🌹قال الصادق(ع): مَن دَخَلَ في هذا الدِّينِ بالرِّجالِ أخرَجَهُ مِنهُ الرِّجالُ كما أدخَلُوهُ فيهِ ، ومَن دَخَلَ فيهِ بِالكِتابِ والسُّنَّةِ زالَتِ الجبالُ قَبلَ أن يَزولَ .
♦️امام صادق عليه السلام میفرمایند
هر كه از طريق اشخاص به اين دين در آيد همان اشخاص همچنان كه او را به آن در آورده اند از آن خارجش كنند و كسى كه از طريق كتاب و سنّت(قرآن و روایات اصیل) به اين دين وارد شود ، كوهها متزلزل میشود قبل از آنکه او متزلزل شود (در عقيده و دينش چنین فردی؛ متزلزل نمیشود چرا که دینش را از مبانی اصیل اخذ کرده و حق و باطل را از قرآن و احادیث معصومین(ع)شناخته نه اینکه حق و باطل را از اشخاص بشناسد و آنها را معیار حق و باطل بداند)
📚مستدرك الوسائل، ج۱۷، ص۲۴۱
🆔️ @mje_sajad
145.mp3
3.27M
آیه ۱۴۵ سوره آلعمران
تفسیرآیه به آیه قرآن کریم توسط استادقرائتی
🆔️ @mje_sajad
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 آوای خوش اذان شنیدن دارد (4)
🔻پيامبر خدا صلى الله عليه و آله
🔹يحشَرُ المُؤَذِّنونَ مِن اُمَّتي مَعَ النَّبِيّينَ وَالصِّدّيقينَ وَالشُّهَداءِ وَالصّالِحينَ
🔸اذان گویان، از امت من با پیامبران و راستگویان و شهیدان محشور می شوند
📗 كنز العمّال، ح 20934
🆔️ @mje_sajad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌❤️چقدر سخت و در عین حال زیباست خوب بودن...
👆اخلاق سیاسی
🆔️ @mje_sajad
🌷 امام صادق (علیهالسلام) :
✍️ مَنْ حَسُنَتْ نِيَّتُهُ زِيدَ فِي رِزْقِه وَ مَنْ حَسُنَ بِرُّهُ بِأَهْلِهِ زِيدَ فِي عُمُرِه.
☘️ هر كه نيتش خير باشد، رزقش زياد گردد ، و هر كه با خانواده خود خوشرفتارى كند ، عمرش طولانی شود.
📚 تحف العقول ، ص۲۹۵
🆔️ @mje_sajad
✨﷽✨
🔰 صله رحم
✍صله رحم، تنها به اين نيست كه بيايى و چند دقيقه اى بنشينى و بروى. صله رحم يعنى وصل كنى آنچه را كه باعث رشد آنها و جايگاه پرورش آنهاست و اتصال بدهى به يكديگر آنچه كه شما را زياد مى كند تا رحمها به يكديگر وصل بشوند و قربها به وجود بيايند و كثرتها و توليدها در نتيجه اين وصل، امكان پيدا كنند.و در صله رحم، مطلوب اين است كه كسرى دو طرف از بين برود و به رزقها و كمبودهاى افراد رسيدگى بشود، چگونه؟ «بِالْبِرِّ وَ الصِّلَةِ»؛ با محبتهايى كه به آنها داريم و خوبى اى كه به آنها مى كنيم.و «برّ» در اينجا رشد است، خوبى است، نه خوشى؛ چرا كه بين خوبى و خوشى تفاوت است.
گاهى ما رفت و آمدها و صله رحم هايمان براى خوشى است، نه براى برّ و خوبى و اين دو فرقشان روشن است.بارها گفته ام كه خربزه براى مريض خوش است، ولى خوب نيست و دارو براى او خوب است، ولى خوش نيست. چيزهايى براى ما خوش هستند كه خوب نيستند و رشدى در ما نمى آورند.صله رحم بايد مبنايى براى زيادتى و رشد ما باشد؛ در نتيجه بايد به نحو برّ(خوبى) باشد نه خوشى: «نَصِلَ أَرْحَامَنَا بِالْبِرِّ».
مطلوب اين نيست كه طرف از من خوشش بيايد و تعريف كند و سورش را اين بار چرب تر كند، بل كسرى او بايد پر بشود؛ حتى شده مرا زير پايش بگذارد، ولى خودش حركتش را ادامه بدهد. نه اينكه مرا روى سرش بگذارد تا كمرش بشكند!پس در مرحله اول، من بايد به خويشانم خوبى كنم و مسائلى را به آنها برسانم كه نياز آنهاست و با آنها صله به وجود بياورم و پيمان ببندم.
📝استاد علی صفایی حائری
📚 بهار رويش، ص84
🆔️ @mje_sajad