستها، گفت: به کشورهای امارات، عربستان و آمریکا، که ا
🔴فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران:
🔻این کشورها بدون محدودیت حمایت اطلاعاتی، مالی و تامین سلاح این افراد را انجام میدهند، بدانید که واکنش ما نسبت به تروریستها سریع است اما نسبت به حکومتها و رژیمها با صبر جلو می رویم. حرف ما به کشورهای حامی تروریستها این است که ریسک نکنند و قدری دقت و مراقبت داشته باشند، چرا که آنها نمیدانند آستانه تحمل ما چقدر است، این تروریستپروری بالاخره دامنتان را هم خواهد گرفت.
@syriankhabar
💢رویترز: مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، در پاسخی غیر مستقیم به نتانیاهو، که خواهان اعزام فوری ناظران آژانس به یک محل مشخص دیگر در ایران [تورقوزآباد]شد، گفت: بازرسان آژانس به هر نقطهای در ایران که میبایست تحت نظارت باشد، رفتهاند.
@ansoyesiasat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌟 ما میتوانیم نقشه دشمن را با همّت و توکّل به فضل الهی باطل کنیم
🔻 رهبرانقلاب: نقشهی استکبار از روز اوّل این بود که در این دنیایی که همهی مادّهپرستان عالَم، همهی غرقشدگان در لجنزار مادّیّت، صهیونیستها و دیگران دستبهدست هم داده بودند و یک دنیای مادّی محض درست کرده بودند که روزبهروز از معنویّات دور میشد، سعی داشتند یک نهالی را که از سرزمین معنوی روییده با میوههای بشارتدهندهی معنویّت بکَنند، این را قلع کنند، ریشهکن کنند؛ همهی استکبار.
🔹 روزهای اوّل هم خیال میکردند کار آسانی است؛ صدّام را هم که به جان جمهوری اسلامی انداختند، با همین امید بود. و خب توی دهنشان خورد، سیلی خوردند، عقبنشینی کردند؛ [امّا] دارند تلاش میکنند.
🔺ما میتوانیم این تلاش را، این نقشه را با همّت خودمان، با توکّل خودمان، با اعتماد خودمان به فضل الهی باطل کنیم؛ تا حالا هم باطل کردهایم، انشاءالله بعد از این هم بکلّی باطل خواهیم کرد این نقشه را. یکی از راههایش همین است که شما این مسائل دفاع مقدّس را زنده کنید. ۹۷/۷/۴
💻 @Khamenei_ir
سال ۶۹ بوشِ پدر از دکوئیار دبیرکل سازمان ملل خواست پیغامی به هاشمی رفسنجانی برساند:
«بوش گفت نگران گروگانهاست. گفت میتواند امتیازهایی به ایران بدهد»
آن روزها ۸ گروگان آمریکایی در دستان گروههای لبنانی بود. گرهی که بدست ایران باز میشد.
دومینکو پیکو، دستیار ویژه دکوئیار برای مذاکره با هاشمی به تهران آمد. ظریف میگوید: «میخواستیم این ملاقات پنهان بماند، پس تصمیم گرفتیم مترجم حضور نداشته باشد. رییسجمهور گفت اگر آمریکا از ما انتظار همکاری دارد، باید سیاستهای خصمانهاش را در قبال ایران عوض کند.»
هاشمی شرط همکاری را متجاوز اعلام کردن عراق در جنگ تحمیلی توسط سازمان ملل و آزادی پولهای بلوکه شده ایران توسط آمریکا اعلام کرد.
دکوئیار و بوش هر دو شرط را پذیرفتند.
هاشمی امید به رابطه مجدد با آمریکا داشت. به فاصله چند ماه همه گروگانها آزاد شدند. حالا هاشمی در انتظار حسننیت آمریکاییهاست. پیکو میگوید: «ایرانیها شروع کردند به تماس گرفتن با من و میگفتند: چهخبر؟ چهخبر؟ ما اینجا در موقعیت بدی هستیم، میگویند رییسجمهور به آمریکاییها کمک کرده، پس تشکرنامهتان کجاست؟!»
بهانه آمریکاییها برای بدعهدی، حمایت ایران از تروریسم بود. کنت.ام. پولاک رییس سیا در خاطراتش نوشت:
«توقعات ایران تا به آن حد افزایش یافته بود که انتظار داشت آمریکا تحریم اقتصادیاش را علیه ایران لغو و در ازای آزاد کردن گروگانها داراییهای باقیمانده ایران را آزاد کند. این موضوع بسیار خوشبینانه و منعکس کننده ناآگاهی ایران نسبت به سیاستهای آمریکا بود... مقامات آمریکایی گفتند که دلیلی برای جایزه دادن به ایران نداشتند. یکی از مقامات به من گفت «به یک خلافکار برای متوقف کردن قانونشکنی جایزه نمیدهند و حداکثربه او ارفاق میشود»
پروژه هاشمی برای رابطه با آمریکا شکست تلخی خورد. او میگوید: «ما خیلی زحت کشیدیم تا توانستیم گروگانگیرها را قانع کنیم...ولی به محض اینکه قضیه تمام شد آمریکا بجای اینکه به آن وعدههایی که داده بود عمل کند طلبکار هم شد.»
