#وقتی_قلب_علی_باقری
#به_نرمی_قلب_عباس_جانِ "وندی" نیست!
✍عبدالرحیم_انصاری
💥دست آمریکا زیر سنگ ایران است ؛جمهوری اسلامی با قدرت غنی سازی شصت درصدی را انجام میدهد، چیزی که غرب اصرار دارد متوقف شود اما کاری از دستش بر نمی آید؛ مادر تحریم ها را با پدر نظامی گری پیوند دادند باز هم نشد؛ اکنون گزینه های موثر ایالات متحده زیر میز رفته اند؛خودشان را هم به اتاق مذاکره راه نمیدهند که دروغی دست و پا کنند؛ دستشان کوتاه و خرما بر نخیل!
تنها گزینه باقی مانده "التماس" است ظاهرا؛
👇اما چه سود که قلب علی باقری به نرمی قلب عباس جانِ "وندی" نیست؛ او حتی به چهره خانم های غربی نگاه هم نمیکند و فضا را برای طرف مقابل میبندد!
این را من نمیگویم، ادعای روزنامه اصلاح طلب شرق است که نوشته باقری مانند جوانان دهه شصت به چهره خانم ها نگاه نمیکند و این میتواند بسته شدن فضا را سبب شود!
علی ایحال با آمریکایی که فقط چاپیدن را بلد است مدارا کردن جایز نیست؛ اروپایی ها هم کارگزار آمریکا هستند؛ آنها توقف غنی سازی ۶۰درصد ایران را بدون دادن امتیازات موثر میخواهند؛ ایران امروز بهترین فرصت را برای تحمیل خواسته هایش دارد و نباید فریب بخورد؛ آمریکا و اروپا درموضع ضعف اند؛ انجام معامله نسیه ولو برای یک ساعت فقط میتواند به سود آنها باشد! یکی از ترفندهای دشمن توافق موقت است!
نتیجه چنین توافقی از پیش مشخص است؛ یعنی مذاکرات به سرانجام نرسیده، اما توافقاتی صورت میگیرد؛ چگونه؟ ایران مواقتا غنی سازی را متوقف کند، تا آنها فقط اندکی بگذارند نفت بفروشیم، یا برخی تحریمهای ناچیز را موقتا لغو کنند! این توافق فقط به نفع آمریکا و غرب است که عملا غنی سازی ما را متوقف میکنند؛ آن هم در قبال امتیازاتی که در اقتصاد ما نقش چندانی ندارد؛ پس توقف فقط باید در صورتی اجرا شود که همه تحریمها بلا استثناء لغو شوند؛ اگر قرار است طرفی با زمان بازی کند، آن طرف باید ما باشیم؛ همانگونه که اکنون هر ثانیه ای که میگذرد بیشتر زیر فشار میروند؛
❇️در وضع فعلی هر چه زمان میگذرد آنها بیشتر خودشان را به در و دیوار میزنند و از هیچ کوششی برای توقف غنی سازی ما دریغ نمیکنند. از آنجایی که چیزی در چنته ندارند فقط خودخوری میکنند؛ ما به این اهرم نیاز داریم؛ این را نباید به سادگی از دست بدهیم. ولو برای یک ساعت❗️
@mmenhaj
۱- پس از کشیده شدن دیوار در داخل خاک ما، ابهام مرزی برای مردم و مرزبانان به وجود آمد که سالهاست مشکلات و درگیری های را در پی داشته است.
۲- روز گذشته با عبور عده ای از دیوار، نیروهای مرزبانی طرف افغان اقدام به تیراندازی هوایی می کنند.
۳- توپخانه ارتش به سمت افغانها شلیک می کند که باعث کشته شدن چند تن از افغانها می شود. (مشخص نیست چرا مرزبانی ناجا اقدام مقتضی نکرده و به جایش ارتش پاسخ بیش از حد متعارف داده است؟!)
۴- طرف افغان اقدام به تیراندازی به طرف خاک ایران می کند.
۵- هیچ پاسگاهی دست به دست نشده، تنها برق یک پاسگاه ساعاتی قطع می شود.
۶- با اطلاع بزرگان و مسئولان دو کشور، موضوع سریعا از طریق سیاسی حل می شود.
۷- فضای مجازی به وسیله ایران اینترنشنال و هوچی گران مملو از اخبار کذب و فضای نفرت می شود.
۸- با توجه به اینکه بیشتر افغانهای مهاجر حس خوب و خاطره خوبی نسبت به ایران ندارند (تحقیر و توهین از لب مرز تا کمپ و تا اداره جات و ...) اتفاق رخ داده و التهابات مضاعف فضای مجازی به محبوبیت طالبان در افغانستان افزوده (احساس استقلال و ایستادگی در برابر کسانی که افغانها را خرد و حقیر شمرده بودند).
۹- زمزمه های ناآگاهان در دو طرف خصوصا درایران برای کش دادن و گسترش درگیری ها به گوش می رسد.
۱۰- ضرورت هماهنگی خیلی بیشتر در دو طرف (چه بین دو کشور و چه بین قوای داخلیشان) کاملا حس می شود.
۱۱- عده ای ممکن است از طرف آمریکا مأمور به ایجاد تنش باشند.
۱۲- خواست قطعی امریکا، عدم نزدیک شدن جمهوری اسلامی ایران و امارت اسلامی افغانستان است.