در طول ۴دهه انقلاب پروژه برقراری رابطه با آمریکا بارها با بدعهدی طرف آمریکایی شکست خورده؛ قرارداد الجزایر(۵۹) ماجرای مک فارلین(۶۵)، آزادی گروگانهای آمریکایی(۶۹) و قرارداد سعدآباد(۸۲) و برجام(۹۴) نمونههایی از شکستهای این پروژه است.
لمس تجربه تلخ تاریخی توسط یک نسل، میتواند نسل دیگر را از تکرار آن مصون کند، به شرط آن که این تجربه روایت و تبیین شود.
اصلاحطلبان همواره با هیاهوی جناحی و ضعف اصولگرایان در بیان ماجرا، مانع روایت حقیقی این تجربهها شدهاند. و همین باعث تکرار این تجربهها شده.
در انتخابات ۱۴۰۰ بازهم برگ برنده اصلاحطلبان پروژه رابطه با آمریکا خواهد بود. کاش تشکلهای دانشجویی و انقلابی به جای رفتارهای نمایشی همچون بیانیهنویسی، تجمع و تحصن به میان مردم رفته و این تجربهها را تبیین تا آرای انتخاباتی مردم تغییر کند.
#جواد_موگویی
@ansoyesiasat
بسم الله الرحمن الرحیم.
زمانی که سیاستمداری نقشه ای را طراحی میکند تنها یک هدف نتیجه این طراحی نیست و شامل اهداف چند لایه ای بوده که مرور زمان ماهیت اصلی این طراحی را نشان می دهد.
صعود ناگهانی نرخ ارز و سکوت معنا دار دولت در این چند ماه و سقوط نرخ دلار بدون هیچ طرح و برنامه ای از سوی دولت نیاز به یک نگاه دقیق و اجمالی در این خصوص را می طلبد.
۱-کمی به عقب باز میگردیم.دور دوم ریاست جمهوری محمود احمدی نژادو افزایش فشار اقتصادی با توصیه عوامل داخلی.دوران احتکار و کمبود مواد اولیه و در تنگنا قرار گرفتن معیشت روزانه.افزایش نرخ ارز و سکه.سیاسیون اصلاح طلب در یک تقسیم کار هماهنگ شده با رسانه های سلطنت طلب و غربی این وضعیت را ناشی از پافشاری نظام اسلامی در بهره مندی از فن آوری هسته ای معرفی کرده ودر نهایت حسن روحانی در سال ۹۲ باشعار لغو تحریم ها و تعطیلی صنعت هسته ای و بهبود وضعیت اقتصادی کشور پیروز انتخابات شد.برجام توسط علی لاریجانی در کمال ناباوری و بدون آگاهی و مطالعه از تعهدات یکطرفه ایران در بیست دقیقه تصویب و صنایع هسته ای و فضایی کشور تعطیل شدند؛اما نه رونق اقتصادی ایجاد شد، نه تحریم ها برداشته شد بلکه برشدت تحریم ها افزوده و کشور در یک رکود عمیق فرو روفته وصنایع کشور وارد مرحله تعطیلی شدند و همه این موارد باعث تورم لجام گسیخته ای شد که دولت همچنان راه حل مشکلات را در لندن و وین و نیویورک و پاریس جستجو میکرد.
در ادامه این اوضاع طرف غربی با مطرح کردن موشکهای بالستیک و توان دفاعی جمهوری اسلامی ، تیم مذاکره کننده را ترغیب به گفتگو دراین رابطه و تحمیل برجام موشکی میکرد، همان برجام هایی ۲ و ۳ ایی که رئیس جمهور روحانی پیش از آن و در هنگامه تصویب برجام راه حل برون رفت از مشکلات کشور را اجرای این برجامها معرفی کرده بود، این طراحی با واکنش قاطع رهبری که فرمودند توان دفاعی قابل مذاکره نیست با یک مانع جدی برخورد کرده و قابلیت پیگیری همانند برجام هسته ای به بهانه مشکلات اقتصادی را نداشت.
اینبار نیز خائنین داخلی و دشمن خارجی از حربه قدیمی فشار اقتصادی برای تحمیل برجام موشکی استفاده کردند.
افزایش لجام گسیخته نرخ ارز و سکه و عدم نظارت نهادهای مالی مسئول براین افزایش قیمت ، تا بدان جا پیش رفت که در چند روز گذشته شاهد رسیدن نرخ دلار آمریکا به نوزده هزار تومان بودیم.
۲- عدم ارائه طرح های مناسب برای جذب نقدینگی موجود و مهار حجم بالای این نقدینگی و هدایت این منابع مالی بسوی سرمایه گذاری در صنعت و تولید از سوی دولت ، هشدار دائمی دلسوزان و اقتصادانان وطن دوست را به همراه داشت که این نقدینگی همانند اژدهایی به بلایی برای اقتصاد کشور تبدیل خواهد شد.