@mmenhaj
13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲تیزر مستند محاصره ۳۶۰ درجه
📺زمان پخش جمعه ساعت ۲۳
@mmenhaj
دستورالعمل آمریکا به رسانههای فارسیزبان درباره مذاکرات برجام
🔹بخش رسانهای وزارت خارجه آمریکا طی دستورالعملی به شورای هماهنگی رسانههای فارسیزبان، محورهای زیر را برای اجرا در مورد مذاکرات برجام ارسال کرده است:
▪️عبث بودن خروج ترامپ از برجام و منطقی بودن موضع بایدن در مذاکرات فعلی و تمایل آمریکا به بازگشت به برجام.
▪️پیششرطها و مواضع ایران در مذاکرات برجام غیرموجه هستند.
▪️آسیبپذیری و شکنندهبودن وضعیت اقتصادی ایران و عدم توجه نظام به وضعیت مردم.
▪️بیثبات نشان دادن بازار ارز با تاکید بر تورم و افزایش بالای قیمت ارز در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات وین.
▪️گسترش تعاملات اقتصادی یکسویه ایران با چین و تعارض این وابستگی با استقلال سیاسی ایران.
▪️زمانبر نشاندادن اثرات مثبت توافق احتمالی بر وضعیت اقتصادی ایران (تا ایران از آثار توافق سود نبرد!)
▪️اگر مذاکرات به نتیجه نرسد، مقصر تیم مذاکرهکننده ایران است.
@mmenhaj
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 درس تاریخ: دشمن شناسی و تفکر
✅ این فیلمهای لو رفته در جلسات عمومی آنهاست.
💢 خدا میداند در جلسات خصوصی بر سر تاراج کدام قسمت از سرمایه های مملکت توافق کرده اند.
لعنت خدا برافسادطلبان وغربزده گان ،مردم فریب...
#محاکمه_روحانی
#محاکمه_ظریف
🔴 دولت «رئیسی» مثل دولت «روحانی» پول چاپ نمیکند
حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی:
🔹 صد روز از عمر دولت سیزدهم گذشته و میتوان گفت که این دولت تفاوتهای مشهودی نسبت به دولت گذشته دارد.
🔹 همچنین در این مدت روابط ایران با همسایگان تقویت شده است و دولت توانست در تعامل با همسایگان موفق عمل کند.
🔹 بسیاری از کارخانهها و شرکتها ورشکسته و تعطیل بودند که دولت رئیسی توانست با فعالسازی بنگاههای اقتصادی جمعیت قابل توجهی از افراد را که بیکار شده بودند، به سر کارشان بازگرداند.
🔹 در دولت روحانی شاهد چاپ پول بدون پشتوانه بودیم و علاوه بر این، اوراق قرضه هم به فروش میرفت که این دو اقدام باعث شد بودجه دولتهای بعد از دولت روحانی هم پیشخور شود و نقدینگی افزایش یابد، اما در دولت رئیسی نه تنها این مسئله کنترل شد، بلکه در حال حاضر دولت سیزدهم ماهانه بین ۱۰ تا ۱۲ هزار میلیارد تومان از دیون و بدهیهای دولت روحانی را پرداخت و تسویه میکند.
@mmenhaj
🔴 مهره همتی در بانک مرکزی چه میکند؟/ ضعیفترین معاون ارزی تاریخ بانک مرکزی هنوز در ساختمان میرداماد حضور دارد
🔹 بیش از دو ماه از تغییرات در راس بانک مرکزی و رئیس کل شدن علی صالح آبادی میگذرد ولی اکثر مدیران بانک مرکزی همانهایی هستند که در زمان روحانی پایشان به ساختمان میرداماد باز شده بود.
🔹غلامرضا پناهی معاون ارزی بانک مرکزی یکی از این افراد است که در این شرایط حساس ارزی همچنان در سمت خود مشغول به فعالیت است.
🔹پناهی که در سال ۹۷ سابقه معاونت ارزی بانک ملی را در کارنامه خودش داشت، دوستی نزدیکی با عبدالناصر همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی دارد و در سال ۹۷ به همراه همتی به بانک مرکزی آمد.
🔹استراتژی و برنامه ریزی ارزی پناهی در سه سال گذشته قیمت دلار را از زیر ۱۰ هزار تومان به بالای ۲۵ هزار تومان رساند و حتی طبق آمار بانک مرکزی قیمت دلار در روز ۲۴ مهر پارسال عدد ۳۱ هزار و ۸۰۰ تومان را هم ثبت کرد. به این ترتیب این مدیر و یار نزدیک همتی بدترین عملکرد را در میان معاونین ارزی بانک مرکزی طی سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی داشته است.
🔹حالا این فرد به عنوان مدیر ارزی دوره همتی همچنان در بانک مرکزی مشغول به فعالیت است و بانک مرکزی همچنان با ایدههای او بازار ارز را مدیریت میکند.
🔹نکته جالب اینجاست که هفته گذشته در خبری اعلام شد که غلامرضا پناهی به دلیل جایگاه حقوقیش در بانک مرکزی به همراه تیم مذاکره کننده هستهای به وین رفته است. شاید این موضوع اهمیت تغییر در معاونت ارزی بانک مرکزی را بیش از گذشته نشان دهد.
🔹وضعیت بازار ارز در هفتههای اخیر هم نشان میدهد که صالح آبادی باید هرچه سریعتر فکری به حال معاونت ارزی بانک مرکزی کند و شخص دیگری را جایگزین پناهی کند. مطمئنا سهل انگاری در برکناری ضعیفترین معاون ارزی بانک مرکزی در تاریخ، قابل توجیه نیست./ نود اقتصادی
@mmenhaj