۳-وزیر اقتصاد وقت ، آقای طیب نیا، بدون اطلاع و تصویب مجلس معاهده تامین مالی تروریسم (FATF) را امضا کرده و دولت تدبیر و اعتدال به شدت به دنبال تصویب این معاهده در مجلس بوده و توسط تیم رسانه ای بشدت این نظریه را ترویج میدهند که مشکلات مالی و ارزی موجود ناشی از عدم پیوستن ایران به این معاهده بوده و با پیوستن ایران به این کنوانسیون مشکلات مالی و تبادلات ارزی حل خواهد شد.
۴- جمع آوری نقدینگی با طعمه دلار و خارج کردن آن از دست مردم ، افزایش ذخایر ریالی دولت رادر پی داشت، و با کاهش نرخ ارز عملا حجم نقدینگی باقی مانده در دست مردم به نصف تا یک سوم نقدینگی اولیه تبدیل شده است.این موضوع یک نتیجه واقعی داشته وآن جبران کسری بودجه دولت است.
۵-با حمله پهبادی انصارالله به دبی به عنوان پایتخت مالی کشورهای حوزه خلیج فارس و مرکز توطئه مالی و سیاسی در منطقه بر علیه جمهوری اسلامی هشدار جدی را به آنهایی که باید این پیام را دریافت میکردند داشت.حمله موشکی سپاه پاسدارن به مواضع تروریستها در شرق سوریه اقتدار جمهوری اسلامی و نیاز به توان دفاعی برای مقابله با تهدیدات را ثابت کرد.و نشان داد توان دفاعی و موشکی با هیچ ترفندی و توطئه ای از جمله افزایش نرخ ارز و سکه و فشار اقتصادی قابل مذاکره نیست، زیرا عکس العمل عموم افراد جامعه گواه این موضوع است.
۶-تحلیل هایی که از روز گذشته کاهش نرخ ارز و سکه را حاصل راهکارها و بسته های ارائه شده توسط بانک مرکزی و سیاستهای دولت تدبیر و امید معرفی میکنند به یاد داشته باشند که دولت و بانک مرکزی چندین ماه فرصت ارائه طرح و برنامه برای جلوگیری از سقوط ارزش پول ملی و به سامان کردن اوضاع نابسامان اقتصادی را داشته اند! چرا وبه چه علتی دقیقا بعداز اعلام حکم اعدام چندتن از مفسیدن اقتصادی، حمله پهبادی به فرودگاه دبی و حمله موشکی به تروریستها به یکباره با کاهش قیمت دلار مواجه شدیم!!
قضاوت با شما عزیزان.
جادوی مالی دلار شکسته خواهد شد انشالله.
و مکرو و مکرالله والله خیر الماکرین.
محمد اخوان.
@ansoyesiasat
🚨فوری/العالم در خبری فوری از شنیده شدن صدای انفجار شدید و آتشسوزی گسترده در شهر صنعتی 'ینبع' عربستان سعودی مشرف به ساحل دریای سرخ خبر داد.
@ansoyesiasat
📣 بورس ریخت/ بزرگترین ریزش شاخص بازار سرمایه در سالهای اخیر رخ داد
♦️شاخص کل بورس، دیروز به ۱۹۵۴۸۰.۲ رسید اما امروز به ۱۸۸۴۳۷.۳ کاهش پیدا کرد که نزول ۳.۶ درصدی نشان میدهد. از لحاظ درصد افت شاخص، امروز دومین روز بد بورس محسوب میشود.
♦️رکورد بدترین روز بورس به ۲۶ اسفند سال ۱۳۹۳ مربوط است که شاخص کل ۵.۵ درصد افت پیدا کرد. البته در آن روز سقوط رقم شاخص بورس فقط ۳۵۸۹.۹ واحد بود که نصف سقوط بورس در امروز است.
♦️بورس تهران در ماههای اخیر رشد بیسابقهای را تجربه کرده بود به طوری که از ابتدای امسال شاخص کل تقریبا ۲ برابر شد.
♦️علت صعود بورس در ماههای اخیر، آثار گرانی دلار بر سوددهی شرکتهای صادراتمحور بود اما طبیعی است که با کاهش قیمت دلار، چشمانداز سوددهی این شرکتها منفی شود.
🔹نکته جالب آن که هر ۱۰ روز بزرگ سقوط بورس در سالهای اخیر در دولت روحانی اتفاق افتاده که گویای نوسان شدید بازار سرمایه در این دولت است و این مسئله، میتواند اعتماد مردم به بورس را خدشهدار کند چرا که مردم عادی معمولا به علت نداشتن دانش کافی نسبت به بازار سرمایه و عدم دسترسی به اطلاعات نهانی، کمترین سود را از بورس میبرند و بیشترین زیان را میدهند.
@ansoyesiasat